Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениеИсторическият парк до Варна с изненади за новия сезон
Празник на азбуката и средновековен фестивал са само малка част от инициативите
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...a-noviya-sezon
Орлетата научиха ли се да тракат с клюнчета по чуждестрански?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Историческият парк до Варна с изненади за новия сезон
Празник на азбуката и средновековен фестивал са само малка част от инициативите
https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...a-noviya-sezon
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениев модерната ни история всички фараони са били топ.... до един момент.... после ги хваща липсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Добре е, че се сравняваш с Поли ПантевТака по-лесно ще приемеш очевидното
а от тях няма кътче на тая планета на което да можеш да се скриеш.. трябва или на луната, или на марс, ама и там не е гаранция..
Last edited by totenkopf; 08.03.2021, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
той и поли пантев отиде на екзотичен остров, ама нали знаеш, че и там го намериха да го светнатТака по-лесно ще приемеш очевидното
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеКогато не дойде дивидент, ти ще си вече далеч на екзотичен остров и ще си пиете коктейлите с Ружа.
Коментар
-
еми, ако не си го получат, винаги знаят къде да ме намерятза разлика от вас, които църкате тука анонимно
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
все още не се налага защото дарителите си чакат дивидента.за разлика от вас, които църкате тука анонимно
Коментар
-
и как точно се крия при условие, че личният ми адрес и адресите на офисите ми и дори личният ми номер са публични и всички акционери ги знаят?!я си дай и ти твоите адрес и номер и спри да се криеш миш миш цър
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да ти кажа по-лошо от затвора е да прибягваш в сенките криейки се от прости хора, които си измамиля си дай и ти твоите адрес и номер и спри да се криеш миш миш цър
като съм ги измамил, защо не са дошли и не са ми запалили къщата и отвлекли 4те ми деца и жената? Аз дори презентациите за парка ги правих в собствения си дом пред стотици хора в двора ми..
Last edited by totenkopf; 08.03.2021, 15:13.
Коментар
-
e ще ти намерим някой шаран да ти продаде неговите.. те шараните вече са уплашени след като прочетоха форума на инвестор и гейвник, че паркът е пирамида и масово се тълпят да си продават акциите за да си покрият ипотеките, усещат, че са измамени и искат да се спасят за да не изгорят парите ими треперят от страх пред атанас монопола, който скоро ще завърши своето велико разследване и ще разруши пирамидата и ще ме вкара в затвора ахахах
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
нали не продавахте?и треперят от страх пред атанас монопола, който скоро ще завърши своето велико разследване и ще разруши пирамидата и ще ме вкара в затвора ахахах
Last edited by totenkopf; 08.03.2021, 13:33.
Коментар
Коментар