Първоначално изпратено от totenkopf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Никой не иска за седмица-две, ама тук от година-две слушаме за тия къщи. Говориш са за 43млн. от къщи (160), а към момента дори 10 няма - всички видеа са с тая къща, която показа във видеото долу.
Строителните фирми в страната вдигат къде по-сложни обекти за година-две - 1-2 подземни нива, хидроизолации, връзки с тец-ове, собствени трафопости... вие тук дори и фундамент не изливате на повечето къщи.
П.П. Не знам каква "зидария" ни говориш, като тази червената къща гледам не е с камък облицована. Освен това поне го наречи с истинското му име - каменна фасада/облицовка - лепиш камъните на тухлите и бетона. Разликата между каменен зид и фасада има. Интересно ми е под тоя камък има ли някаква изолация и каква - би било редно да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Китайците, за седмица, НЕБОСТЪРГАЧИ вдигат. И не са чак такива измамници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
строят се.. ние кво искаш да ти вдигаме на седмица по къща ли?! това и китайците не биха могли да го направят, особено с каменната зидария, която отнема адски много време..
Строителните фирми в страната вдигат къде по-сложни обекти за година-две - 1-2 подземни нива, хидроизолации, връзки с тец-ове, собствени трафопости... вие тук дори и фундамент не изливате на повечето къщи.
П.П. Не знам каква "зидария" ни говориш, като тази червената къща гледам не е с камък облицована. Освен това поне го наречи с истинското му име - каменна фасада/облицовка - лепиш камъните на тухлите и бетона. Разликата между каменен зид и фасада има. Интересно ми е под тоя камък има ли някаква изолация и каква - би било редно да има.Last edited by RimogarDD; 20.03.2021, 09:14.
- 3 Харесвания
Коментар
-
строят се.. ние кво искаш да ти вдигаме на седмица по къща ли?! това и китайците не биха могли да го направят, особено с каменната зидария, която отнема адски много време..
- 1 like
Коментар
-
Абе вие от 1 година снимате 1 исъща къща в тия клипове, не ви знам къде са 160-те къщи, които бълнувате. Къщите на шрьодингер ли са това?
техните пари може да се ползват за това, но те вече са пари на схемаджиите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
строят се.. ние кво искаш да ти вдигаме на седмица по къща ли?! това и китайците не биха могли да го направят, особено с каменната зидария, която отнема адски много време..Знаем, че ги бъркаш нещата, постарай се повече
- 5 Харесвания
Коментар
-
Абе вие от 1 година снимате 1 исъща къща в тия клипове, не ви знам къде са 160-те къщи, които бълнувате. Къщите на шрьодингер ли са това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеНЕОФИТ РИЛСКИ - НОВАТА РЕАЛНОСТ https://www.youtube.com/watch?v=1KQdZw93zI0&t=1213s гледайте и се учете как се създава Рая на земята хейтърчета!Last edited by RimogarDD; 20.03.2021, 07:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Добре, а другата ти самоличност какво мисли по въпроса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
това ми е целта - с монопола бутаме парка, после изкупуваме ипотекираните апартаменти на фалиралите шарани през чситата и ги караме да плащат наеми за собствените им домове и накрая делим печалбата фифти-фифтиедни 10 милиончета ще приберем минимум от схемата
)) ей така се правят бързите пари, а не от тъпи пирамиди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Ясен си като бял ден, Тотка. Поне малко мисъл да беше вложил в постовете си, за да изглеждат по-убедителни, и да беше положил усилия да заблудиш аудиторията, че двата ти ника са различни хора. Пък ти го караш през просото. Ако бях на Ивелин, вече щях да съм ти казал да спреш да пишеш в темата, защото правиш единствено черен ПР на парка.едни 10 милиончета ще приберем минимум от схемата
)) ей така се правят бързите пари, а не от тъпи пирамиди
Last edited by raydalio; 20.03.2021, 00:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
хахахахаха неофит рилски е най-грозното и гнусно село в България.. скоро ще го изкупя на безценица, заедно с апартаментите на шараните.. това архиктектче е пълен некадърник, защо прозорците имат стъкла, нали трябва е автентично уж, пълни ментаци бутафории, а джендър михайлов влиза в затвора! КРАЯТ Е БЛИЗО!
ЗАЩО ЕДНА СГРАДИТЕ ИМА СВАСТИКИ??? да не би михайлов да е прикрит нацист и да пише под нацисткия ник тотенкопф?! или всъщност цялата секта да са някаква супремасисти, които постоянно пропагандират за господарската българска раса, която всъщност е най-жалката от всички? колегите тук го доказват.. само щракат на клавиатурите, а нищо не правят за събарянето на пирамидата, добре че е адв. Атанас Ганчев да измие срама..Last edited by Tantum; 20.03.2021, 00:06.
Коментар
-
т(п)отка вярно ли е, че детелинката е станал топ орле, защото е предоставял секс услуги джендър михайлов и се е възползвал сексуално от него и е забогатял от услугите си? Дочух всъщност, че детето му е на туркиня от сирийски произход бежанка и всъщност е направено от джендър михайлов, защото детелинката е имал еректилна дисфункция? явно джендър михайлов има всъщност 5 деца, а не 4 както се опитва да излъже... неслучайно синът на детелинката се казва Ивелин.. кръстен е на биологичния си баща и любовник на доведения му бащаLast edited by raydalio; 19.03.2021, 23:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеНЕОФИТ РИЛСКИ - НОВАТА РЕАЛНОСТ https://www.youtube.com/watch?v=1KQdZw93zI0&t=1213s гледайте и се учете как се създава Рая на земята хейтърчета!
ЗАЩО ЕДНА СГРАДИТЕ ИМА СВАСТИКИ??? да не би михайлов да е прикрит нацист и да пише под нацисткия ник тотенкопф?! или всъщност цялата секта да са някаква супремасисти, които постоянно пропагандират за господарската българска раса, която всъщност е най-жалката от всички? колегите тук го доказват.. само щракат на клавиатурите, а нищо не правят за събарянето на пирамидата, добре че е адв. Атанас Ганчев да измие срама..Last edited by raydalio; 19.03.2021, 23:20.
Коментар
Коментар