IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Виж Тоте - не е важно колко гледания има в ТикТок
    Важно е каква посещаемост имате в парка. А освен организираните пенсионери друго не видяхме, дори и по време на най-големите ивенти за годината...уж...
    Така, че пей си ти твоите песни колкото си искаш Само не мога да разбера защо и Ивелин и Пламен така те отбягват вече по време на техните видеа. Всъщност...и те те слагат в същата графа, в каквато сме те сложили всички тук много отдавна - графа трол

А за въпросите ти - на кои въпроси не съм ти отговорил? Я си ги задай, ама както трябва - точно и ясно. Бъди конкретен, без да тролиш.
    защо общината излъга и изля 300 бона в търбуха на пеевски? Колко пари открадна Михайлов и колко открадна общината? Защо общината излъга за старческия дом, който със сигурност при липса на можещи да четат хора е по-добър вариант?

Кеф ли те е, че пи една студена вода и финансира мафията, овчице?

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
      Исторически парк вече е в тикток и събира стотици хиляди гледания и десетки нови инвеститори, а надеждите на тролчетата за фалит угасват постепенно https://www.tiktok.com/@historicalpa...from_webapp=v1
      Виж Тоте - не е важно колко гледания има в ТикТок
      Важно е каква посещаемост имате в парка. А освен организираните пенсионери друго не видяхме, дори и по време на най-големите ивенти за годината...уж...
      Така, че пей си ти твоите песни колкото си искаш Само не мога да разбера защо и Ивелин и Пламен така те отбягват вече по време на техните видеа. Всъщност...и те те слагат в същата графа, в каквато сме те сложили всички тук много отдавна - графа трол

А за въпросите ти - на кои въпроси не съм ти отговорил? Я си ги задай, ама както трябва - точно и ясно. Бъди конкретен, без да тролиш.

Коментар

• Исторически парк вече е в тикток и събира стотици хиляди гледания и десетки нови инвеститори, а надеждите на тролчетата за фалит угасват постепенно https://www.tiktok.com/@historicalpa...from_webapp=v1

Коментар

Хич не ми е кофти за вашия шеф - той си е осигурил живота, че даже и на внуците си...
          Кофти ми е за набилите се в схемата. Знам какво е, защото знам мен как ме тормозехте нон-стоп.
          Кофти ми е, че има толкова примери за нередности при вас, но някак успявате да ги излъжете. Е това е българина - лъжат го вече 30г с какви ли не схеми (ПЧБ, КТБ, криптовалути...какво ли не) за бързо забогатяване, а резултатът е един и същи - накрая все бедния човечец изгаря.
          Така че, хич не ми е кеф, но не изпитвам и никаква жал за шефа ти.
          нещо май не можеш да ми отговориш на въпросите, пецко

Коментар

защото в договора за продажба никъде няма тежести и той си беше показан черно на бяло с подписа на кмета. А защо общината излъга и изля 300 бона в търбуха на пеевски? Колко пари открадна Михайлов и колко открадна общината? Защо общината излъга за старческия дом, който със сигурност при липса на можещи да четат хора е по-добър вариант?

Хич не ми е кофти за вашия шеф - той си е осигурил живота, че даже и на внуците си...
            Кофти ми е за набилите се в схемата. Знам какво е, защото знам мен как ме тормозехте нон-стоп.
            Кофти ми е, че има толкова примери за нередности при вас, но някак успявате да ги излъжете. Е това е българина - лъжат го вече 30г с какви ли не схеми (ПЧБ, КТБ, криптовалути...какво ли не) за бързо забогатяване, а резултатът е един и същи - накрая все бедния човечец изгаря.
            Така че, хич не ми е кеф, но не изпитвам и никаква жал за шефа ти.

Коментар

Тоте, защо тогава вашия шеф (или жена му, не знам точно) не са информирали общината за това? Да си бяхте казали честно.
              Явно честно не съществува при вас. Има договор, в него е описано какво трябва да се случи със сградата, ама...уви, имало е задни мисли.
              Същото е във всяко едно отношение с ИП!
              Никой няма да вземе дивидент от 5к лева 2024!! Помнете ми думите.
              Първо нямате никакви декларирани приходи, от които да раздавате дивиденти, второ - броят туристи, за които си мечтаете, е напълно недостижим! Да не говорим, че паркът физически не може да поеме и ангажира 2400 туриста на ден Мечта ! Ама нали Ивелин е "продавач на мечти"

