IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
    Някой знае ли каква цена предлагат орлетата за акциите, ако решиш да ги продаваш? Ако примерно си взел пакет за 48К - за колко предлагат да ти го изкупят?
    няма опция за изкупуване ............. вечен техен клиент си и вечен абонат.............
    ма ти кви въпроси задаваш бе брат ?? ............

Коментар

• Някой знае ли каква цена предлагат орлетата за акциите, ако решиш да ги продаваш? Ако примерно си взел пакет за 48К - за колко предлагат да ти го изкупят?

Коментар

• Ако ги е "взела" от айвалайн или някой от адвокатчетата на номинал - да, продавача не е спечелил нищо...ама значи "тя" е спечелила по 299 или колкото са там лева от акция

Коментар

• Last edited by Тъпо парче; 31.03.2021, 15:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение

Няма как да не е взел нищо. В най-добрия случай е прибрал комисион. В по-лошия е реализирал и капиталова печалба, както обясних. Така става, когато и първичното, и вторичното предлагане са в ръцете на организирана група хора - могат да манипулират пазара както си искат, защото са страна във всяка сделка - дали по покупка на акции, дали по продажба.
            Разбира се че е взел нещо и каза на Пламенива че не е взел. А тя му вярва защото е приятел. Така работят тези измамници, първо използват доверието на приятелите и близките си. Това е най тъжното в цялата схема.

Коментар

Няма как да не е взел нищо. В най-добрия случай е прибрал комисион. В по-лошия е реализирал и капиталова печалба, както обясних. Така става, когато и първичното, и вторичното предлагане са в ръцете на организирана група хора - могат да манипулират пазара както си искат, защото са страна във всяка сделка - дали по покупка на акции, дали по продажба.
              Разбира се че е взел нещо и каза на Пламенива че не е взел. А тя му вярва защото е приятел. Така работят тези измамници, първо използват доверието на приятелите и близките си. Това е най тъжното в цялата схема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
                Аз съ говорила с човек, от който съм придобила акциите и съм сигурна, че не е взел нищо. Отново казвам имало е договорка между мен и друго лице, като то е изпълнило 100% своята отговорност. 100%!
                Last edited by Tantum; 31.03.2021, 13:59.

Коментар

Тези въпроси трябва да запитате тях.
                  Хехе, това ли е "новата" идея - ще хвърлите орлетата в огъня? Само да не ви надушат и да се разпеят

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
                    Само да не се окаже накрая, че от влог в банка ще си спечелил повече, отколкото от великата и грандиозна "инвестиция" в ИП

Като казвам печалба - включвам и фактът, че ще си имаш и главницата - няма да си я загубил
                    А какво ще кажеш за запазване на капитала? При влога гарантирано до 196к лева няма да загубиш и 1 ст. Само за справка Историческия Парк има отрицателен счетоводен капитал Пасивите>Активите.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Дори тялото си не сте съхранили. За какво са ви пари и слава, като сте безполезен? Вие сте срам за човешкия род. Само сте потребявали през живота си и наричате други хора балъци. Поне бащината къща да бяхте стегнали. 20 години инвестиции и лъгане на хората във форумите, за такъв краен резултат. Срам ме е от мъже, като вас, че посрамвате българският мъж!
                      Мен пък като жена ме е гнус от такива като тебе.
                      По-добре изчезни, много се изложи. Че няма да отговориш на никой от въпросите, е ясно, но и спри да се компрометираш сам себе си. Стана за посмешище. Великият гуру, принизен и опозорен от няколко неуспели инвеститорчета..
                      В моя град бяхте поискали от една колежка половин милон лева /Тва милионите за нищо ги нямате/.Станах свидетел как ви изхвърли като мръсни котки и само дето не ви замери с нещо тежко. А си го заслужавате...

Коментар

• Само да не се окаже накрая, че от влог в банка ще си спечелил повече, отколкото от великата и грандиозна "инвестиция" в ИП

Като казвам печалба - включвам и фактът, че ще си имаш и главницата - няма да си я загубил
                        Last edited by Jorkata; 31.03.2021, 11:46.

