Първоначално изпратено от georgnank
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеВарна е класически град на преебаните инвеститорчета в пирамиди. Имам чувството, че е достатъчно просто да си от Варна, за да се набиеш на най-големия шит
остави ги, да се надлъгват и разиграват. И без това е в техния регион.
Нека ги разбере цялата държава
Коментар
-
Нова година. Спомоща на старейшините ИМ ще въздигне инвестицийте на орлетата. Предстой нови вълнуващи открития през новата година. Когато ГЕРБ, кръга Капитал, ДПС и жълтопъветниците се изправят срещу теб е нормално да забавиш възвра щаймоста на инвестицията с 10 години след планираното.
ИМ по- дробно предстой да обясни планове за нови проекти с възвра щаймост подобра от златната.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеБезпре цедентните атаки на кръгът Пеевски Бойко Цветанов Капитал не могът да ни спрат. След такива атаки е разбираймо забавеното плащане на девиденти.Отсега да знаете юли месец до година ще има изненади.
Няма да позволим Исторически парк да бъде пре върнат в каолинова мина!
п.п. Нищо не ме свързва с Капитал, единствено прогнозите, които се сбъдват.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеНяма такава мижитурка като ивелин (с малка буква).
Смешко, Царевец и Етъра нямат нужда от реклама! Ти си антипатриот, ти манипулира другите смешниците в министерството за да те сложат изкуствено на първо място!
https://www.youtube.com/watch?v=I-PZa0XTFWE
Коментар
-
Няма такава мижитурка като ивелин (с малка буква).
Смешко, Царевец и Етъра нямат нужда от реклама! Ти си антипатриот, ти манипулира другите смешниците в министерството за да те сложат изкуствено на първо място!
https://www.youtube.com/watch?v=I-PZa0XTFWEМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
хаха не, аз не съм в България. Какъв е този? дайте линк да се посмея къде ме е разнасял
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнениеОт където и да го погледнеш, схемата тук прилича много на тази с измамата OneCoin. Всеки път като попадна на видео на Ивелин и се сещам за брата на Ружа. Начинът на изказване и държание на "инвеститорите" и при двете схеми е също много подобна. Жалко, че толкова много хора ще изпият по една студена вода накрая.
Коментар
-
От където и да го погледнеш, схемата тук прилича много на тази с измамата OneCoin. Всеки път като попадна на видео на Ивелин и се сещам за брата на Ружа. Начинът на изказване и държание на "инвеститорите" и при двете схеми е също много подобна. Жалко, че толкова много хора ще изпият по една студена вода накрая.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GS77 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
Има 2 подробности, които пропускаш:
1. За да дава дивидент, АД-то трябва да е на печалба. Официалната печалба е калкулирана в бизнес плана именно срещу посещаемост 500 000 че и повече туристи ггодишно да плащат солен вход и няколко стотин евро на калпак по атракциони. Всички факти и документи от търговския регистър показват точно обратното - пустеещ парк, калотии, кичозни измишльотини, мистериозен облигационен заем, подписват се абсурдни договори и харчове, с които тази бутикова повърня никогаш няма да се види на плюс
2. Пъкления план на бай Ивелин не е да раздава дивидент, а да отараши джобовете на алчните баламурници. В противен случай нямаше пакет от 200 акции, даващи ти едва 200 лв собсвеност в капитала да ти ги пробутва за 40 бимберика. Там, където виреят освирепели от алчност брокери, лихварство, кич и простотия няма нито въздигане, нито дивиденти. След като приключат шараните и минусчето в годишния баланс литне в космоса, облигационера ще капитализира многомилионните вземания и ще влезе тържествено във владение. Не знам как по-просто да ти опиша нарисувания сценарий
Коментар
Коментар