IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
    Нямам време да се занимавам кой, какво е писал и кога. Следя темата и като цяло посланието е, че това е пирамида, лъжат акционерите, няма да го бъде и т.н.

    За нарушението е така, бяха глобени и го махнаха от сайта.

    Паркът открива врати на 22 юни. Ще поживеем, ще видим...
    Възможно, Митаки. Всеки мургавелко може да отвори врати за посещения и да иска такси. И, при него поне, мизерията ще е автентична. Както и богатството, вкарано в ръчичките на тойзи момък. Виж, „историческите” неща, които се гласи, ми мязат доста на мАкедонските паметници. Що тъй, не знам. Пр0ст ще да съм.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      Нямам време да се занимавам кой, какво е писал и кога. Следя темата и като цяло посланието е, че това е пирамида, лъжат акционерите, няма да го бъде и т.н.

      За нарушението е така, бяха глобени и го махнаха от сайта.

      Паркът открива врати на 22 юни. Ще поживеем, ще видим...
      Не я разбирам тази заблуда, нещо да открива врати, то трябва да е в своето цялостност - тук си говорим за 2 сгради в груб строеж и около тях десети декари строителна площадка. По бизнес план, чак след 2023 ще има дивиденти, та по тази линия какво отваря, след като ще има доходи години след това?

      Коментар


      • Нямам време да се занимавам кой, какво е писал и кога. Следя темата и като цяло посланието е, че това е пирамида, лъжат акционерите, няма да го бъде и т.н.

        За нарушението е така, бяха глобени и го махнаха от сайта.

        Паркът открива врати на 22 юни. Ще поживеем, ще видим...
        Keep going ...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
          След като изсипахте по негов адрес тонове пумия, да седне да губи времето на акционерите в парка за да ви отговаря на въпросите, а?
          Ако да кажеш, че бялото е бяло, а не черно, както той казва е пумия, то се чудя ти как взимаш инвестиционните си решения? Ако се върнеш в началото на темата ще видиш, че бяха в нарушение на ЗППЦК!

          Коментар


          • След като изсипахте по негов адрес тонове пумия, да седне да губи времето на акционерите в парка за да ви отговаря на въпросите, а?
            Keep going ...

            Коментар


            • Marina Muchakova видях поста ти и нямаше как да не го споделя тук:
              https://www.youtube.com/watch?v=ExaB...&feature=share

              Г-н Михайлов, защо след като отхвърляте акциите, облигациите, фондовете и всички свързано с капиталовите пазари и не само, карате хората да инвестират в парка ви, където първо няма никаква ликвидност, второ не се регулира, трето не можете да докажете как парите се вливат в парка и четвърто за 10 години IRR на парка е под консервативен IRR от P2P - знам, че не разбирате английски, както и сложните формули, та в прав текст, защо предлагате проект, който е много по-рисков и носи по-малка доходност от конвенционален актив?

              Всички знаем, че четете форума, от какво ви е страх и не искате да отговорите?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
                Хубаво е че накрая все пак намеква че "нещо може да се обърка и има риск", един вид, още малко и ще ходи на гости при Ружа Игнатова. А патрЕотите вложили хиляди ще ходят да сеят картофи в с. Неофит Рилски, да "избиват" инвестицията. Но моля ви се, някой да вземе да му обясни какво е "монополно положение", и че то е по-скоро незаконно и наказуемо, а не повод за гордост и хвалене Не че има нещо монополно в "проекта" де...

                Коментар


                • Както и да го титуловаме все ще е малко - титан, бог, цар, император на мисълта и логиката.
                  Бих се почувствал много финансово свободен ако "инвестирам" 40-50 хил лева, за които съм теглил кредит, а след това чакам 15 години, за да си ги възвърна (евентуално главницата). Това не е "поробване" и няма риск...
                  Last edited by RimogarDD; 15.03.2019, 10:58.

                  Коментар


                  • Титан на мисълта:

                    Има едно твърдение в инвестициите, което е създадено, за да пороби малките инвеститорите и то е, че най-много може да се спечели 6-8% от дадена инвестиция. За съжаление дори тази доходност е непостижима в дългосрочен план за повечето хора. Поглеждайки пазара на инвестиции ще видим, че това твърдение ще ни се стори реално.

                    Защо се получава така? Ето как се развиват пазарите на инвестиции:
                    • Първо имаме създател на бизнес, който произвежда продукт или услуга и следствие на това реализира печалба
                    • Втори имаме голям инвеститор, който взема голям процент от печалбата
                    • Трето имаме борса, която кара фирмата да прави по-големи разходи, за да може да стои на борсата и така и тя взема от печалбата на фирмата
                    • Четвърто имаме банки, фондове и инвестиционни посредници, които вземат от печалбата
                    • Пето имаме консултанти или платформи вземащи от печалбата
                    Вече можем да си направим изводи, защото до крайния инвеститор достига толкова малка печалба, а всичко става с неговите пари.

