Относно цените нз ква промоция си бил, но аз за Ватикана платих 80лв, за Колизеума 100лв за 15 мин. имаше и дълга опашка,ако платиш 70лв. 120лв за аквапарка в дубай и 90лв за пу дьо фу и 100лв за версай. Така,че тия 30лв за ип са жълти стотинки, спрямо Европа..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Точно пред 5те маси, които сте опънали пред езерцето и на които смятате да нахраните по 3к човека на ден...
Още един интересен факт - отнася се за Пюй дьо Фу - наскоро излезна новина, че семейството (французи са 100% собственици на парка) ще отварят такива тематични паркове в Китай и Испания. Сумата за инвестиране е 200млн. евро. Едно малко сравнение колко ще струват 2 такива парка в Испания и в Китай (където размерите ще са в други мащаби от вашите) и парите, които инвестирате вие в България в едно село в нищото.
Който чете - надявам се да се замисли най-малкото в каква игра сте ги вкарали.
П.П. Семейството надали ги е еня да образоват испанците или китайците с тяхата им история. Всичко се прави за пари, както и вие правите същото (в което няма нищо лошо). Но вие обличате вашето с патриотична обвивка...и ресторантът е с капацитет 700 маси, но в момента е в строеж.
Коментар
-
Ами явно друго не можете да отговорите освен да наспамите коментара - не казвате нищо конкретно.
Бях лично в парка, видях всичко с очите си - парка, изпълнението вътре, селото с къщите - че и даже си поприказвах лице в лице с големците. Хапнах от домашните ви баници на централния ресторант до езерцето (бяха добри между другото) и опитах и натуралните ви сокове собствено производство. Така че - недейде да ми приказвате дали съм ви посетил парка или не. Дали входът беше 30 или 40лв - не си спомням точно, тук може и да бъркам наистина. Спомням си само, че ме заболя да ги дам... Засрамете се - да искате пълна цена на билет, а паркът ви беше завършен на 20-30% според мен (все пак беше преди месеци и предполагам, че се е поразвил вече)...
И затова и се отказах от каквито и било мисли за някакви инвестиции, както казах в първия ми пост - защото за мен това, което видях, не отговаря на целите, които обявявате. Чисто и просто. Отново казвам - мое си мнение.
А що се отнася за ИП и Пюй дьо Фу - хубаво е човек да има възможности да пътува из Европа и да вижда как се правят нещата. Явно и вие сте направили някое пътуване, но ще ви посъветвам да попътувате малко повече - може само да ви облагороди в положителна посока (съвет не само към строителите на проекта, но и като цяло към всички). Посетил съм (и продължавам да го правя) достатъчно места в Европа и мога да погледна реално на нещата.
А за профила - да, регистрирах се, но след като съм бил в контакт с вас, след като съм посетил парка и селото, и след като съм изчел всяка една страница във форума по темата за ИП.
Иначе казано - написъл съм си домашното, преди да коментирам.и това 30лв не е крайната цена, тя е 80лв. Я кажи в пи дьо фу колко плати за вход и заболя ли те
вземи се научи да кодиш, че др път да не те боли сърцето като плащаш жълти стотинки за култура...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениесамо минавам от тука да кажа едно здравей на аверите от форума ................
а на пламена въпросната и тотка пеперудка и останалите от бандата и зомби сектата на историко- истеричната секта даже ще кажа едно голямо МАРАБА ве ............. Как е далаверата ?? Има ли нови шаранчета ?? Парички снасят ли ви ?? .............а при вас как е? Заболяха ли ви пръстенцата от тролене или можете още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеТугедърците сега може би са в траур щото им ритнаха партията по кокалчетатаи Ивелин няма да стане дупетат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
И “централния” ресторант не знаете къде е
Още един интересен факт - отнася се за Пюй дьо Фу - наскоро излезна новина, че семейството (французи са 100% собственици на парка) ще отварят такива тематични паркове в Китай и Испания. Сумата за инвестиране е 200млн. евро. Едно малко сравнение колко ще струват 2 такива парка в Испания и в Китай (където размерите ще са в други мащаби от вашите) и парите, които инвестирате вие в България в едно село в нищото.
