IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
    Как върви елитният клуб ИстЕрически парк понастоящем?
    Колко струва сега пропуска, пардон пакета, за достъп до това общество от "богаташи"?
    https://www.youtube.com/watch?v=UAJwPsdPgsM
    Да вкараш китайски туристи, а и не само, на бутафория, която струва не повече от 5 млн. $, в някакво забутано разнебитено село, близо до разграбен от мутрите град, в държава, чието световно туристическо реноме е или на евтина пиянска дестинация, или въобще (реномето) е Тера инкогнита... ще бъде епохално събитие!

    Успех на инвеститорите!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от DVB

      Еми подготвяли са предаване https://www.youtube.com/watch?v=mjaewq6Apuk Все пак мултитаскинг с писане по форумите сигурно идва нагорнище. BTW, говорят защо в отчета активите са 'занижени'
      Като изплати дивидент от парка тогава да приказва! Който се е вързал на тоя си е погребал парите за празни приказки и лакърдии!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        Пълно за тишие тук 2 дни. Направо не е истина.
        ....
        Що да не е истина
        На днешна дата Апостолът е увиснал на въжето, а тукашния квази апостол не само не се сеща за истинската апостолска отчетност, ами даже е раздал облигации на акционерите от техните кинти
        за да няма сръдни - не е препоръка

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
          Пълно за тишие тук 2 дни. Направо не е истина.
          Май свършиха опорките и пак ще се повтаряме
          georgnank си го чета с интерес, титан е направо
          Еми били са заети да правят предаване https://www.youtube.com/watch?v=mjaewq6Apuk обясняват защо в баланса активите са с по-ниска стойност

          Коментар


          • Пълно за тишие тук 2 дни. Направо не е истина.
            Май свършиха опорките и пак ще се повтаряме
            georgnank си го чета с интерес, титан е направо
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

              Викам не го чети като не ти харесва. Сложи си го в игнор листа и ще спреш да му виждаш постовете.
              Ще ме лишиш от забавлението?
              От какъв зор, че и сам да правя
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                Викаш тоя мало... не УВАЖАВА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК па иначе ще ме учи за БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ !?!?!?
                Викам не го чети като не ти харесва. Сложи си го в игнор листа и ще спреш да му виждаш постовете.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение


                  Ех томане верни. Бимбериците потстъпвъщи в спецялните адвокатски банкуви сметки ниамът нужда от KYC/AML/UBO доко ментаця.


                  Спецялна оферта за томане верници от Инвесторът.бг
                  Молим да за купите стая или нъправо апартъмен в болницата в село Радуново, општина Маглиш и да се по- дложите ан порцедури с стодени кон преси, електрошог и прас. Слет тува сас линейката или хиликоптерът ад бадете транспортирани за вастъновителни порцедури в Нефот Рилски.
                  Денс бе ше л ош деН на фронт Ат ан финасовите "иновациЙ", свързниа с акциЙ... паднемична обст ановка в миЛатА ни рУдинъ..
                  ЗаЩо талкова тихУ тадява?
                  Пом агАйти ан братиата пу орАжжие с крусове по паднемични финансиЙ... спе шнУ Е
                  Last edited by Kildirim_Bei; 18.02.2021, 21:47.
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                  Коментар


                  • Как върви елитният клуб ИстЕрически парк понастоящем?
                    Колко струва сега пропуска, пардон пакета, за достъп до това общество от "богаташи"?
                    https://www.youtube.com/watch?v=UAJwPsdPgsM
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                    Коментар


                    • Пирамидалните измами от 90те

                      Написано на: 02.08.2010 · 15 коментара


                      Днес получих „Предложение за платено блог-сътрудничество“, отправено от MAARS, което е „мултилингвистичен информационен проект“, основан от лице с име Майкъл Капустин. Да, оказа се същия Майкъл Капустин от „Лайф чойс интернешънъл“ АД. „Фараонът“ който е един от малкото осъдени за длъжностно присвояване и измама за една от многото финансови пирамиди в началото и средата на 90те години се е захванал с правна информационна мрежа. Писмото стана повод да си припомня за няколко от схемите за измами и механизмите, по които бяха извършени.

                      Лайф чойс
                      Дружеството предлагаше „финансов продукт“, наречен откупваеми доверителни разписки. На притежателите са обещани 8% месечен и 151% годишен дивидент за левовите вложения, а за доларовите – 51% на годишна база. По-късно се появяват и американски доверителни разписки, наричани още „златни сертификати“, лихвата по които е 217% (да не се бъркат с депозитарните разписки за ценни книги, които са различни). Фирмата се рекламира изключително много, като ѝ се доверяват предимно бедни хора и пенсионери. На попиталите какво вложение ще върне такава доходност се отговаря, че дружеството инвестира във фундаментални проекти като лекарство срещу СПИН. Броят на засегнатите е толкова голям, че срутването на пирамидата се превръща в сериозен политически въпрос и Майкъл Капустин дълго време успява да използва надеждите на измамените да си получат парите, за да избегне арестуването си.

                      МММ
                      Оригиналната схема е руска и бе рухнала поне година преди да стъпи в България със същото име. Въпреки че бяха давали и по новините протестите на тълпите измамени от МММ в Русия, мнозина се включиха в търговията с уникалната лилава хартия. Лилавата хартия не беше ценна книга, не се търгуваше на борса, но си имаше цена. Цената се определяше два пъти седмично от самата компания МММ, методът откровено се наричаше самокотировка, и разбира се цената неизменно се покачваше. Бяха закупени рекламни карета във вестниците, имаше клипове по радиото в които се обявяваха не само предишната и настоящата цена, но и прогнозната цена за следващата седмица. Помня имаше хора, които продаваха коли и залагаха апартаменти, за да могат да се сдобият с това лилаво нещо. Още помня рекламната им песничка „Даваш левче, взимаш две. Пълниш празно портмоне“. Много народ се хвана, други, с ясна идея какво ще се случи, успяха да използват началото за да спечелят. Нямам ясен спомен, но мисля, че тях данъчните успяха да ги спрат и поне нямаше изцяло загубени пари.

