IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Забравяте една подробност - парите трябваше да са отдавна свършили. Купуват се ударно имоти в цялата околия, строежи, мероприятия, всичко това на загуба. Кой финансира?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Memento Разгледай мнение
      Здравей, Ивелине! .
      Здравейте. Бихте ли се върнали назад и прочели последното изречение от поста ми? Благодаря! Хубаво е, че ме сравнявате с този величав измамник, но за мен това е обида. Аз , за разлика от него- не съм измамил и излъгал никого! през живота си!


      Коментар


      • Ивелине, ще има ли обещания от 5000лв дивидент, както беше обещано (и по бинес план) от 2022?
        Въпросът е реторичен разбира се.
        Истинският въпрос е какво лъжеш 'инвестиралите', за да не им дадеш обещания дивидент?
        Коя е новата обещана дата за дивидента - с колко години го измести напред?

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Memento Разгледай мнение
          Здравей, Ивелине! Колко дългосрочно да чакат инвеститорите за дивиденти - докъм 2098-а? 2022-а как ще е финансовият резултат и ще има ли поток от пари към акционерите (или само лихвите по дългосрочните заеми ще се плащат)?
          Да правиш сравнение между акцииите в ИП (с номинал лев и реална цена много под лев) и златото е меко казано наглост. Нито като стойност, нито като търсене, нито като ликвидност са сравними.
          Те и лихви по заемите не плащат, да не говорим за главниците. Малко парички са платили преди години и това е. После нищо.
          Това беше една от големите червени лампи, когато им анализирах отчетите преди време - облигационерите не си търсят парите от длъжника, а отношението внесен капитал/дългосрочни задължения е 1:12. Ужас направо!

          Вземат пари от шараните уж за акции (цена 200-300 пъти номинала ), които минават през лични сметки на тугедърците-пласьори на артиите, и тия същите пари от шараните се дават назаем на ИП под формата на облигации, с което собствеността на дружеството се преточва от акционерите-шарани към облигационерите-акули.
          После значителна част от парите назаем се дават за заплати, осигуровки и бутафорни мероприятия за поддържане на имиджа на пирамидата. Така се е получила отрицателната стойност на собственият капитал.

          Ей това е най-фината и гадна част от измамата.
          Last edited by Kildirim_Bei; 23.08.2022, 08:52.
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

          Коментар


          • Очаквано, се случва планираното.
            Скъпи "инвеститори", моите съболезнования. Бяхте предупредени и то, неведнъж.

            Коментар


            • Здравей, Ивелине! Колко дългосрочно да чакат инвеститорите за дивиденти - докъм 2098-а? 2022-а как ще е финансовият резултат и ще има ли поток от пари към акционерите (или само лихвите по дългосрочните заеми ще се плащат)?
              Да правиш сравнение между акцииите в ИП (с номинал лев и реална цена много под лев) и златото е меко казано наглост. Нито като стойност, нито като търсене, нито като ликвидност са сравними.

              Коментар


              • Да не забравяме, че "инвестицията" в Истерически парк е ДЪЛГОСРОЧНА инвестиция, Каквато е инвестицията в злато. Ивелин никога не е обещавал дивиденти в краткосрочен план. Така, че- да си купиш акции в ИП е равносилно на това да си купиш злато! След което да го закопаеш някъде на сигурно място и безвъзвратно да забравиш къде!

                Коментар


                • Копирам го от темата "Бисери и вицове", но си е направо за тук:

                  "По-лесно е да излъжеш хората, отколкото да ги убедиш, че са били излъгани."
                  Марк Твен / благодарение на sinbad /
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                  Коментар


                  • Вмомента сектата е заета да гони истинския голям инвеститор в общината. Наратива- ще дойде чума, смърт и глад. Тези хора са си истинска секта в буквалния смисъл на думата. Утре може да ги накарат да пият отрова, ако ханът каже.

                    Коментар


                    • Аз познавам задочно хора, които са взели кредити и са набутали там парите. Бая пари. По едно време се пенеха, като питах какво става напоследък, мълчат като риби. Това означава, че са им бутнали нещо. Не всички са запленени от търмък шарани, има и по-трезви хора, макар че тр си доста заблуден да дадеш пари на шайката. Има и една леля, която продаде нещо и им даде кинтите. Нея по-може да са я замангельосали.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
                        Шараните мълчат, защото им затварят устите с някой друг лев, даден на ръка, според мен. Няма чак толкова търпеливи и глупави хора, като стане въпрос за пари.
                        Абе ще се изненадаш ако вземеш да се заприказваш с някои от шараните - те вярват на Търмъка безрезервно и от цялото си сърце. Питай ме откъде знам

                        Коментар


                        • Шараните мълчат, защото им затварят устите с някой друг лев, даден на ръка, според мен. Няма чак толкова търпеливи и глупави хора, като стане въпрос за пари.

                          Коментар


                          • Шараните неосъзнати влагат пари и се самозаблуждават,че ще получат нещо насреща.И вместо да отидат в селото и да попитат местните жители за какво иде реч,си тренират пръстите с клавиатурите и славославят Ивелинчо(който между другото е лицето ,но не и основния играч).Ако бяха го направили,щяха да разберат как с техни пари се сключват сделки от рода на 25000 лв. за 900 кв.м. хавра извън селото,стара необитаема къща пред събаряне с 1 декар двор ,купена за100000 евро и т.н.Инвеститорите в село Котлу бей...Смешки...

                            П.С. Перките до Суворово ,които са на около 10 км. по пряка линия трябва ли да се демонтират,за да не пречат и те?
                            https://www.google.bg/maps/@43.36385...2!8i6656?hl=en
                            Last edited by BAD; 17.08.2022, 10:34.

                            Коментар


                            • Не мога да разбера защо компетентните органи си затварят очите вече с години пред тази очевадна измама.
                              Също така ми е пълна мистерия защо никой от съществуващите акционери не предостави пълномощно на един адвокат, участник в дискусията тук (съжалявам, забравих ника му сега), за участие в ОСА на пирамидата. Човека си каза името и беше готов да действа. Той все пак е доста по-навътре от нас в юридическите дебри и можеше да ги закове.
                              Сигурен съм, че доста от шаранчетата вече са наясно, че са изгорели с "инвестицията", но пак не правят нищо поне да опитат да си възвърнат част от похарчените пари. Нарочно не използвах термина "инвестирани"
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                              Коментар


                              • При положение, че паркът не е в селото а на 10 км. е много странна ситуацията.

                                Коментар

                                Working...
                                X