Първоначално изпратено от Jorkata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеА, разбира ме бе, що да не разбираме. Обаче е много жалко. Не за тях, за нас. Овчо, робско примирение. Жалко за всички ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
точно прокуратурата на пеевски държи тези на каишка (къса при това)
любимите 'опозиционери', които не правят нищо друго освен да размиват партийната среда и да правят управлението на мафията по-лесно
избори през 6м, 6-8 партии 50% от които пълни идиоти в парламента = мътна вода в която мафията управлява без грешка
в момента пеевски и борисов си правят каквото си искат и по-ванжо не носят политическа отговорност (каквото и да значи това)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lost in fx Разгледай мнение
любимите 'опозиционери', които не правят нищо друго освен да размиват партийната среда и да правят управлението на мафията по-лесно
избори през 6м, 6-8 партии 50% от които пълни идиоти в парламента = мътна вода в която мафията управлява без грешка
в момента пеевски и борисов си правят каквото си искат и по-ванжо не носят политическа отговорност (каквото и да значи това)...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Марков има 30к последователя във фейса и след като се снима увит с руското знаме вече е звезда сред мурзилажа.
Киро Брейка качил видео преди час, хвали ИП каква красота бил.
Страшен Волтрон се получава.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Точно това за въшльовците го чух преди няколко дни - не знам тия как си мислят, че ще съберат и 1% избиратели, след като говорят такива глупости. Според мен направиха огромна грешка, че го взеха тоя смешник Марков в редиците си - ще им коства много.
Киро Брейка качил видео преди час, хвали ИП каква красота бил.
Страшен Волтрон се получава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеПриказки от шипковия храст. Според генерала днес е ден на въшльовците, понеже революционерите и възрожденците са такива. А Левски и Ботев са измислени герои. Тоя тулуп когато и да му теглиш един бой все ще има за какво. Същото се отнася и за ивелин истината.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗа Марков ми е мъчно, за Ивелинката се радвам, ама за избирателите им, недоумявам, на какво разчитат.
Коментар
-
Имаше един другар, пламенива, за който подозирахме, че е самия хан. И едно куку тотенхоф, който ръсеше лъжиТе сами си поддържаха троленето.
Партия Величие набира дарения. Айде сега да видим колко са истинскине патреоте, хахахахахLast edited by Minaiivan; 14.05.2024, 14:05.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар