IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Никой тук не иска да подкупва акционери или да завежда дела. Стига си намеквал за каквато и да е организираност и стига си подклаждал конспирации. Запази незаконните си приоми за други места - тук никой не е заинтересован.
    За 160 страници, никой досега не е имал подобни на твоите идеи и всички се разграничават от тях, както е видимо. Ясно, че ще влезнеш с другите акаунта да си харесаш коментара, но отново - не заблуждаваш никой
    а какво искате тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

a кой акционер ще се навие да заведе дело за измама? предполагам на намерим някой акционер и да го подкупим да започне дело срещу парка. Или другият вариант е да съберем форумците по 1000лв на човек и да купим малко акции и да заведем дело след това в качеството си на акционери - който е готов да отдели по 1000лв за разобличването на мекащия да ми хареса коментара.
      Никой тук не иска да подкупва акционери или да завежда дела. Стига си намеквал за каквато и да е организираност и стига си подклаждал конспирации. Запази незаконните си приоми за други места - тук никой не е заинтересован.
      За 160 страници, никой досега не е имал подобни на твоите идеи и всички се разграничават от тях, както е видимо. Ясно, че ще влезнеш с другите акаунта да си харесаш коментара, но отново - не заблуждаваш никой

Коментар

• Разбира се, че подобна забрана не касае престъпна (под някаква форма) дейност и нейното осветляване.
        Още повече, че при АД устава не е дружествен договор. Акционерите не го подписват и тук вече са дълбоките води на търговското право, но този текст по никакъв начин не е опасен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
          Мисля, че забраните в устава, както са описани в чл. 12, ал. 2 и 3, не предполагат отговорност от акционера, ако той спомогне за предотвратяването или разкриването на незаконни дейности, касаещи врътките и схемите там. Ако има някой по-светнат юридически, моля да даде тълкувание.
          a кой акционер ще се навие да заведе дело за измама? предполагам на намерим някой акционер и да го подкупим да започне дело срещу парка. Или другият вариант е да съберем форумците по 1000лв на човек и да купим малко акции и да заведем дело след това в качеството си на акционери - който е готов да отдели по 1000лв за разобличването на мекащия да ми хареса коментара.
          Last edited by raydalio; 08.02.2021, 16:08.

Коментар

• Мисля, че забраните в устава, както са описани в чл. 12, ал. 2 и 3, не предполагат отговорност от акционера, ако той спомогне за предотвратяването или разкриването на незаконни дейности, касаещи врътките и схемите там. Ако има някой по-светнат юридически, моля да даде тълкувание.
            Last edited by Kildirim_Bei; 08.02.2021, 16:04.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Нещата стават още по-зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                Просто все още има пари за плащане на тези, които искат да излязат. Но те са много малко засега. Пък и наистина е мноооого сектанска работата, облъчването е брутално.
                Виж кво са написали в устава, а ставайки акционер в дружеството, ти си запознат със, и приемаш устава му:
                Click image for larger version

Name:	Ustav-IP-1.jpg
Views:	2
Size:	46.3 КБ
ID:	3714375

Баси, такива клаузи като ал. 2, 3 и 4 не бях чел досега в устав. 100% заплашват с това шараните, като се набълбукат с акциите, да си мълчат, щото ще ги скъсат по съдилищата. И тия, горките, си траят....
                И не можеш да дадеш акции за обезпечение, щото ако се издъниш със задължението, може да дойде някой неудобен акционер да джироса акциите при Айвалина и да му разваля общите събрания на дружеството
                С две думи, ставайки акционер в схемата, автоматически подписваш декларация за конфиденциалност един вид. Ясно.
                Last edited by Kildirim_Bei; 08.02.2021, 16:13.

Коментар

• Има един акционер, който пише в темата, но той е доволен от инвестицията и вярва на вожда!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                    Много ми е интересно, защо НЯМА нито един акционер в тая схема ИП да напише нещо? Да даде снимка на акциите, да каже облъчиха ме, сглупих...
                    5 години се продават тия "пакети", как пък някой нещо не направи да види кво става с парите му, нещо медии, тва, онова, що няма дивиденти.
                    Ако са продали около 1000 пакета хипотетично, как пък един не се оплака нещо и да се опита да направи нещо. Чакат ние да ги оправим ли?
                    Не мога да разбера как, ако на някой му трябват 60 000 лв. за нещо по здравето примерно, ще обърне света, ще залее целия интернет и вероятно ще му помогнат много хора, и ще се решат нещата, а пък ако загроби 60 000 лв. ще си мълчи и ще се свива като мишка?
                    1 човек, бе хора, 1 човек не е тръгнал да обръща света, за да разбере кво става с парите му.
                    Може ли така да се зомбират всички, и да чакат нещо да падне от тавана?
                    Ужас направо. Заплашват ли ги с нещо в тая схема, дрогират ли ги, декларация за конфиденциалност ли подписват, не ми идва на акъла нищо разумно...
                    Търпи народът наш, той има 500-годишен стаж - Радой Ралин. може би имат diamond hands

