IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
    Това защо ли ми прилича на някого от форума?
    Крайно лъжлив и жалък коментар, нямаше ли какво друго да кажеш/

Защото орлетата ПРОДАВАТ пакети на 60 ХИЛЯДИ и рекламират финансово въздигане, защот се обяснява как цената на ИП само расте, а в същото време отказват да върнат парите на хора като хитмана или поне да му предоставят пазар, на който да не излезе на загуба.
    Ти като взе тесла и като загуби 50% само ти ли ги загуби или всички инвестирали. Има ОГРОМНА разлика и не прилича на никого от форума. Представи си сега, че някой е взел 200% печалба от акции, пък ти си 50% назад... я кажи това, честно ли е? Това регулиран пазар ли е?

Да не говорим за ОБЕЩАНИЕТО, да изкупят акциите обратно на първоначалната цена на сделката при придобиване.

Коментар

• What does paper hands mean?
      someone who sells too early
      PAPER HANDS means "someone who sells too early." In the world of the stock market, someone with "paper hands" exits a position, or folds early because the financial risk is high, but loses later, when the stock recovers.

Това защо ли ми прилича на някого от форума?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Схемата така работи - веднъж да клъвнеш и да вкараш пари и...после се оправяй сам. Ивелинчо ще продължава да си пърпори с джипката, неговите главни момчета ще продължават с пасивните им приходи, а вие се оправяйте.

Имам приятели бая пари са набухали при тях...
        Живеят добре, получават си лихвите от Ивелинчо всеки месец...абе на гребена на вълната са.
        Хвалят се имали много вече, повишават си стандарта на живот...дотук добре.

Ама им казвам - момчета, опитайте да изкарате от Ивелинчо и сие едни 100к-200к ... НИКАКЪВ ШАНС!!!
        Почва се едно увъртане, навиване да не го правиш, да ти обясняват как ще изгубиш, как ставаш родоотстъпник...

Парите не можете и няма и да си ги видите! Който не вярва - опитайте се да излезнете от схемата и ще видите батко ви Иво или другите гурута какви ще почнат да ги творят...
        Успех на вкаралите пари в схемата!
        Този обещава милиони и не дава нищо. Добре, че вие сте се измъкнали. Колко сте умен и прозорлив. Възхищавам ви се!

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение

Тотке, няма нищо общо това!
          Е как да няма - изгубих половината си пари като теб. И сега нощем не мога да спя. Не съм ли измамен?

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Аз също инвестирах в Тесла, когато беше 800 долара и си изгубих сега половината пари. Долу измамника Илон Мъск! Писах му, че ще се видим в съда. Срам за такива канадци!
            Тотке, няма нищо общо това!

Коментар

Ти ме ограби, а аз останах с кредит, който изплащам. Срам за такива българи!
              Аз също инвестирах в Тесла, когато беше 800 долара и си изгубих сега половината пари. Долу измамника Илон Мъск! Писах му, че ще се видим в съда. Срам за такива канадци!

Коментар

• Я колко интересно,
                "привлеклия мЕлеони" нЕкси не инвестира мЕлеони в с "проекта на животЯ си":
                Click image for larger version

Name:	FreeFloatIPad202785815.jpg
Views:	2
Size:	94.4 КБ
ID:	3763958

Last edited by satz; 24.05.2021, 13:50.

Коментар

• Криселда, мила, мислиш ли че Хан Ивелин върти незаконно лихварство? Ама тия от БНБ дето са го глобили 15к акъл нямат и не са никакви патриоти!
                  Знаете ли нещо за този фонд на Ивелин? Явно е нещо много изгодно, мога ли и аз да се включа на 24% лихва?
                  Last edited by Meandmyself; 24.05.2021, 13:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Клоун, палячо и измамник е Ивелин! ....
                    Като си по оценките

Как оценяваш някой ангажиращ се с 24% лихва в проект свързан основно с недвижимости,
                    при масова лихва по ипотеките в същата държава <4%

Коментар

Схемата така работи - веднъж да клъвнеш и да вкараш пари и...после се оправяй сам. Ивелинчо ще продължава да си пърпори с джипката, неговите главни момчета ще продължават с пасивните им приходи, а вие се оправяйте.

Имам приятели бая пари са набухали при тях...
                      Живеят добре, получават си лихвите от Ивелинчо всеки месец...абе на гребена на вълната са.
                      Хвалят се имали много вече, повишават си стандарта на живот...дотук добре.

Ама им казвам - момчета, опитайте да изкарате от Ивелинчо и сие едни 100к-200к ... НИКАКЪВ ШАНС!!!
                      Почва се едно увъртане, навиване да не го правиш, да ти обясняват как ще изгубиш, как ставаш родоотстъпник...

Парите не можете и няма и да си ги видите! Който не вярва - опитайте се да излезнете от схемата и ще видите батко ви Иво или другите гурута какви ще почнат да ги творят...
                      Успех на вкаралите пари в схемата!

Коментар

Правилно! Хитмен трябва да е президент. Ограбен е нещастния. Нищо не му е останало. Нека се накажат виновните.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Клоун е вярно, казва(писмено пред ТР) пласирал мЕлеони в облигации и обещал 24% лихва (0,5млн лв. лихва!),
                          едновременно с това, същото АД, стои с невнесен капитал от 0,025млн вече десет годин
                          последните му обявени приходи 0,02млн./год. и приход глоба пак -0,02млн
                          Но пък вярно е усетил,или чел/запомнил, че най-лесен такъв бизнес е по морето.

И това горе се рекламира като "инвестиционен фонд" "фонда на Ивелин" "ще видим ще може ли" не е за всеки Хохнимоаповичи.
                          Клоун, палячо и измамник е Ивелин! Сатз е за Главен прокурор.

Коментар

Яко са напъплили сектантите и разводняват темата. Админът ги блокира, те идват с нови акаунти и край няма. Истината, че паркът е пирамида и секта, обаче, няма да може да го скриете дълго. Ще ви се върне!
                            Правилно! Хитмен трябва да е президент. Ограбен е нещастния. Нищо не му е останало. Нека се накажат виновните.

Коментар

• Яко са напъплили сектантите и разводняват темата. Админът ги блокира, те идват с нови акаунти и край няма. Истината, че паркът е пирамида и секта, обаче, няма да може да го скриете дълго. Ще ви се върне!

Коментар

Голям смях е този клоун Ивелин Михайлов. Как му се вързват всички, като е такъв палячо се чудя.
                                Клоун е вярно, казва(писмено пред ТР) пласирал мЕлеони в облигации и обещал 24% лихва (0,5млн лв. лихва!),
                                едновременно с това, същото АД, стои с невнесен капитал от 0,025млн вече десет годин
                                последните му обявени приходи 0,02млн./год. и приход глоба пак -0,02млн
                                Но пък вярно е усетил,или чел/запомнил, че най-лесен такъв бизнес е по морето.

И това горе се рекламира като "инвестиционен фонд" "фонда на Ивелин" "ще видим ще може ли" не е за всеки Хохнимоаповичи.
                                Last edited by satz; 24.05.2021, 12:12.

Коментар

Working...
                                X