IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Е точно програмистите едва ли са толкова безбожно прости парчета. Не че е невъзможно, ама трудна таргет група биха били за подобни простотии да им се пробутват.

Виж примерно говореща жаба може.
    Бъркаш много Що колеги програмисти бяха налазили точно... Голяма част от програмистите лесно кълват - чак смешно лесно...
    Ама колегите знаеха, че имам контакти там и че се интересувах живо що за инвестиция е това и поне се допитваха до мен. Иначе щяха да са продали бая още “акции” тия мошеници...

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Не само, че ги подбират по заможност, ами те натискат да теглиш кредит, когато искаш да им дадеш малка сума. Насочват те към техен човек в банка, защото дават доста по-ниски лихвени % от нормалното. И ти смятат - лихвата в банката е 5%, ние ти даваме 18%. От нищото печелиш 13% Даже ме разпитваха какви имоти имам, че колко съм можеш да взема и да използвам (съответно какво не използвам), ако им ги дам

Аз исках да вкарам едни 30к във фонда на Ивелин (Българска Парочна Група, дето е глобена от БНБ за даване на лихви без лиценз), а те ми казаха - за фонда на Ивелин са малко. С тия пари можеш да си вземеш акции. За фонда - изтегли поне 50к от еди-коя си банка (дадоха ми името на човека - като отида там - да кажа, че еди-кой си ме праща, за да получа добра лихва). Вземи акции, изтегли 50 бона и ще видим какво можем да направим за фонда на Ивелин
      Как не се намери някой да ги пита, ако е толкова сигурно всичко, защо просто те не ипотекират каквото могат и да си инвестират сами парите - теглят на 5% и имат приход от 18% или нетно са 13% на печалба. Само, че печалбата е много повече от 13% - тези нетни 13% ги взимат инвеститорите, а "фонд мениджърите" нали и те трябва да си сложат своята печалба Винаги ми е било чудно защо си губят времето тези факири на финансите и търсят финансово неграмотни хора, вместо да отидат до банката.
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Не само, че ги подбират по заможност, ами те натискат да теглиш кредит, когато искаш да им дадеш малка сума. Насочват те към техен човек в банка, защото дават доста по-ниски лихвени % от нормалното. И ти смятат - лихвата в банката е 5%, ние ти даваме 18%. От нищото печелиш 13% Даже ме разпитваха какви имоти имам, че колко съм можеш да взема и да използвам (съответно какво не използвам), ако им ги дам

Аз исках да вкарам едни 30к във фонда на Ивелин (Българска Парочна Група, дето е глобена от БНБ за даване на лихви без лиценз), а те ми казаха - за фонда на Ивелин са малко. С тия пари можеш да си вземеш акции. За фонда - изтегли поне 50к от еди-коя си банка (дадоха ми името на човека - като отида там - да кажа, че еди-кой си ме праща, за да получа добра лихва). Вземи акции, изтегли 50 бона и ще видим какво можем да направим за фонда на Ивелин

Въобще - не връщат никой. Който няма - насочват го да тегли заеми. Който има - прибират парите и пак насочват да теглиш заеми
        Колко куха лейка трябва да си, за да им повярваш...

А те:
        - печелят договори за реставрации на сгради, а после ги разтърват, за да им ползват камъка в ИП...
        - продават къщи на щатски сенатори, ама го крият, щото той така искал (срам ли го е, че си в купил къща..?)
        - строят с пълна пара, а от миналата година са направили 1 кула от тяхното 2ро Българско царство....
        - искат 40 кинта вход за две колиби, 1 римска къща, 5 гробници, 2 ресторанта, баба ти Вида и...4 тоалетни...
        - организират “вулкани на българщитана” - ака автошоу - на връх Цветница (български празник, ако не знаете)
        - продават “акции”, ама не акции от ИП, ами чрез физическото лице адв. Савов. Така че акции на закупилите - йок! Честито на печелившите (Ивелин определено е от тях).
        - не продавали вече “акции”, щото били свършили (продали са 350к акции). Що ми предлагате на мен през няколко седмици тогава

Хайде чакаме ГФО да видим как всичко е в активи, както говорите самите вие
        Какви активи бе, тези са тотално объркани.
        Т.е., с най-добри чувства, прав си

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Потвърждавам - подбират си жертвите по заможност.
          2018-та година основна таргет група им бяха хора от ИТ сектора - от програмисти до мениджмънт, доста познати зарибяваха, като тръгваха от линкдин.