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
                      Просто все още има пари за плащане на тези, които искат да излязат. Но те са много малко засега. Пък и наистина е мноооого сектанска работата, облъчването е брутално.
                      +1

това е начина на работа на всички пирамиди и схеми - алчността и вярата в лидера, който всъщност работи за подхранване на алчността и разделянето на последователите от лошия външен свят и опасностите, които дебант техните пари навън (Стойне, КАрол, БФБ, и тн)
                      Last edited by bertram; 08.02.2021, 14:25.
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Просто все още има пари за плащане на тези, които искат да излязат. Но те са много малко засега. Пък и наистина е мноооого сектанска работата, облъчването е брутално.

Коментар

• Много ми е интересно, защо НЯМА нито един акционер в тая схема ИП да напише нещо? Да даде снимка на акциите, да каже облъчиха ме, сглупих...
                          5 години се продават тия "пакети", как пък някой нещо не направи да види кво става с парите му, нещо медии, тва, онова, що няма дивиденти.
                          Ако са продали около 1000 пакета хипотетично, как пък един не се оплака нещо и да се опита да направи нещо. Чакат ние да ги оправим ли?
                          Не мога да разбера как, ако на някой му трябват 60 000 лв. за нещо по здравето примерно, ще обърне света, ще залее целия интернет и вероятно ще му помогнат много хора, и ще се решат нещата, а пък ако загроби 60 000 лв. ще си мълчи и ще се свива като мишка?
                          1 човек, бе хора, 1 човек не е тръгнал да обръща света, за да разбере кво става с парите му.
                          Може ли така да се зомбират всички, и да чакат нещо да падне от тавана?
                          Ужас направо. Заплашват ли ги с нещо в тая схема, дрогират ли ги, декларация за конфиденциалност ли подписват, не ми идва на акъла нищо разумно...

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Хайде да не играем този филм. Подхвърляш видеа с "уж" отговори на това къде са липсващите пари.
                            Този форум не е никакъв, колкото и да ти се иска да можеш да обърнеш нещата натам. Никой тук няма да се обединява за да праща проверки на ИП, никой тук не иска ИП да бъде пален и никой тук няма да моли червени, сини или зелени за каквато и да е помощ. Това са неща, за които намекваш/призоваваш единствено ти, откакто се регистриран. Всичките ти коментари са единствено и в тази насока. За 150 страници - никой не е възхвалявал Прокопиев, Капитал, Да, България и всички други неща, които ти започна умишлено да правиш, откакто се регистрира. Ясно, че слагаш опорни точки, ама това не променя нещата.
                            Фокусът тук е другаде щях да кажа "добър опит", ама не е добър

Има си нов - raydalio
                            значи реално сте една банда кибици, които си киснат на лафче в кварталната форумна кръчма и няма да направят нищо? Онези от уолстрийбетс, поне си наливаха парите...
                            Last edited by raydalio; 08.02.2021, 14:17.

Коментар

• Ако обърнахте внимание написах още след втория, третия пост на реидалио, че има нов агент с нова роля
                              Сега пък се оказа, че ме познава и ми бил колега в Университета. Не знам кой е този човек, вероятно ако ми е колега и явно има феисбук все щеше да драсне там, че да разбера
                              Внимавайте, ще се задълбочават атаките по всякакъв начин

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

ами ако ми бяхте прочели коментарите щяхте да видите, че дадох отговор на това къде са парите - именно аз разкрих схемата, че 43 милиона ги е налял в тракийски къщи и ви дадох линк от видеото, където той сам ги го признава. И кой ще ни дойде на помощ? Прокуратурата ли? А Атанас му бях колега в правото, но той беше друг поток. И защо всички сте толкова настроени срещу Да, България? Този форум червен ли е?
                                Хайде да не играем този филм. Подхвърляш видеа с "уж" отговори на това къде са липсващите пари.
                                Този форум не е никакъв, колкото и да ти се иска да можеш да обърнеш нещата натам. Никой тук няма да се обединява за да праща проверки на ИП, никой тук не иска ИП да бъде пален и никой тук няма да моли червени, сини или зелени за каквато и да е помощ. Това са неща, за които намекваш/призоваваш единствено ти, откакто се регистриран. Всичките ти коментари са единствено и в тази насока. За 150 страници - никой не е възхвалявал Прокопиев, Капитал, Да, България и всички други неща, които ти започна умишлено да правиш, откакто се регистрира. Ясно, че слагаш опорни точки, ама това не променя нещата.
                                Фокусът тук е другаде щях да кажа "добър опит", ама не е добър

Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                                Абе къде е днеса истеричната банда що ги няма ?? Де са пламенива и маринофф и ивелинка и сие ??
                                Тъкмо свикнахме с тях и ония си биха камшиците и духнаха некъде ........... даже 1 чао не казаха .......

Има си нов - raydalio

Коментар

Working...
                                X