Някой забеляза ли, че павираните пътечки вече са обрасли с треволяк? Това е знак, че никой не се движи по тях. Тъжна история.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеей, тролчета? Нали питахте къде са медиите? Ето ги! https://www.youtube.com/watch?v=ro2qHs5ycHE това са медиите на бъдещето, които издухват по гледане босфор тв и новагерб тв!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
ами сори, ама няма как да ти преместя цял парк и цяло село в софия, че да ти ги дам.. има си самолети за 60-80 кинта можеш за 30минути да дойдеш и да си ги видиш доказателствата. Бил си преди 1 година бе пецка.. от тогава разликата е от земята до небето..
Дай снимка на сенатора в парка или с някой от вас тогава - къщите и строежа да ги оставим на страна.
Даваш снимка на сенатора с вас или в ИП и изчезвам завинаги - обещавам!!! Ей тук пред целия форум обещавам!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеЗа жалост коментарите ми явно се приемат много емоционално. Не искам да обидя никой от организаторите, просто коментирам интересни решения, като това да се плаща за незавършен паркНякакси нечестно звучи, но може би организаторите не мислят така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Аз съм човек на думата, за разлика от вас, и ще замълча завинаги, ако ми дадеш доказателства.
Сега или след 6 месеца - изчезвам от форума веднага!
Но...защо ли пак избягваш да дадеш отговорите?
Нека ти кажа - всичко от горното е Долна лъжа и ти я тръбиш от името на шефа ти!!!
Не ви е срам да крадете толкова подло от хората...
П.П. Бях на място и затова съм толкова сигурен в тия точки - защото знам, че са лъжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
доказателствата са на мястото - ела и си ги вземи
Сега или след 6 месеца - изчезвам от форума веднага!
Но...защо ли пак избягваш да дадеш отговорите?
Нека ти кажа - всичко от горното е Долна лъжа и ти я тръбиш от името на шефа ти!!!
Не ви е срам да крадете толкова подло от хората...
П.П. Бях на място и затова съм толкова сигурен в тия точки - защото знам, че са лъжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеИнтересно, аз не бих дал пари за незавършен парк. Странно решение на хората занимаващи се с този проект. Може би на такъв тип решения се дължи ниското посещение на откриването?
незавършен парк - 30лв, завършен парк - 80лв.. кво се правиш, че не виждаш постовете ми бе трол мръсен? сашко дяков тролчето, що не ми дойдеш в офиса да ме тролиш бе дяков?
Коментар
-
за ваше тролско сведение 2021ва ще е по-зле от 2020та. 2020та всички бяха затворени и се разви вътрешния туризъм, а 2021ва гърция и турция са отворени, а България е затворена, тоест и вътрешен туризъм няма да има. Германия, Англия и Русия за 2021ва няма да пуснат НИТО ЕДИН ТУРИСТ в България И ВЪПРЕКИ ТОВА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК ПРОДЪЛЖАВА ДА РАБОТИ, а вие питате защо е на загуба..Last edited by totenkopf; 19.05.2021, 10:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнениеЩом билетът ще се вдига, явно и в момента се продават билети.
Това звучи много некоректно - купуваш билет за незавършен парк.
за незавършен парк 30лв - за завършен 80лв - напълно коректно. пи дьо фу и те още строят ама прибират по 90лв за вход
що заключи темата във форум финанси бе дяков? нещо ти запари на гъза ли?Last edited by totenkopf; 19.05.2021, 10:27.
Коментар
-
Публикувано във факти.бг: Плажната ивица е пуста без чадъри и шезлонги. По алеите се виждат само работници, които подменят тротоарни настилки и подрязват зелените площи. Няма туристи, няма клиенти, няма работа, оплакаха се таксиметровите шофьори.
Слънчев бряг“ в момента е строителна площадка", възмущава се Венцислав Димов, който е собственик на едно от ДВЕТЕ работещи заведения в комплекса.
НЯМА причини за оптимизъм, завършва репортажа си БНР.Last edited by totenkopf; 19.05.2021, 10:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПриходи лв. = ?
абе тролченца, що не се присмивате на слънчев бряг, че има по-малко туристи от Исторически парк?
Плажната ивица е пуста без чадъри и шезлонги. По алеите се виждат само работници, които подменят тротоарни настилки и подрязват зелените площи. Няма туристи, няма клиенти, няма работа, оплакаха се таксиметровите шофьори.
Слънчев бряг в момента е строителна площадка", възмущава се Венцислав Димов, който е собственик на едно от ДВЕТЕ работещи заведения в комплекса.Last edited by totenkopf; 19.05.2021, 10:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
След като е истина:
- дай доказателства за сенатора
- дай доказателства за 43те млн приходи
- дай доказателства за 160те къщи
- дай доказателства за 84те тоалетни
Обещавам - ще замълча завинаги, ако дадеш доказателства за всичките горни точки!!
Коментар
Коментар