                    Познавайки тази система реших да направя проект и да дам възможност в него директно да могат да се включат инвеститори. Така при успех на проекта печалбите ще са различни. Шанса на един инвеститор да се измъкне от финансовите окови на нашия свят е да бъде директен съдружник в голям проект. Така или иначе той споделя риска на проекта, но в единия случай си остава финансов роб, а във втория случай е финансово свободен.

                    Проекта, който изработих е достатъчно голям, има монополно положение на пазара, дава възможност за безкрайно развитие на кадрите в него, облагородява околната среда и обществото, ръководи се от способни, доказани, упорите и докарващи поетите неща докрай хора, оперира на световния пазар и се осъществява в България ,където разходите по издръжката му са малки. Да бъде човек съдружник в подобен проект и привилегия, която няма да може да се отдаде на всеки. Това е шанса на обикновения човек, да се включи в играта на големите. Вярно е, че при него, както и при всеки проект съществува шанс нещо да се обърка, но в този шанс е много по-малък от случаите, в които решаваме сами да създадем бизнес. Винаги трябва да знаем, че всяка възможност има начало и край. Дали ще успеем да се възползваме от тази зависи само от нас. Желая успех на всички борещи се за един свободен живот!
                    https://ivelin.together.bg/finansvov...AJ2plx6DqR5jJY

                    Коментар


                    • На мен ми прави впечатление как част от консултантите на Тогедър попиват като гъби теориите на Ивелин Михайлов, дори и конспиративните и противоречащите си. Най-вече Георги Детелинов. Виждам, че момчето чете и се опитва да се развива (респект за което), но няма да е лошо да се откъсне от сянката на Ивелин Михайлов и да започне да мисли и изгражда собствено мнение, а не да повтаря твърденията на Ивелин Михайлов, защото последният нерядко не е напълно запознат с темите, по които говори.

                      Коментар


                      • Значи цялата компания измамници доста си противоречат:
                        - Първо говорят как бедността е болест, а те я лекуват. После се причисляват към бедните и живеят в такава среда... и не искат да са в среда на богати, богатите са зараза и рак... Леко е несериозно
                        Last edited by RimogarDD; 27.02.2019, 16:21.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
                          Дали не е честен и не работи в ползо рода.
                          Дали инвестицията в Ивелин парк не е инвестиция по добра от златото?
                          Родолюбец
                          Най високите нива в европейска копмания
                          Създал от нулата няколко бизнес лидера във всички браншове
                          Създател на най големият бизнес парк в историята и най- големият исторически парк в бизнеса
                          бих добавил организатор на празника Сабантуй

                          Ако имах сто бимберици Него щях да питам как и къде да ги инвестирам. Ако не може самият Него то- поне старейшин или от финансовите консултанти обучени от самият Него, Пламен Кънчев или Матилда Гогова!

                          Богатите са зараза и рак:
                          https://www.youtube.com/watch?v=h_4G...Ko4JwnjKhn9ln0

                          Говори, че богатите са възползват от слабостта на бедния, чудно ми е консултантните от коя слабост се възползват на финансово неграмотните си акционери ... които биват убедени да теглят кредити и да "инвестират" в парка?!?

                          Коментар


                          • Това..., все повече ми прилича на SCI и падрето....

                            Неведоми са пътищата...

                            п.п. Липсва само матроса...

                            п.п.п. Най-вероятно е с ново кодово име.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
                              Дали не е честен и не работи в ползо рода.
                              Дали инвестицията в Ивелин парк не е инвестиция по добра от златото?
                              Родолюбец
                              Най високите нива в европейска копмания
                              Създал от нулата няколко бизнес лидера във всички браншове
                              Създател на най големият бизнес парк в историята и най- големият исторически парк в бизнеса
                              бих добавил организатор на празника Сабантуй

                              Ако имах сто бимберици Него щях да питам как и къде да ги инвестирам. Ако не може самият Него то- поне старейшин или от финансовите консултанти обучени от самият Него, Пламен Кънчев или Матилда Гогова!




                              Някъде из...

                              https://www.youtube.com/watch?v=ya6jSU6wFSA

                              Коментар


                              • Достатъчна реклама, със самото обсъждане, му направихме. Не е ли по-добре да спрем?

                                Коментар

                                Working...
                                X