If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никога не съм комуникирал с толкова долни лъжци Тухлите за какво са тогава? Или е игра на светлината на снимката
никога не съм комуникирал с толкова долни и неграмотни хора като тебе атанасе ами нали ако няма тухли и железобетон няма да се изпълнят строителните изисквания и администрацията няма да пусне обекта в експлоатация бе адвокатино! ти как искаш да ги строят - на ръка без машини, без нищо и да стане за 3 години целия парк ли?! Само за пример във франция се опитаха да строят така автентичен замък и вече го строят 27 години и са стигнали наполовината.. а са вложили 420 милиона евро за тоя период...
Рядко съм комуникирала с толкова неграмотни и клеветнически настроени хора. Лично съм ходила да видя строежа и ми е разяснено. Разликата между градеж и облицовка е елементарна - облицовката е 2,3 максимум 5 см, а градежа в при носеща конструкция. В случая говорим за каменен градеж и от вътре и отвън с дебелина от над 40-50 см на стена, а между тях е стоманобетон за противоземетръсни изисквания. Вашата неграмотност не е само във финансовата, моралната и правната сфера, а и в строителната.
Никога не съм комуникирал с толкова долни лъжци Тухлите за какво са тогава? Или е игра на светлината на снимката
Първоначално ми неше мъчно за един обикновен човечец, който явно е погледнал към живота и е пожелал да бъде специален, но вече си мисля, че сам сте си заслужили съдбата. Никой не може да накаже човек, както сам той го прави. Явна е вашата некомпетентност и злонамереност.
И към кого това? А акционерите? Или тях кучета ги яли?
Първоначално ми неше мъчно за един обикновен човечец, който явно е погледнал към живота и е пожелал да бъде специален, но вече си мисля, че сам сте си заслужили съдбата. Никой не може да накаже човек, както сам той го прави. Явна е вашата некомпетентност и злонамереност.
Виждат се поредните ви гадни лъжи. Автентични материали, колко било скъпо такова строителство, как никой не бил създавал такива неща, поредните лъжи... Тия дни се мъчеха да ме убеждават разни "инвеститори" как специално входа бил целия от камък, колко били дебели стените, знаел ли съм колко струва камъка, 10 милиона само стената била. А то - тухли и бетон...
Гнусни и жалки лъжци сте и не знам дали има вече нормален човек на когото да не му е станало ясно...
Рядко съм комуникирала с толкова неграмотни и клеветнически настроени хора. Лично съм ходила да видя строежа и ми е разяснено. Разликата между градеж и облицовка е елементарна - облицовката е 2,3 максимум 5 см, а градежа в при носеща конструкция. В случая говорим за каменен градеж и от вътре и отвън с дебелина от над 40-50 см на стена, а между тях е стоманобетон за противоземетръсни изисквания. Вашата неграмотност не е само във финансовата, моралната и правната сфера, а и в строителната.
Виждат се поредните ви гадни лъжи. Автентични материали, колко било скъпо такова строителство, как никой не бил създавал такива неща, поредните лъжи... Тия дни се мъчеха да ме убеждават разни "инвеститори" как специално входа бил целия от камък, колко били дебели стените, знаел ли съм колко струва камъка, 10 милиона само стената била. А то - тухли и бетон...
Гнусни и жалки лъжци сте и не знам дали има вече нормален човек на когото да не му е станало ясно...
добре, че го има гуглето да видим автентично строителство с древни технологии - сигурно там скрити от данъци са милионите на балъците (тотката е от балъците)
не правят разлика между разход и приход при данъчно облагане
добре, че го има гуглето да видим автентично строителство с древни технологии - сигурно там скрити от данъци са милионите на балъците (тотката е от балъците)
не правят разлика между разход и приход при данъчно облагане
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не бе, тотке, аз питам колко са готовите къщи, защото в клиповете виждам общо взето 2 броя. Според твоите думи са 160 дето били в строеж... 10-20 били готови.
Другият въпрос е - ако тия къщи се строят с парите на "чуждестранни инвеститори", които са си ги предплатили - тогава какво става с тия 1300 пакета по 50-60к лева акции в Истерически парк. Защо балансът на ИП е отрицателен поредна година. Каква е стойността на парка в момента - в който по думите на Ивелин има 70млн. лева вложени (вече трябва да са повече дори). От къде са станали милионери орлетата (както се твърди в каналът на тугедър)?
П.С.
Оп и видеото нещо е свалено вече
Коментар