Първоначално изпратено от totenkopf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Жалко, че интересът към парка в момента се изразява основно във виртуални измерения - видееа, гледания, лайкове и коментари. Няма много мераклии да оставят по 100 лева на калпак за няколко часа.
Колко близо е заветната цел от 600хил. туристи? Със сегашните темпове не ми се вярва идните 5 години да се случи.Last edited by RimogarDD; 21.02.2021, 12:20.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Като гледам парка, има под 1% ангажираност на постовете спрямо общата фен маса, така че страницата на monopola може да се окаже много по-ангажирана от самия Исторически Парк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
скоро ще надмине и самия парк по лайкове ахахах 200 000 лайка, 800 000 рийчсащ ще задействат закона магнитски срещу михайлов..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Винаги може да блокнеш всички "доброжелатели" от парка. Отделно направи и група.
Но да няма засечки пусни тема в този форум, както и форумфинанси, а от там насетне съм сигурен, че отрицателно време ще се раздуха навсякъде из социалките. Влезе ли в полезрението в група на Клуба на Инвеститора, считай, че ще има масово споделяне и вече и да искат нищо не може да ти свалят - фейбука ще индексирал инфото за релевантно.сащ ще задействат закона магнитски срещу михайлов..
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
РазгелеЖалко само, че си анонимен анимационен герои и само спамиш
Коментар
-
Винаги може да блокнеш всички "доброжелатели" от парка. Отделно направи и група.
Но да няма засечки пусни тема в този форум, както и форумфинанси, а от там насетне съм сигурен, че отрицателно време ще се раздуха навсякъде из социалките. Влезе ли в полезрението в група на Клуба на Инвеститора, считай, че ще има масово споделяне и вече и да искат нищо не може да ти свалят - фейбука ще индексирал инфото за релевантно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеЛеко напредвам със събирането на нужното инфо и ми се струва, че феисбук е подходящо място за разпространението му.
Понеже тия ще се опитат да бутнат страницата да я пусна още от сега, че да видим дали ще успеят
https://www.facebook.com/%D0%98%D0%B...00375145426962
Но да няма засечки пусни тема в този форум, както и форумфинанси, а от там насетне съм сигурен, че отрицателно време ще се раздуха навсякъде из социалките. Влезе ли в полезрението в група на Клуба на Инвеститора, считай, че ще има масово споделяне и вече и да искат нищо не може да ти свалят - фейбука ще индексирал инфото за релевантно.
- 1 like
Коментар
-
Сигурен съм.Жалко само, че си анонимен анимационен герои и само спамиш
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Сигурен ли сиДа не стане като цялата ви работа и тази с делото
Колко пъти да му предлагам на оня да ме съди, ама не ще нещо
Коментар
-
вече я репортнах и я разпратих на останалите консултанти, които също я репортнаха. До утре няма да я има, а срещу теб в момента вече се подготвя дело за клеветатака, че с твоите пари накрая ще финансираш строежа на най-голямата бутафория, която светът някога е виждал
а великата ти кауза ще умре без никой да й обърне внимание
скоро очаквай гости в Бургас.
Да не стане като цялата ви работа и тази с делото
Колко пъти да му предлагам на оня да ме съди, ама не ще нещо
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеЛеко напредвам със събирането на нужното инфо и ми се струва, че феисбук е подходящо място за разпространението му.
Понеже тия ще се опитат да бутнат страницата да я пусна още от сега, че да видим дали ще успеят
https://www.facebook.com/%D0%98%D0%B...00375145426962така, че с твоите пари накрая ще финансираш строежа на най-голямата бутафория, която светът някога е виждал
а великата ти кауза ще умре без никой да й обърне внимание
скоро очаквай гости в Бургас.
Last edited by totenkopf; 21.02.2021, 11:10.
Коментар
-
Леко напредвам със събирането на нужното инфо и ми се струва, че феисбук е подходящо място за разпространението му.
https://www.facebook.com/%D0%98%D0%B...00375145426962
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.facebook.com/angeltodoro...8331662249519/
В контекста на последните коментари. Изгледайте целия клип.
Какво безочие? Каква наглост? Как се гледат в огледалото тези хора?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Oтивай, като таен клиент, после ще разказваш от извора как стоят нещата...
Те нали са по иновациитеНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
Коментар