                      „Класическа“ пирамида
                      Нещо много подобно на т.нар. мулти-левъл маркетинг, но с разликата, че няма реална продажба на стока. При пирамидите долните нива плащат на по-горните и се стремят да се придвижат нагоре създават ниво под себе си, което да им плаща. Спомням си за много такива „игри“, които се отличаваха единствено по сумата. Примерно купуваш талон за 10 лева и трябва да продадеш други такива талони за по 10 лева на 10 човека, като се задължаваш да пращаш части от получената сума на хората, от които ти си купил своите талони. В WikiPedia e обяснено по-добре. Привидно всички имат стимули като твоя, но проблемът е че хората свършват, защото броя им се увеличава в експоненциална прогресия. Печелят само създателите на пирамидата, които са на най-горния етаж. Без значение, че математическата невъзможност на схемата да бъде печеливша за всеки бе ясно обяснена, хората още дълго време продължиха да участват в пирамидалните игри с надеждата да прецакат близките си.

                      Клубна схема
                      Всеки вярва, че с нищо не е по-лош от хората с пари и иска да му бъде открита тайната на парите и богатството. Тайната е нещо което се съдържа в добре крита древна книга, която само ти можеш да закупиш. При друг вариант тайната е във възможността да вложиш парите си във високодоходно и безрисково начинание. Измаменият е поканен в ексклузивен клуб, затрупан е с презентации, графики, проспекти, но най-важно – заобиколен е от видимо богати хора, които желаят да го направят един от тях. Театърът би научил много от такива пирамиди, които
                      още съществуват.

                      Липсата на регулация на финансовите пазари правеше пирамидалните схеми незабранени, но възможни ги правят единствено мързела и алчността на участниците. Във времена на кризи и отчаяние, критичното мислене изчезва и хората стават много по-склонни да вярват в свръхестествено решение. Сигурен съм, че и сега около нас има такива схеми, но са вече много по-сложни и прикрити. Ако се сещате за някоя подобна настояща или минала схема, ще ми е интересно да я чуя.

                      Взето назаем от:
                      http://blog.peio.org/?p=6113

                      П.С. Моля администраторите да не трият информацията като линк към друга медия. Полезно е за дискусията. Благодаря предварително.
                      Last edited by Kildirim_Bei; 18.02.2021, 13:13.
                      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение



                        Това е варянт бимбериците ан орлетатат да влезът в Истерически парк през задният проход. Кату няма орлета с реални акций може да има орлета с облигаций. Поточно може да има финансов консолтант пос редник с облигаций!
                        Тоест казваш, че се продават "нереални" акциЙ от ИстЕрическия парк?
                        кефиш брат.
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                        Коментар


                        • пичове,
                          отворете сайта на www.together.bg и рзгледайте ... аз никъде не видях данни за търговско дружество, лиценз, седалище , регистрация... шарен сайт и чист параван за схема за милиони.

                          на балъците дали парите си в парка им се презентира ивелин и бандата като супер успешни бизнесмени покрай този 'бизнес' , но парите идват от балъците всъщност



                          прост пример

                          https://www.sdi.bg/za-sdi/
                          https://iandgbrokers.com/bg/za-nas

                          и бизнеса за милиони...

                          http://www.together.bg/1181/za-nas
                          Last edited by bertram; 18.02.2021, 10:41.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                            Временните удостоверения за акции?

                            Ех томане верни. Бимбериците потстъпвъщи в спецялните адвокатски банкуви сметки ниамът нужда от KYC/AML/UBO доко ментаця.


                            Спецялна оферта за томане верници от Инвесторът.бг
                            Молим да за купите стая или нъправо апартъмен в болницата в село Радуново, општина Маглиш и да се по- дложите ан порцедури с стодени кон преси, електрошог и прас. Слет тува сас линейката или хиликоптерът ад бадете транспортирани за вастъновителни порцедури в Нефот Рилски.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

                              проектът лонг лайф също е на михайлов и в него участват консултанти на тогедър. Защо ги делите едните от другите? Мирослав Стоянов също участва в него, а и той е от тогедър
                              Михайлов не е направил грешката на тия. Както ти каза сам, ловко е лавирал с разпоредбите на ЗППЦК, щото е записал и издал акциите, които "продава" и сделките минават като частни сделки. Много е обтекаемо това, но тия тикви директно са се нахендрили на чл. 221, ал. 4 от ЗППЦК.
                              Не е Ивелинката тука, или негови орлета са се помислили за велики и са копирали схемата на Апостолът, ама са им се досвидяли пари за добър адвокат в началото. Икономията е майка на мизерията... балъци са тия орлета, нищо не са научили от Вожда
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                                Нищо не трябва да се строи (ака изсереш на метеното). Трябва да се КОПАЕ - където и да ручнеш излиза ЗЛАТО, замъци, битки, история. Където и да копнат дори за едно пътче излизат поне 2-3 древни града на десетки ХИЛЯДИ ГОДИНИ.
                                и колко туристи ходят да гледат разни останки от основи на сгради? Ще ги караш да си представят как са изглеждали ли хах? колко туристи ходят да гледат скаптопара? https://www.google.com/search?q=скап...w=1304&bih=732
                                Last edited by totenkopf; 18.02.2021, 10:34.

                                Коментар

                                Working...
                                X