Паркът и да успее и да не успее, акционерите ще пият по една студена вода! Може Ивелинчо да им направи една паметна плоча на входа и тва е!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всъщност аз не лъжа, не им взимам парите, не ги давам на облигационери , не се оправдавам със Стойне, не пускам серия след серия как космоса ми е крив
крадецът вика дръжте крадеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Mежду другото, от няколко години се носи един слух за Стойне във финансовите среди. Според много хора, Стойне отдавна не работи като финансово гуру. Това, което прави е още по-ужасно - вечерта се облича като караконджул и причаква тълпи туристи за Исторически Парк. Когато го наближат ги напада и успешно ги принуждава да не посетят парка. Според някои хора става дума за около 6 000 туристи на ден, но знаейки какъв масиран проект е е Исторически Парк, други предполагат, че става дума за поне 60 000. Най-страшното е, че до момента е успял и да отвлече не малка част от тези туристи, други само е успял да ухапе. Какво прави с тях, честно казано не е ясно. Има няколко основни теории - едната е, че през Карол ги продава в робство на други държави и печели ЧУЖД КАПИТАЛ. Втората, на която аз повече вярвам, защото първата ми звучи като измислице е, че през Америка за България директно ги продава на Сорос, който финансира разпространението на Джендър политики и съответно съсипването на тая държава.
Изникват въпроси - КОЙ и ЗАЩО е гръб на Стойне в това нечовешко дело? Иска ми се да имаше някой, който да направи едно хубаво разследване и да го изобличи.
Нещата според мен са доста дълбоки. Гледах едни млади и позитивни хора, които изкараха много от керливите му ризи. Показаха имейли, в които Стойне ги рекетира и заплашва, че ако не му бъде платено, няма да остане неухапан турист. И това е само върхът на пирамидата.......За жалост тези изобличители на Стойне бавно потъват в забвение...само във някои форуми можеш да ги намериш и дори там са малко.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Кой Ви излъга, че сте инвеститори?
Как и от къде си купихте акциите? Имате ли ДР за собственост върху акциите?
Кой ви определи цената, пазарът или ИМ?
Отговорете си на тези въпроси.
Има ли "инвеститор" излязъл от инвестицията си в ИП на печалба?
Отчетите са тримесечно, а някой дружества дават отчети всеки месец.
Надъхващите клипчета не са отчети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИма ли "инвеститор" излязъл от инвестицията си в ИП на печалба?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеПишете, че вас не ви интересуват други неща освен отчети. Те са един път в годината, а написаното от вас е в огромен обем. Ако ви интересуваше наистина реална информация щяхте да отидете на място и да си я съберете. Не може да се обясни нешо на човек, който не иска. Не всички хора, които пишат във форумите са лоши или имат лорисни цели, но тези, които целенасочено сриват авторитета на друг са определени неприятни личности. Авълайн това, Авълайн онова. Толкова неща написахте за него, а не знам да са проверени. Орлетата били такива, клиентите били балъци и си заслужавали. Толкова низки думи сте написали и толкова хора сте очернили и обидили, а се държите, като ощипани девойки когато някой ви пита нещо или иска отговори от вас. Интересни твари сте. Нищо не казвате по въпроса защо сте толкова загрижени да не успее този проект? Един човек с дебели ръчички пускаше снимки с шарани по Никулден. И обиждаше хората на шарани, но, ако някой му каже прасе ще нададе вой, че ПатрЕотите са лоши хора.
Изникват въпроси - КОЙ и ЗАЩО е гръб на Стойне в това нечовешко дело? Иска ми се да имаше някой, който да направи едно хубаво разследване и да го изобличи.
Нещата според мен са доста дълбоки. Гледах едни млади и позитивни хора, които изкараха много от керливите му ризи. Показаха имейли, в които Стойне ги рекетира и заплашва, че ако не му бъде платено, няма да остане неухапан турист. И това е само върхът на пирамидата.......За жалост тези изобличители на Стойне бавно потъват в забвение...само в някои форуми можеш да ги намериш и дори там са малко.....Last edited by megathrone; 02.02.2021, 19:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеКак може да лъжете, че ви пука за инвеститорите, като ги наричате балъци и шарани?
крадецът вика дръжте крадеца
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеКак може да лъжете, че ви пука за инвеститорите, като ги наричате балъци и шарани?
Как и от къде си купихте акциите? Имате ли ДР за собственост върху акциите?
Кой ви определи цената, пазарът или ИМ?
Отговорете си на тези въпроси.
Има ли "инвеститор" излязъл от инвестицията си в ИП на печалба?