Който чете - надявам се да се замисли най-малкото в каква игра сте ги вкарали.
П.П. Семейството надали ги е еня да образоват испанците или китайците с тяхата им история. Всичко се прави за пари, както и вие правите същото (в което няма нищо лошо). Но вие обличате вашето с патриотична обвивка...
- 1 like
Коментар
-
Как може другите хора да повярват, че искате да ги предпазите, като само клеветите и лъжете?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Тайна ли е колко кенефа има в ИП?Значи ти лъжеш правилно ли?
Можеш ли да ме излъжеш нещо за ония 58 милиона откраднати от инвеститорите пари?
Съгласен - те на елементарни въпроси тип "колко кенефа има в тоя Исторически кенеф, тоест парк" не могат да отговорят, а ние чакаме отговори за лиспващите 58 милиона на инвеститорите и ония 43 милиона приход (нали последно така беше, Тотке?), които трябва да видим в отчет 2020. Смех в залата са тия патета тугедърците
Коментар
-
Ами явно друго не можете да отговорите освен да наспамите коментара - не казвате нищо конкретно.
Бях лично в парка, видях всичко с очите си - парка, изпълнението вътре, селото с къщите - че и даже си поприказвах лице в лице с големците. Хапнах от домашните ви баници на централния ресторант до езерцето (бяха добри между другото) и опитах и натуралните ви сокове собствено производство. Така че - недейде да ми приказвате дали съм ви посетил парка или не. Дали входът беше 30 или 40лв - не си спомням точно, тук може и да бъркам наистина. Спомням си само, че ме заболя да ги дам... Засрамете се - да искате пълна цена на билет, а паркът ви беше завършен на 20-30% според мен (все пак беше преди месеци и предполагам, че се е поразвил вече)...
И затова и се отказах от каквито и било мисли за някакви инвестиции, както казах в първия ми пост - защото за мен това, което видях, не отговаря на целите, които обявявате. Чисто и просто. Отново казвам - мое си мнение.
А що се отнася за ИП и Пюй дьо Фу - хубаво е човек да има възможности да пътува из Европа и да вижда как се правят нещата. Явно и вие сте направили някое пътуване, но ще ви посъветвам да попътувате малко повече - може само да ви облагороди в положителна посока (съвет не само към строителите на проекта, но и като цяло към всички). Посетил съм (и продължавам да го правя) достатъчно места в Европа и мога да погледна реално на нещата.
А за профила - да, регистрирах се, но след като съм бил в контакт с вас, след като съм посетил парка и селото, и след като съм изчел всяка една страница във форума по темата за ИП.
Иначе казано - написъл съм си домашното, преди да коментирам.
Коментар
-
Хубаво е да си научите урока преди да пишете глупости. Няма как да сте посещавали парка, като не знаете колко е входа. Също така не знаете и броя на тоалетните в парка и Пюи дьо Фу. Лоша работа е с тези наредени профили и всички подемат песента като ято колошки.
Иначе казано - написъл съм си домашното, преди да коментирам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не знам за Авълайн, но, ако аз ви кажа ще се научите и ще лъжете правилноЗначи ти лъжеш правилно ли?
Можеш ли да ме излъжеш нещо за ония 58 милиона откраднати от инвеститорите пари?
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеЧовека не може да си преброи кенефите, вие го питате за формиране на приход, разход, дивидент, печалба, реинвестиция и т.н. То па бива да се правиш на улав, ама чак пък толкоз.), които трябва да видим в отчет 2020. Смех в залата са тия патета тугедърците
Last edited by Jorkata; 06.04.2021, 21:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Добре де, Ивелине - обори меКъде и колко тоалетни има? Много е лесно така да плещиш "лъжа е"
Дай с факти - нали знаеш какво са?
Коментар
-
Отново лъжа. Явно това е навсякъде във вашите писания.Къде и колко тоалетни има? Много е лесно така да плещиш "лъжа е"
Дай с факти - нали знаеш какво са?
Коментар
Коментар