IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
    Вас също може да ви съдят за клевета. Давате твърдения в интернет ..
    Ето ви "твърдение на интернет"
    бихте ли казали какво е числото в графичката капитал?
    Click image for larger version

Name:	FIN_PARKad.jpg
Views:	1
Size:	63.8 КБ
ID:	3761642

И продължете: "Една фирма с тенденция за увеличение на отрицателния капитал е успешна защото...
    пък като заведете делото за клевета, ще ви дам ЕИК-а на фирмичката в съда
    Last edited by satz; 19.05.2021, 09:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

то си личи по злорадите ви постчета.. естествено, че никога никой няма да си каже, яд ме е, че съм боклук и желая тея успешните да фалират, за да не се чувствам толкова голям боклук..
      Всичките измами ви се пишат на сметка, момченце.
      Memento mori. Още древните са го казали.
      И нищо няма да отнесете със себе си, нито ще преосигурите многобройни наследници, само беля ще си натоварите връз клетите материални душици.
      Но човек каквото си направи ....
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

ей, тролчета? Нали питахте къде са медиите? Ето ги! https://www.youtube.com/watch?v=ro2qHs5ycHE това са медиите на бъдещето, които издухват по гледане босфор тв и новагерб тв!
        Я кажи на кой ден направихте този “вулкан на българщината”, както ти се изрази.
        Навръх Цветница ли беше?

Най-патриотичните, ама за сметка на това сте много хахах .....ох, ще падна...

Коментар

Вас също може да ви съдят за клевета. Давате твърдения в интернет и уронвате имиджа на хора и компании на база твърденията на анонимни лица, които вече пишат 120-та теория. Може ли да пишете нови и нови неща за Айвълайн, а да се кривете, че подкрепихте 100 000 000 лева източване от пенсиите на възрастните хора чрез “Градус” и измамата с “Биодит”? Срамота за вас. Пишете се честни и уж “защитавате” нас инвеститорите, а гледате как да унищожите инвестициите ни, за да ни грабите по регламентираните начини. Колко хора изгоряха в Пощенска банка с кредити в щвейцарски франкове? Колко хора изгоряха с ипотекирани апартаменти на БФБ? Колко хора изгоряха в имотната криза 2009 година? Колко хора изгоряха с биткойните? Колко хора изгоряха с форекса? Колко хора изгоряха с П2П платформите? Колко хора изгоряха с недвижими имоти? По скоро ми кажете кой спечели?
          Печелят шефовете на пирамидите като теб, Ивелине.

А за кредитите Тотю е прав - знам лично няколко тугедъреца, дето се хвалят, че са успяли да изтеглят допълнителен кредит точно защото предишния (който току що са сключили) още не бил регистриран в някаква си система. Не разбирам, а просто предавам техните думи.

Ама това не е важното тук - важното е, че са се набълбукали с кредит на МАКС!!!! Въртят схеми само и само да дадат пари на Ивелин, за да правят печалби от “нищото”, ака разлика от лихвата между банковия заем и фонда на Ивелин.

Тотю - успокой се. Ще ме намериш...някой ден. А за парка - от всичките скорошни видеа се вижда, че не сте се разбързали да строите. Или нещо сте го закъсали, или наистина вече няма фирма, която да не сте излъгали сега ви затварят телефоните още преди да сте казали добър ден...

А за цената на входа - кога ще в вдигнете на 45?
          Поне подсигурихте ли основните човешки нужди на човек, когато е там? Щото иначе ще е кратка визита...
          И колко екскурзоводи сте планирали за тези 3к човека средно на ден при положение, че групите казахте ще са от по 10-20 човека?
          Пак казвам - кьорава табелка с надпис няма...Претендирате за някаква историческа достоверност, ама май ще прилагате вашите добре овладяни методи на промиване на мозъци - с думи...То иначе кой да ви повярва...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
            ни най малко.
            напълно си се отвъртял, но пък си и вярваш...
            то си личи по злорадите ви постчета.. естествено, че никога никой няма да си каже, яд ме е, че съм боклук и желая тея успешните да фалират, за да не се чувствам толкова голям боклук..

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf

радвам се, че ни завиждаш обичам когато хората ми завиждат и умират от яд междувременно няма нищо по-сладко от това! <3
              ни най малко.
              напълно си се отвъртял, но пък си и вярваш...

Коментар

• ей, тролчета? Нали питахте къде са медиите? Ето ги! https://www.youtube.com/watch?v=ro2qHs5ycHE това са медиите на бъдещето, които издухват по гледане босфор тв и новагерб тв!
                Last edited by totenkopf; 19.05.2021, 09:29.

Коментар

Аз четох едни статии на Айвълайн в неговия блог в началото на пандемията и той предвиди на 100% всичко, което се случва сега. Инфлацията, нарушените доставки и всичко случващо се. Май му разбира човека. Вие може ли да ми покажете какво сте написали по темата?
                  Разбира се, че мога. Вие сте измамници. 100% предвидено и се случва нон стоп.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                    Малко??? Та 30х. са повече от невнесения капитал там и двойно повече от официалния им заем
                    Ако това горе го имам писмено, аз бих ги подпукал вече поне за опит за измама....