До всички, четящи форума - прочетете просто Биснес Плана. Елементарно написан, с напълно нереална планувана приходна част!
              Ще има такса-снимки... това никъде в Европа го няма! Станали сте за смях!! Ама така е, когато човек не излиза навън - ако го прави, ще види, че всичко, което правите, е просто един theme park... Никъде по света няма такъв подобен парк, в който да се искат пари да се правят снимки!!
              Откачени хора...
              И пак леко да ви припомня как сте си направили Биснес Плана - 30 гида за групи от максимум 8 човека. Това са 240 човека на ден. За 600к (както се биете в гърдите, че ще имате 2024) това прави 2400 посетителя на ден.
              Нещо сметките ви съвзем са объркани... или просто никой, от самото начало, не мисли, че ще има такъв туристопоток.
              Всичко е за пред пред хората, за да вкарат пари за нещо, което е с 10кратна завишена цена!
              защото в договора за продажба никъде няма тежести и той си беше показан черно на бяло с подписа на кмета. А защо общината излъга и изля 300 бона в търбуха на пеевски? Колко пари открадна Михайлов и колко открадна общината? Защо общината излъга за старческия дом, който със сигурност при липса на можещи да четат хора е по-добър вариант?

Last edited by raydalio; 03.07.2021, 11:45.

Коментар

• даже Китодар Тодоров, който очевидно следи форума ви е посветил днес етюд... https://www.youtube.com/watch?v=wUAa-iUNPAQ

Коментар

общината защо говори едно, а прави друго? Идеята беше да бъде преместена сградата, а не камъните, защото те никъде в сградите в ип не пасват.
                  Тоте, защо тогава вашия шеф (или жена му, не знам точно) не са информирали общината за това? Да си бяхте казали честно.
                  Явно честно не съществува при вас. Има договор, в него е описано какво трябва да се случи със сградата, ама...уви, имало е задни мисли.
                  Същото е във всяко едно отношение с ИП!
                  Никой няма да вземе дивидент от 5к лева 2024!! Помнете ми думите.
                  Първо нямате никакви декларирани приходи, от които да раздавате дивиденти, второ - броят туристи, за които си мечтаете, е напълно недостижим! Да не говорим, че паркът физически не може да поеме и ангажира 2400 туриста на ден Мечта ! Ама нали Ивелин е "продавач на мечти"

До всички, четящи форума - прочетете просто Биснес Плана. Елементарно написан, с напълно нереална планувана приходна част!
                  Ще има такса-снимки... това никъде в Европа го няма! Станали сте за смях!! Ама така е, когато човек не излиза навън - ако го прави, ще види, че всичко, което правите, е просто един theme park... Никъде по света няма такъв подобен парк, в който да се искат пари да се правят снимки!!
                  Откачени хора...
                  И пак леко да ви припомня как сте си направили Биснес Плана - 30 гида за групи от максимум 8 човека. Това са 240 човека на ден. За 600к (както се биете в гърдите, че ще имате 2024) това прави 2400 посетителя на ден.
                  А в ИП няма ни една табелка с информация кое какво е...
                  Нещо сметките ви съвзем са объркани... или просто никой, от самото начало, не мисли, че ще има такъв туристопоток.
                  Всичко е за пред пред хората, за да вкарат пари за нещо, което е с 10кратна завишена цена!
                  Last edited by Petsov; 03.07.2021, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Пак говориш глупости, лъжеш и си изсмукваш тъпотии от крилцата и перцата, Тотке. Никъде никой не е коментирал или казвал какво е "наляла" общината - това идва само от вашите тугедърски клюнчета. Глупостите ти за шиши няма да ги коментирам - с евтини номерца не ми се занимава.

Чакаме ГФОто на "вулкана на българщината", който между другото подочувам, че пак щял да се забави прилично... защо ли?
                    когато Михайлов въздига България ще го смачкате, ама когато Пеевски краде народа ще му правите свирки и ще му раздухвате кафявите лайномети, така ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Пак говориш глупости, лъжеш и си изсмукваш тъпотии от крилцата и перцата, Тотке. Никъде никой не е коментирал или казвал какво е "наляла" общината - това идва само от вашите тугедърски клюнчета. Глупостите ти за шиши няма да ги коментирам - с евтини номерца не ми се занимава.

Чакаме ГФОто на "вулкана на българщината", който между другото подочувам, че пак щял да се забави прилично... защо ли?
                      ама нали уж сте големи борци срещу кражбите и измамите беее? сега когато имаме очевидна кражба на ОБЩЕСТВЕНИ пари, защо си траете бе овчици?? беее е е пррр беч беч беч.. нали пазихте бедните хорица от кражби бе и алармирахте за кражби?