Въобще - не връщат никой. Който няма - насочват го да тегли заеми. Който има - прибират парите и пак насочват да теглиш заеми
          Колко куха лейка трябва да си, за да им повярваш...

А те:
          - печелят договори за реставрации на сгради, а после ги разтърват, за да им ползват камъка в ИП...
          - продават къщи на щатски сенатори, ама го крият, щото той така искал (срам ли го е, че си в купил къща..?)
          - строят с пълна пара, а от миналата година са направили 1 кула от тяхното 2ро Българско царство....
          - искат 40 кинта вход за две колиби, 1 римска къща, 5 гробници, 2 ресторанта, баба ти Вида и...4 тоалетни...
          - организират “вулкани на българщитана” - ака автошоу - на връх Цветница (български празник, ако не знаете)
          - продават “акции”, ама не акции от ИП, ами чрез физическото лице адв. Савов. Така че акции на закупилите - йок! Честито на печелившите (Ивелин определено е от тях).
          - не продавали вече “акции”, щото били свършили (продали са 350к акции). Що ми предлагате на мен през няколко седмици тогава

Хайде чакаме ГФО да видим как всичко е в активи, както говорите самите вие

Коментар

• Не говоря толкова за заможни хора, колкото за бизнеса, който въртят. Надушат, че някой прави сувенири (примерно) и хоп - хайде да правим бизнес, като ти ни даваш сувенири да продаваме, ние ще ти платим по-натам. Или пък правиш вино - я дай бутилки, ние ще ти платим някога. Или печаташ книги, шиеш ямурлуци - примери бол. Само че има проблем - я им платят, я не. Ако сам си произвеждаш не е проблем, но ако купуваш суровина, ако си теглил кредити и т.н. - проблем, защото влачиш контрагенти или по-лошо - банки. Да не говорим, че може и да те омаят вместо пари да ти платят с... акции в розариум, конюшня, къща. И ако си достатъчно податлив пропадаш надолу по спиралата. Затова го наричам подлост.

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

2018-та година основна таргет група им бяха хора от ИТ сектора - от програмисти до мениджмънт, доста познати зарибяваха, като тръгваха от линкдин.
              Е точно програмистите едва ли са толкова безбожно прости парчета. Не че е невъзможно, ама трудна таргет група биха били за подобни простотии да им се пробутват.

Виж примерно говореща жаба може.
              Last edited by Yolo; 18.05.2021, 23:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Memento Разгледай мнение
                А другото, което вече казах - как се въртят около "акционери" с бизнес, с цел набавяване на разни облаги, е подла бизнес стратегия.
                ​​​​​​

Коментар

• Добре, де. Френският замък е глътнал 300 милиона евро, а ИП се прогнозира да е 250 милиона лева. Разлика 2,3/1, което на фона на икономика, покупателна способност, ниво на възнаграждения и т.н. спокойно може да се приеме за нормално. Е, как тогава едните могат да правят автентично, а другите да произвеждат бутафория?
                  Това едно на ръка, но има и още. Никой не казва каква част от парка е направена - 30%, 50%, 70%? Никой не казва колко пари реално са вложени - вероятно защото няма адекватни разходооправдателни документи.
                  Трето - никой не казва откъде идат парите за продуцирането на бутафория. Аз мога да се обзаложа, че са заеми от адвокат Савов. Той откъде ги взема - не знам, вероятно НАП може да се заинтересува.
                  И какво се получава - едни хора дават едни луди пари за собственост (на акции по левче!) в нещо, което трупа... дългове! Без да си дава сметка за възможността за обявяване в несъстоятелност.
                  Тук ИП троловете бягат по тъча, като не казват колко е задлъжнялостта към външни кредитори на ИП, с какъв падеж са заемите, кой и как ще ги връща и подобни интересни теми.
                  Само лаят като ощипани. Единият бил адвокат на 51 години, но е с поведени на шестокласник. Другият на въпроса отговаря с неадекватен въпрос. Третият е новопоявил се, и вече сипе възхищения.
                  И шикалкавенето, бягането от отговори, лъгане и мазане, разводняване на темата и т.н. говорят за шашма. Поне на мен на това ми говорят.
                  А другото, което вече казах - как се въртят около "акционери" с бизнес, с цел набавяване на разни облаги, е подла бизнес стратегия.
                  ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda
                    Атанасе...?