пп
                    Гледам сравнения с Лоренцо Медичи, бре вярно ли Лоренцо, цял живот е бил наълбукан с кредити и фирми с отрицателен капитал
                    Вас също може да ви съдят за клевета. Давате твърдения в интернет и уронвате имиджа на хора и компании на база твърденията на анонимни лица, които вече пишат 120-та теория. Може ли да пишете нови и нови неща за Айвълайн, а да се кривете, че подкрепихте 100 000 000 лева източване от пенсиите на възрастните хора чрез “Градус” и измамата с “Биодит”? Срамота за вас. Пишете се честни и уж “защитавате” нас инвеститорите, а гледате как да унищожите инвестициите ни, за да ни грабите по регламентираните начини. Колко хора изгоряха в Пощенска банка с кредити в щвейцарски франкове? Колко хора изгоряха с ипотекирани апартаменти на БФБ? Колко хора изгоряха в имотната криза 2009 година? Колко хора изгоряха с биткойните? Колко хора изгоряха с форекса? Колко хора изгоряха с П2П платформите? Колко хора изгоряха с недвижими имоти? По скоро ми кажете кой спечели?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

Всички са прости и неуки тролове, затова им съберете парите и ги завлечете чрез пандемични финанси, Да се научат ха ха ха
                      Аз четох едни статии на Айвълайн в неговия блог в началото на пандемията и той предвиди на 100% всичко, което се случва сега. Инфлацията, нарушените доставки и всичко случващо се. Май му разбира човека. Вие може ли да ми покажете какво сте написали по темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
                        ....

Аз исках да вкарам едни 30к във фонда на Ивелин (Българска Парочна Група, дето е глобена от БНБ за даване на лихви без лиценз), а те ми казаха - за фонда на Ивелин са малко. С тия пари можеш да си вземеш акции. За фонда - изтегли поне 50к от еди-коя си банка (дадоха ми името на човека - като отида там - да кажа, че еди-кой си ме праща, за да получа добра лихва). Вземи акции, изтегли 50 бона и ще видим какво можем да направим за фонда на Ивелин
                        ...
                        Малко??? Та 30х. са повече от невнесения капитал там и двойно повече от официалния им заем
                        Ако това горе го имам писмено, аз бих ги подпукал вече поне за опит за измама....

пп
                        Гледам сравнения с Лоренцо Медичи, бре вярно ли Лоренцо, цял живот е бил наълбукан с кредити и фирми с отрицателен капитал
                        Last edited by satz; 19.05.2021, 09:00.

Коментар

трябва да теглиш точно след като се рестартират логовете, което става на определена дати всяка година, които естествено няма да ти кажа и така другите банки не знаят, че си теглил от други и ти дават и можеш да изтеглиш 3 максимални кредита от 3 банки наведнъж, което по принцип е невъзможно,понеже в нормалната ситуация виждат, че си теглил предишния ден, (а когато са се рестрартирали логовете не го виждат в един кратък прозорец от 24 часа) и ти казват не си ли много нагъл и те гонят малко е сложна схемичката и е трудно да се обясни изцяло, но и вашите кухи кратуни и без това няма да зацепят, така че няма да се напъвам толкова..
                          Логовете са едни файлове, които се записват някъде и в тях пише какво се е случвало. Те не се "рестартират". Ако имаш предвид да се трият и да започват отначало, ме съмнява банките да нямат 50 стинки че да си купят 10<insert random amount of zeroes here> терабайта пространство в клауда.

Та толкова за "рестартирането" на логовете.

Гений!

Коментар

много си назад с матриала джорка.. тая схема аз съм я правил лично вече.. както и предположих, кухите ви кратуни не зацепиха за какво става на въпрос.. ама нормално.. все пак доста малко хора я знаят тая схема.. все пак леля ми е шеф на банков клон, а ти си прост, неук и неграмотен трол
                            Всички са прости и неуки тролове, затова им съберете парите и ги завлечете чрез пандемични финанси, Да се научат ха ха ха

Коментар

много си назад с матриала джорка.. тая схема аз съм я правил лично вече.. както и предположих, кухите ви кратуни не зацепиха за какво става на въпрос.. ама нормално.. все пак доста малко хора я знаят тая схема.. все пак леля ми е шеф на банков клон, а ти си прост, неук и неграмотен трол
                              Да, разбира се А Историческия парк е 100% хАфтентичен, нали? На мен па чичо ми е горски и ми е казвал, че тая твоя схема не става

Като лъжеш - поне трябва малко достоверност да има

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Абе ти нормален ли си бе??? Още една лъжа, Тотке - не ти ли писна?

Сега ще те светна как се правят нещата в банковия сектор: логовете не се рестартират (НЯМА такова нещо при банките - всичко е поточно и риълтайм се стриймва към бекъп машини с хардове, а на определено време се прави инкрементен бекъп и на ленти). Винаги и във всяко време има ТРИ записа на всяка транзакция, пиле Всичко се записва и НЯМА такова нещо като "прозорци" или други такива твои умоизпражнения. Има още две архитектури, които верифицират всичко, а и да не забравяме и системата на централния депозитар

Барем една истина кажи бе - знаеш ли колко ми се иска да ти повярвам?

Коментар

Working...
                                X