Last edited by raydalio; 03.07.2021, 11:23.

Коментар

Ти май хептен не разбираш, Тоте...
                        Общината дали е откраднала 300к лева - има си органи, които всички се надяваме, ако наистина е така - да си свършат работата.
                        Ние тук се опирваме да кажем (ама ти грам не зацепваш...), че вие говорите едно, а правите дръго.
                        Съответно - каква е гаранцията, че не правите същото с ИП? Капиш? Или да ти го смелиме още, та белким разбереш?
                        Явно много сте го закъсали за камъни, щом обикаляте из цялата държава да търсите такива сгради...
                        Какво се случва - нямате камъни да си строите фасадите ли? Да не би да чакаме ново 200 от вас за пред акционерите по тази тема сега?

ПП. needtoknowmore - Тотю пише от профила на Рейдалио, а не Ивелин
                        общината защо говори едно, а прави друго? Идеята беше да бъде преместена сградата, а не камъните, защото те никъде в сградите в ип не пасват.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ивелине, пак с плоските лъжи - къде по проект има библиотека от края на 19-ти век? Питам не за друго, а защото в историческата бутафория няма нищо от възрожденска България, защото ти е много западна архитектурата - както сам се изразяваш.
                          Това, което щяхме да видим е как се разграбват камъни за стените на бутафорията.

Я кажи последно колко печалба да чакаме за 2020-та?
                          я кажи кеф ли ти е, че пеевски ти го нахендри с 300 бона за библиотека в празно село както едно време със стадионите за 40 000 човека в села с 50 жители.. и в селото вече има 3 възрожденски къщи с БЪЛГАРСКА стилистика.

Коментар

измамата е от общината - първо измамиха, че ще е старчески дом и после окрадоха българския данъкоплатец. И да от пеевски тръгна всичко.

А вие искате да ми кажете, че общината не са лъжци и мошеници затова, че наляха над 300 000лв за БИБЛИОТЕКА В ПРАЗНО СЕЛО?!

Ако Михайлов я беше преместил в Неофит Рилски ЦЯЛ СВЯТ щеше да я види, а сега ще я види НИКОЙ! Дори бас ловя, че и вие тролчета НИКОГА няма да отидете да я видите

След 10 години отново ще се срути, защото всички знаем, че фирмите на пеевски правят на първокласните и качествени ремонти на ремонтите и тогава Михайлов ще си я вземе, ама вие ще си останете ограбени с 300 000лв и ще ръкопляскате на шиши и неговите медии, затова че са ви ограбили

Коментар

измамата е от общината - първо измамиха, че ще е старчески дом и после окрадоха българския данъкоплатец. И да от пеевски тръгна всичко.

А вие искате да ми кажете, че общината не са лъжци и мошеници затова, че наляха над 300 000лв за БИБЛИОТЕКА В ПРАЗНО СЕЛО?!

Ако Михайлов я беше преместил в Неофит Рилски ЦЯЛ СВЯТ щеше да я види, а сега ще я види НИКОЙ! Дори бас ловя, че и вие тролчета НИКОГА няма да отидете да я видите

След 10 години отново ще се срути, защото всички знаем, че фирмите на пеевски правят на първокласните и качествени ремонти на ремонтите и тогава Михайлов ще си я вземе, ама вие ще си останете ограбени с 300 000лв и ще ръкопляскате на шиши и неговите медии
                              Ти май хептен не разбираш, Тоте...
                              Общината дали е откраднала 300к лева - има си органи, които всички се надяваме, ако наистина е така - да си свършат работата.
                              Ние тук се опирваме да кажем (ама ти грам не зацепваш...), че вие говорите едно, а правите дръго.
                              Съответно - каква е гаранцията, че не правите същото с ИП? Капиш? Или да ти го смелиме още, та белким разбереш?
                              Явно много сте го закъсали за камъни, щом обикаляте из цялата държава да търсите такива сгради...
                              Какво се случва - нямате камъни да си строите фасадите ли? Да не би да чакаме ново 200 от вас за пред акционерите по тази тема сега?

ПП. needtoknowmore - Тотю пише от профила на Рейдалио, а не Ивелин

Коментар

Ивелине, пак с плоските лъжи - къде по проект има библиотека от края на 19-ти век? Питам не за друго, а защото в историческата бутафория няма нищо от възрожденска България, защото ти е много западна архитектурата - както сам се изразяваш.
                                Това, което щяхме да видим е как се разграбват камъни за стените на бутафорията.

Я кажи последно колко печалба да чакаме за 2020-та?
                                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Working...
                                X