IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
    Ех, ако как и да се запише цялото това шоу ще е просто златно
    няма да се случи

ивелин е доказана мишка - виж как се крие зад разни никове и не смее да излезе с имтето, а за всичко са му виновни сорос и капитал и наско....
    не може да очаквате достойно поведение от мошеник.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ех, ако как и да се запише цялото това шоу ще е просто златно

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

И аз. Познавам няколко акционери които искат да вдигат скандал. Ще има шоу
        ще се скрият и ще отложат ОСА...практика при измамниците. две отлагания и никой няма да му се бие път...друг въпрос е къде ще прибягват тогедърците по сенките след време...
        Last edited by bertram; 27.05.2021, 11:15.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

monopola ще е там, така че шоу програмата е гарантирана, само си нямам идея за сигурността на него и всички останали, които почнат да задава неудобните въпроси, чиито отговори ще потвърдят измамата наречена историческа бутафория.
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
            Аз мисля да се явя на ОСА

Коментар

Същият доказан наркоман, който си признава, че се занимавал с дребни измами преди да намери сектата.
              Преди дребни, сега по-големи. Прогрес. Наркотиците продължава да си ги употребява обаче, очевидно.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                Ами цели 5 години учих право там.
                Хахаха, учил си ти дедовия. Айде напиши си номера на дипломата, и обещавам да те проверя

п.п. като чета надолу, ми се струва, че Ивелин ще е бушона. т.е. колкото по-скоро се усети в какви л§на е, толкова по-тънко ще се размине....

Коментар

Бряхт,
                  ами защо тогава не знаеш, че такива неща подлежат на регулация https://web.archive.org/web/20171203...bg/investment/

Коментар

Ти често ли се напикаваш? Като пътуваш с автобус и спре на бензиностанция, сигурно си носиш резервен чифт гащи, докато ти дойде редът.
                    След като се облизваш, трябва да си наясно, но пък може и да си затруднен.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Да и историческия парк е запланувал 500х. посетителя годишно, във френския са 2млн. Следователно като минимум делиш на 4 френските площи и атракциони,пък и брой WC ако щеш и гледаш получените числа <= от на ИП
                      Сложно ?
                      Ти често ли се напикаваш? Като пътуваш с автобус и спре на бензиностанция, сигурно си носиш резервен чифт гащи, докато ти дойде редът.

Коментар

Същият доказан наркоман, който си признава, че се занимавал с дребни измами преди да намери сектата.
                        Ами той затова се пенеше толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Този същия Иван ли е където майка му го изгонила от тях, защото не искала да продава жилището си, за да налива пари в парка?
                          Да.

Коментар

Аз мисля да се явя на ОСА
                            Ти си страхлив и нямаш топки за това. Най много да припаднеш от страх преди да започне и да го проспиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Ти пък в су кога си стъпвал...?

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Този същия Иван ли е където майка му го изгонила от тях, защото не искала да продава жилището си, за да налива пари в парка?

Коментар

Working...
                                X