При строителството на Историческия Парк колко истински, реални и исторически постройки/къщи сте разрушили, за да им вземете камъните?

Ако е труден за теб този отговор, отговори на следното: какво се случва с 58-те безотчетни милиона лева, дадени от инвеститорите за историческата бутафория?
                    Last edited by RUBLA; 18.05.2021, 22:28.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Това ли прави Ивелин? Сериозно обвинение. Атанасе, сигурно си сигурен в това което казваш. Човек на честа не може да обвинява без да е сигурен.
                      ...може ли да кажеш кой участва във фирмата купила и тръгнала да разрушава училището за да изнесе камъка към пародията Исторически Парк
                      Last edited by RUBLA; 18.05.2021, 22:18. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Ивелинке Да не ме бъркаш с някой, въпреки, че надали, мноооого добре знаеш кой съм аз, но явно някакво ново разклонение на сценария ще има сега
                        Я кажи, мършичке чудна, не те ли е срам да крадеш камък бре?! Камък! То бива да сте жалки, ама да откраднеш камъка от възрожденско училище за да маскираш тоя кенеф Исторически парк като автентично не знам си какво е наистина ново ниво на падение. При теб дъно няма, измамнико жалък....
                        Това ли прави Ивелин? Сериозно обвинение. Атанасе, сигурно си сигурен в това което казваш. Човек на честа не може да обвинява без да е сигурен.

Коментар

Какво означава аз подкрепям Монопола? И аз го подкрепям. Да фалира толкова пъти и да се изправи пак е геройство. Поклон пред такова момче. Харесва ми.
                          Ивелинке Да не ме бъркаш с някой, въпреки, че надали, мноооого добре знаеш кой съм аз, но явно някакво ново разклонение на сценария ще има сега
                          Я кажи, мършичке чудна, не те ли е срам да крадеш камък бре?! Камък! То бива да сте жалки, ама да откраднеш камъка от възрожденско училище за да маскираш тоя кенеф Исторически парк като автентично не знам си какво е наистина ново ниво на падение. При теб дъно няма, измамнико жалък....

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

никак не е срамно да фалираш.
                            срамно е да вършиш измами, с цел да набавиш материална изгода за себе си.
                            както и да мародерстваш - да разрушаваш автентични постройки, преживели войни и по няколко строя и накрая да ги съсипеш.
                            нали, мила?
                            И аз съм на същото мнение. Фалира, което показва, че не разбира от бизнес, но е смел. И за постройките подкрепям. Кой ги руши?

Коментар

Какво означава аз подкрепям Монопола? И аз го подкрепям. Да фалира толкова пъти и да се изправи пак е геройство. Поклон пред такова момче. Харесва ми.
                              никак не е срамно да фалираш.
                              срамно е да вършиш измами, с цел да набавиш материална изгода за себе си.
                              както и да мародерстваш - да разрушаваш автентични постройки, преживели войни и по няколко строя и накрая да ги съсипеш.
                              нали, мила?

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47
                                Появи се нов профил на сектата. Квичат като заклани прасета. Аз подкрепям монопола. Тази изключително гнусна сволоч от измамници трябва да гние в затвора.

Коментар

Working...
                                X