Коментар

П.П. Вярно ли е, че ако някой "инвеститор" иска да си продаде акциите, ваши консултанти ги изкупуват със значителна отстъпка, за да може да реализират печалба от препродажбата им? Колко пари са направили общо вашите консултанти от всичките схеми за продажба на акции и колко са отишли за Исторически парк?
                          На мен ми завиха, че ако реша да се откажа може да ми изкупят акциите на цената, на която съм ги взел - естествено това е само на думи и доверие. Като питах дали някъде ще го има това като клауза се започва увъртане, че "може да се има доверие", "всичко е прозрачно, коректно, светло" и такива неща - голям червен флаг ми беше.

Иначе въпреки пакетите от 200 акции (уж стриктни) на мен ми бе предложено да взема и част от пакет (1/4 мисля) през друга фирма, като със сигурност цената на акция при част от пакет излизаше по-висока.
                          Last edited by RimogarDD; 31.03.2021, 10:58.

Коментар

П.П. Вярно ли е, че ако някой "инвеститор" иска да си продаде акциите, ваши консултанти ги изкупуват със значителна отстъпка, за да може да реализират печалба от препродажбата им? Колко пари са направили общо вашите консултанти от всичките схеми за продажба на акции и колко са отишли за Исторически парк?
                            Аз познавам тугедърци и както знам това е вярно. Ако ги слушаме тея измамници, може да знаем че схемата в началото беше "трябва да купуваш акции веднага докато ги има, дори ако трябва да продаваш имота си или да си вземеш кредит". А сега: "Инвеститорите не карат дивидент от инвестицията: причината е че те никога не са идвали до парка, не ги интересува чак толкова много. Минават годините и тази инвестиция не работи за тях добре, защото просто те не са влизали вдълбочина."

Какво е това ако не измама?

Коментар

Тези въпроси трябва да запитате тях. Как виждам аз нещата - ако някой продава кооперация с апартаменти и брокери на зелено капарират до Акт 14 как му се казва? Когато има първоначално публично предлагане на акции защо първо могат да вземат Банки, фондове, големи инвеститори пакети на 300% по-ниска цена? Господинв, явно не познавате пазарнитв механизми! Аз съ говорила с човек, от който съм придобила акциите и съм сигурна, че не е взел нищо. Отново казвам имало е договорка между мен и друго лице, като то е изпълнило 100% своята отговорност. 100%!
                              Само че купувайки на зелено с цел спекулация, хората поемат рискове и в последствие МОЖЕ да реализират печалба (но не е сигурно), ако сградата се довърши. Печалбата се определя от ПАЗАРНАТА цена на завършения имот.

При първично публично предлагане всеки може да участва и дали ще спечели отново зависи от ПАЗАРНАТА цена на акциите, след като се пуснат на вторично предлагане.

И в двата случая всеки може да участва в "схемата" и печалбата от спекулацията се определя на пазарен принцип, което в общия случай означава, че е реципрочна на риска. При вас обаче само хора около парка могат да се възползват от схемата и печалбата се определя от вас самите, тъй като вие преценяте каква да е цената на акциите. Съответно имате интерес да променяте цената на акциите по този начин, за да може консултантите ви да правят печалби от препродажба, които не съответстват на риска (печалбата е значително по-висока от поетия риск, благодарение на непазарния механизъм за продажба на акции).

Продажбата на акции облагодетелства консултантите ви неимоверно много, което при пазарно предлагане нямаше да се случи, или поне в много по-малки размери.

Last edited by Tantum; 31.03.2021, 10:26.

Коментар

Дори тялото си не сте съхранили. За какво са ви пари и слава, като сте безполезен? Вие сте срам за човешкия род. Само сте потребявали през живота си и наричате други хора балъци. Поне бащината къща да бяхте стегнали. 20 години инвестиции и лъгане на хората във форумите, за такъв краен резултат. Срам ме е от мъже, като вас, че посрамвате българският мъж!
                                Браво бе, Ивелине Пак ли старата мантра за калокагатията? Много взе да се издаваш, а и да вкарваш несъществени аргументи в спора е очевиден знак за безизходицата, в която си изпаднал
                                Last edited by Jorkata; 31.03.2021, 10:13.

Коментар

Working...
                                X