IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Как е възможно да се разруши вече рухнала сграда без покрив?
    Как е възможно да преговаряш че ще правиш старчески дом по програма, пък после да почнеш да влачиш?
    https://straldzha.bg/doc/upload/22.1...j2gNBiSd1sN-o0
    Алтер егото ти тотенкопф заяви,че не сте имали никакво намерение да бършете старчески задници там. Въздигащо?
    Last edited by Meandmyself; 30.05.2021, 10:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
      Михайлов, в докладната на община Стралджа пише друго. Всички я видяхме, ако искаш да я пуснем отново?Заявявате чрез Трежър че ще я запазите, но я придобива фирмата на жена Ти и почва рушене. Въздигащо!
      Как е възможно да се разруши вече рухнала сграда без покрив?

Коментар

• Михайлов, в докладната на община Стралджа пише друго. Всички я видяхме, ако искаш да я пуснем отново?Заявявате чрез Трежър че ще я запазите, но я придобива фирмата на жена Ти и почва рушене. Въздигащо!
        Last edited by Meandmyself; 30.05.2021, 10:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
          Какво смята да прави ИП с преместената сграда - тази, която трябваше да реновирате, а не да си я вземете?
          Предаването, което направихте на тази тема въобще не беше издържано - основния ви елемент беше разговорът с кмета, ама дали е кмет или е някой пенсионер от вашето село...?
          Защото тук има постнати официални документи, където се вижда какво е вашето задължение при покупката - а то е възстановяване НА МЯСТОТО И КЪДЕТО Е В МОМЕНТА.

И щом лъжете държавата по този начин - възможно ли е да лъжете и вашите клиенти?
          в договора за продажба ясно пише, че няма никакви задължения и тежести, спрямо сградата и договорът беше показан. А в самата фейк статия в началото пише, че я дали да я правят библиотека, а в края на статията пише, че я дали да я правят старчески дом. Дори самата пеевската мисирка си е объркала опорките, докато е писала. А всички знаем, кои четат и вярват на пеевските пасквили - троловете и нискограмотните хорица.

Дори Босфор ТВ видяха, че цялата скалъпена "новина" е тотален фейк и отказаха да направят репортаж в крайна сметка след разговор с кмета. ИП няма нищо общо в цялата работа, става въпрос за нескопосани компроматни атаки от страна на стария кмет, който сега е при републиканците на цецо крадецо с цел удряне по рейтинга на настоящия кмет.
          Last edited by raydalio; 30.05.2021, 09:58.

Коментар

• Какво смята да прави ИП с преместената сграда - тази, която трябваше да реновирате, а не да си я вземете?
            Предаването, което направихте на тази тема въобще не беше издържано - основния ви елемент беше разговорът с кмета, ама дали е кмет или е някой пенсионер от вашето село...?
            Защото тук има постнати официални документи, където се вижда какво е вашето задължение при покупката - а то е възстановяване НА МЯСТОТО И КЪДЕТО Е В МОМЕНТА.

И щом лъжете държавата по този начин - възможно ли е да лъжете и вашите клиенти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Ама много хитър тоя ивелин бе. Как разводнява темата сега, гениален направо. Михайлов,сам ли го измисли да задаваш тъпоумни въпроси,или ачката ти помогна.
              трудни ли са за отговор?

Коментар

тоест не са използвани дялани камъни за градежа?
                Ама много хитър тоя ивелин бе. Как разводнява темата сега, гениален направо. Михайлов,сам ли го измисли да задаваш тъпоумни въпроси,или ачката ти помогна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Чувам, и у нас било нямало.
                  тоест не са използвани дялани камъни за градежа?

Коментар

Къде другаде в света има исторически парк с каменен градеж?
                    Чувам, и у нас било нямало.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ивелине, в няколко видеоклипове, които изтрихте преди няколко години ти и Гошко казвахте, че ако някой реши да продава, то вие или ще ги изкупите или ще съдействате за продажбата им.
                      Патетата това още го приказват и с това зарибяват - "сигурна сделка". Сигурно и с това се оправдават като кажат, че още се продават акции на парка, а според гуруто акции отдавна не се продавали. Иди им разбери лъжите

Коментар

• Къде другаде в света има исторически парк с каменен градеж?

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

На мен също не ми е обещавано да ми се връщат парите. И не разбирам защо да ми се връщат парите и от кого? Като си купувате апартамент кой ви връща парите след две години?
                          Ивелине, в няколко видеоклипове, които изтрихте преди няколко години ти и Гошко казвахте, че ако някой реши да продава, то вие или ще ги изкупите или ще съдействате за продажбата им.

Между другото в няколко видео клипа си давал точно този пример с апартамента, с други думи до кога ще продължаваш да пише през женски ник? Нямаш ли мъжко достойнство?
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

На мен също не ми е обещавано да ми се връщат парите. И не разбирам защо да ми се връщат парите и от кого? Като си купувате апартамент кой ви връща парите след две години?
                            А като купувате облигации, как е според вас?

Click image for larger version

Name:	Untitled3.jpg
Views:	1
Size:	46.5 КБ
ID:	3765982

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
                              На мен тази графика нищо не ми говори. Джендъра Михайлов какво трябва да каже за нея?
                              Па весело е, в годината когато почти десеторно са си вдигнали приходите, глей кво става с наличните:

Да, при инвестиция нормално в началото да няма, ама да не лъжат толко много, пък ако се и държаха нормално, нямаше адвокат любител да ги гледа сега под лупа
                              Last edited by satz; 29.05.2021, 14:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ти не само си акционер, но ти си СЕО-то на бутафорията, лично си обещавал, че съдействате за изкупуване на акциите.

Ивелине, може ли да ми обясниш каква гордост получаваш от факта, че пишеш през женски ник?

Коментар

Working...
                                X