If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Страшен буквалист си - като няма за какво друго да се закачиш... така да бъде. Просто признай, че двата парка са еднакви - това ще е достатъчно. Глупостта за Колизеума също я пропускам. Сега - преди каза, че френският парк се е строил 50 години, сега от думите ти се разбира, че не се е строил 50 години, а 7, и после е имало строителство на някакви неща на периоди. Последно - на кое да вярваме Глупостта, че не си тугедърец също ще я пропусна - очевидно е за всички (и ти си го знаеш) че си от това племе Продължавай да си мислиш, че работиш за себе си
никога не съм получавал пари от тогедър.. как може да работиш за нещо от което не получаваш пари?! пропускаш, защото си затапен.. ами ип е на същият принцип - построява се основата и после се достроява.. само че тук основата беше построена за 1 година, а не за 7, защото проектът се развива със светкавична бързина - посочи ми обект от такъв мащаб в България, който се строи по-бързо? във френския, камък използван ли е? Защо възхвалявате френския, който е строен от гипсокартон, а плюете българския, който е строен от камък, че е бутафория?
не работя за тогедър, а за себе си. Добре щом камъкът не е автентичен материал посочи ми кое е автентичен материал? Адамантият ли В Колезеума също са снимани филми.. това прави ли го бутафорен? Пи дьо фу строежът му започва 1971 г. а откриването му е 1977 година.. и продължава да се строи като последната част беше построена през 2019 година.. на теб ще ти пишем двойка по история..
Страшен буквалист си - като няма за какво друго да се закачиш... така да бъде. Просто признай, че двата парка са еднакви - това ще е достатъчно. Глупостта за Колизеума също я пропускам. Сега - преди каза, че френският парк се е строил 50 години, сега от думите ти се разбира, че не се е строил 50 години, а 7, и после е имало строителство на някакви неща на периоди. Последно - на кое да вярваме Глупостта, че не си тугедърец също ще я пропусна - очевидно е за всички (и ти си го знаеш) че си от това племе Продължавай да си мислиш, че работиш за себе си
не работя за тогедър, а за себе си. Добре щом камъкът не е автентичен материал посочи ми кое е автентичен материал? Адамантият ли В Колезеума също са снимани филми.. това прави ли го бутафорен? Пи дьо фу строежът му започва 1971 г. а откриването му е 1977 година.. и продължава да се строи като последната част беше построена през 2019 година.. на теб ще ти пишем двойка по история..
мноо ясно, в ИП всеки за себе си работи.
А Колезеум се пише Колизеум. Не четете книги а сте адвокати. Как да четете като сте на смяна на амбразурата
Откога камънака на съборени къщи и колиби е "хафтентичен матрял"? Или бетона и стъклото? Вашето не са ли декори, даже ги рекламирате за такива и идеите ви са да се снимат филми там - филмите на какво се снимат, Тотка? Вашите ивенти и събития какво са, ако не исторически сцени? Това за "Иван Вазов" ще го пропусна - няма да коментирам тъпотии. И откъде знаеш, че френския парк се строи 50 години, щом го има от 50 години? Баси сметките Много слабо, Тотка - бегай обратно в тугедър час да учиш, че май са пратили двойкаджиата на випуска тука
пи дьо фу с автентични материали ли е построен? Това не е парк, а театрални декори на които показват исторически сцени.. все едно да кажеш, че театърът Иван Вазов е исторически парк, понеже там се играят исторически постановки.. е строен близо 50 години, а ИП се строи от 2 години..
Откога камънака на съборени къщи и колиби е "хафтентичен матрял"? Или бетона и стъклото? Вашето не са ли декори, даже ги рекламирате за такива и идеите ви са да се снимат филми там - филмите на какво се снимат, Тотка? Вашите ивенти и събития какво са, ако не исторически сцени? Това за "Иван Вазов" ще го пропусна - няма да коментирам тъпотии. И откъде знаеш, че френския парк се строи 50 години, щом го има от 50 години? Баси сметките Много слабо, Тотка - бегай обратно в тугедър час да учиш, че май са пратили двойкаджията на випуска тука
казах ти вече догодина - вече са построени двайсетина - можеш ги видиш във фейсбук и ютуба на тогедър. Ако намериш българска фирма, която да е способна да строи 100 и нещо къщи едновременно, прати я насам
а автентичния образ на тракийския стрелец е същия като на Ивелин?
бутафорията си остава бутафория, както и да я нарекат по рекламните материали
Сам сметни колко пъти по-голям е. И да те светна - не е единственият
Попита ли ме - да; отговорих ли ти - да; айде сега ти ми отговори - кога ще видим къщите?
казах ти вече догодина - вече са построени двайсетина - можеш ги видиш във фейсбук и ютуба на тогедър. Ако намериш българска фирма, която да е способна да строи 100 и нещо къщи едновременно, прати я насам
и там се покриват периоди от античността да 20ти век.
пи дьо фу с автентични материали ли е построен? Това не е парк, а театрални декори на които показват исторически сцени.. все едно да кажеш, че театърът Иван Вазов е исторически парк, понеже там се играят исторически постановки.. френският освен това е строен близо 50 години, а ИП се строи от 2 години, което още веднъж доказва скоростта на изпълнение на българския проект.. ама нали българите сме лизачи на чужди задници, естествено ще се прехласваме по чуждото и ще плюем родното..
Запознати са с този парк - все пак от него са взаимствали много неща и се сравняваха с него. Също го представяха (че и видеа от Пюи Дю Фу пускаха) когато обясняваха на бъдещите инвеститори, че ИП ще е нещо много по-грандиозно.
Поне мен така ме зарибяваха главните орлета.
Знам, че са запознати, ама гледам, че демонстрират завидни способности да забравят бързо, та реших да им напомня лекичко
Сам сметни колко пъти по-голям е. И да те светна - не е единственият
Попита ли ме - да; отговорих ли ти - да; айде сега ти ми отговори - кога ще видим къщите?
Запознати са с този парк - все пак от него са взаимствали голяма част от концепцията и се сравняваха с него. Също го представяха (че и видеа от Пюи Дю Фу пускаха) когато обясняваха на бъдещите инвеститори, че ИП ще е нещо много по-грандиозно.
Поне мен така ме зарибяваха главните орлета.
Коментар