IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Доколкото знам там отдавна има недоволни от сектантите - даже преди години едно от патетата ми разказа за някаква кавга между Хан Търмък и някакъв местен, който го раздава феодал - забравих за какво беше, но май беше нещо за неизпълнение на уговорка. Дали ханът е прецакал феодала, или феодала е прецакал хана - не помня, но идеята е, че в Неофит Рилски немалка част от местните хич не са доволни от присъствието на тугедърци.

    Отделна тема е, че ханът изрично нееднократно е заявявал, че няма да допусне в Неофит Рилски да се строи нещо, което не е съгласувано с него - така искал да запази "хАфтентичният" бутафорен вид на селото и къщите в него. Легално той няма как да наложи такова решение на никой, така че се сещайте с какви подмолни методи ще се действа, ако да речем някой реши да строи "нормална" къща там.
    Last edited by Jorkata; 31.01.2022, 14:08.

    Коментар


    • Оригиналните селянджъри почва да им писва от присъствието на секта в селото. Някакъв е извадил пластмасово пистолетче и го е снимал с телефонния номер на хана. За съжаление отново се преувеличава със случката и пак се извърта, за да се изкарат жертви.

      Коментар


      • Еха, то взе, че стана интересно, ако някой има вътрешно инфо, може да разкаже какво е чул/знае.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

          Ивелин ще го бият... много
          В момента мисли как да си спасява за*дника..
          В момента има някакъв скандал там в селото - някакви заплахи се отправяли за физическа саморазправа. Някой ще бие някого, но още не е много ясно какво точно се случва и кой-кого е настъпил накриво.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
            Ако питате мен - намислил е пак някаква схема и ще може да я сътвори само, ако паркът работи по-дълго (тоест и през зимата). Ще се разбере
            Ивелин ще го бият... много
            В момента мисли как да си спасява за*дника..
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

            Коментар


            • Той Ивелин обясни, че ще работят на максимално намален персонал и изключено отопление (и каквото може друго). Желаещи да бачкат зимата сред промитите мозъци има много - сигурно ги омайва какво благородно дело правят.
              Целта да бъде отворен паркът зимата бил за българите, които се прибирали от чужбина зимата - да имали къде да отидат и да си изкарат хубаво… Съвсем е нагорил спойките тоя - без топло, без хора, без какво да се види… Поне е намалил входа на 20лв…
              Ако питате мен - намислил е пак някаква схема и ще може да я сътвори само, ако паркът работи по-дълго (тоест и през зимата). Ще се разбере

              Коментар


              • Как са паркаджиите, успяват ли да си платят поне тока или решиха, че е по-изгодно да затворят врати?

                Коментар


                • Те нали всички паркаджии са доброволци и без това - вероятно са отишли за по едно пакетче семки.

                  Коментар


                  • Търмък дали е подкрепил Копейкин с някой друг автобус сектанти, врякащи пред Парламента? Ама то това е разход, а той не е много по даването...

                    Коментар


                    • Паркаджиите от години дават "лихви", с които и КТБ не можеше да се мери - пращали са оферти за по 12, 14 и нагоре процента възвръщаемост, че има и разни други благини, които обещават - само и само да те зарибят и да им дадеш пари. Гуруто обещаваше даже и по 50% възвръщаемост за специални хора, но така и не се стигна до обяснения как точно се случват тия работи. Съвсем отделен момент е фактът, че сме ги излавяли в откровена неграмотност що се отнася до смятане на лихви, проценти и други числа

                      Коментар


                      • Не знам какво са намислили, но сега им погледнах сайта - не бях влизал никога. От любопитство надзърнах във възможностите за инвестиции, и се убеждавам, че са скъсали всякаква връзка с действителността. Умилително е как ще връщаш 100к кредит за 20 години с 10к годишна вноска (което е около 8% лихва), или как 100к кредит за жилище ще връщаш 25 години - играта загрубява с 10,35% лихва! При 3% текущи нива!
                        За сметка на това самите тугедърци предлагат на имагинерна млада дама да дава по 4к на тримесечие и след 20 години да е милионер! Което е около 10% лихва, предлагана щедро.
                        Такава бутафория, че няма накъде. На границата на измамата, но разчитат, че инвестирането е доброволно деяние и няма да търпят санкции. Въпреки вкарването в заблуждение.

                        Коментар


                        • Дочувам за някаква нова схема на огладнелите патета - някой да знае нещо по въпроса?

                          Коментар


                          • Между другото, антиваксърството е доста добра ниша за тях, както си я намери аверчето им Костя Копейкин. Мъчат се да привлекат антиваксъри, които да отидат там и да разширяват комуната. Сега наистина могат да обявят, че неваксинираните няма да могат да разполагат с парите си, и да ги прилапат. Едно не може да им се отлече - бива ги по мюшенгиите.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение
                              Аз пък мисля да ида да си купя един пакет акции,да не изпусна значи
                              Гледах онзи ден по Нова филма Диви и Красиви и какво да видя-Историческиа парк там изтипосан в цялата му красота-с голото поле и смешните бутафории.
                              Та значи има далавера в този бизнес, щом и по телевизията го дават.
                              само опашките от чакащи туристи не видях,ама хайде да не издребняваме.
                              Отивам да изтегля днеска 5 лева и ще инвестирам значи.
                              Честита нова година на всички
                              Ахаха, ама много подходящо го бяха избацали оня мазния шанаджия за охранител на парка...не му помня името, одавна съм го гледал.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

                                Аз не се сещам за сериозни дружесвтва, които раздават дивиденти на ръка... но вие нали сте от тъмносивите.
                                Не са от сивите - от ЧЕРНИТЕ дупки са. Квот влезе НИЩО не излиза
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X