Отчетите са тримесечно, а някой дружества дават отчети всеки месец.
Надъхващите клипчета не са отчети.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Патриотите са добри и достойни хора, НО КРАДЦИТЕ криещи се зад уж патриотични цели са по-лоши от предателите. Когато акционерите дават пари срещу участие е нормално да се интересуват.. или за вас те са дарителиказвате ли им го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеПишете, че вас не ви интересуват други неща освен отчети. Те са един път в годината, а написаното от вас е в огромен обем. Ако ви интересуваше наистина реална информация щяхте да отидете на място и да си я съберете. Не може да се обясни нешо на човек, който не иска. Не всички хора, които пишат във форумите са лоши или имат лорисни цели, но тези, които целенасочено сриват авторитета на друг са определени неприятни личности. Авълайн това, Авълайн онова. Толкова неща написахте за него, а не знам да са проверени. Орлетата били такива, клиентите били балъци и си заслужавали. Толкова низки думи сте написали и толкова хора сте очернили и обидили, а се държите, като ощипани девойки когато някой ви пита нещо или иска отговори от вас. Интересни твари сте. Нищо не казвате по въпроса защо сте толкова загрижени да не успее този проект? Един човек с дебели ръчички пускаше снимки с шарани по Никулден. И обиждаше хората на шарани, но, ако някой му каже прасе ще нададе вой, че ПатрЕотите са лоши хора.казвате ли им го.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
това е брутално
40% седи като целенасочено и безнаказано източване на парите на акционерите в посока на облигационерите..да не кажа кражба.
Такъв дълг би поел само много отчаян или силно некоректен човек (некоректен е мека дума) и не разбирам ентусиазмът и хъсът на консултантите тук. Фимла 101 серии кой ми сра в г--те в тубата има за цел да отклони вниманието на шараните, които и без това не разбират що е то облигация.
потрес
С други думи, има някаква кампания явно сега. Но не е за лов за шарани. Като цяло видеата от 1-2 години май май са по-скоро оплакване и образ на жертва, т.е. насочени са към уловените шарани. То кой ли друг ще ги гледа. Айде едно време патриотите се зареждаха на място, но парка е готов, мина година и половина. Вирус невирус, хляба е с пари, банката бърка в джеба, а дивидент няма... Шараните са неспокойни, започват да ровят по форумите, да четат говарските рецепти, да се плашат и те така. Затова е редно да има и тук връзки сочещи разследванията срещу душманите. Токувиж някой друг изпрал пешкиря.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Пишете, че вас не ви интересуват други неща освен отчети. Те са един път в годината, а написаното от вас е в огромен обем. Ако ви интересуваше наистина реална информация щяхте да отидете на място и да си я съберете. Не може да се обясни нешо на човек, който не иска. Не всички хора, които пишат във форумите са лоши или имат лорисни цели, но тези, които целенасочено сриват авторитета на друг са определени неприятни личности. Авълайн това, Авълайн онова. Толкова неща написахте за него, а не знам да са проверени. Орлетата били такива, клиентите били балъци и си заслужавали. Толкова низки думи сте написали и толкова хора сте очернили и обидили, а се държите, като ощипани девойки когато някой ви пита нещо или иска отговори от вас. Интересни твари сте. Нищо не казвате по въпроса защо сте толкова загрижени да не успее този проект? Един човек с дебели ръчички пускаше снимки с шарани по Никулден. И обиждаше хората на шарани, но, ако някой му каже прасе ще нададе вой, че ПатрЕотите са лоши хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Около 1 милион лева, по-голяма част от облигациите с 40% купон а другите 20%.
Облигационерите стоят преди акционерите и взимат всичко преди тях, а за шарнчетата в парка, ами каквото остане, разбира се "ако" остане.
40% седи като целенасочено и безнаказано източване на парите на акционерите в посока на облигационерите..да не кажа кражба.
Такъв дълг би поел само много отчаян или силно некоректен човек (некоректен е мека дума) и не разбирам ентусиазмът и хъсът на консултантите тук. Фимла 101 серии кой ми сра в г--те в тубата има за цел да отклони вниманието на шараните, които и без това не разбират що е то облигация.
потрестова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеМоже ли някой, който е в час с облигациите на въпросното АД да сподели малко информация. Акционерите в този случай са накрая на опашката по памет (след банки и облигации). Обем на емисия, падеж, лихвен процент?
Облигационерите стоят преди акционерите и взимат всичко преди тях, а за шарнчетата в парка, ами каквото остане, разбира се "ако" остане.
- 1 like
Коментар
Коментар