IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mitkomitashki Разгледай мнение
    Още колко балъци ще се нашият с тая глупост? Скоро бяхме в хотел, който беше превзет от патета, които изглеждаха изключително надъхани, че ще станат по-богати от Крез Точно приключваха уникалното обучение, с папчици, книжки и т.н., готови да превземат финансовия свят. Буквално бяха всякакви - лелички, младежи и т.н. Дори ги съжалих, като си представих какво си причиняват. Тъжно ми стана, че подобни неща не се преследват от закона и т.н.
    Тия хора в пещера ли живеят? Първо Сейвуей фалира брутално след всичките им "Business days", после меметата с Юли Тонкин, бъзиците с Кобилкина ... кой още ходи на семинари за "финансова независимост"? Някой да им каже на тия хора, че Ефир 2 не съществува ...

    Коментар


    • Още колко балъци ще се нашият с тая глупост? Скоро бяхме в хотел, който беше превзет от патета, които изглеждаха изключително надъхани, че ще станат по-богати от Крез Точно приключваха уникалното обучение, с папчици, книжки и т.н., готови да превземат финансовия свят. Буквално бяха всякакви - лелички, младежи и т.н. Дори ги съжалих, като си представих какво си причиняват. Тъжно ми стана, че подобни неща не се преследват от закона и т.н.

      Коментар


      • Тия семинари са специфично таргетирани към хора, които са голи и боси финансово и за пръв път проявяват интерес към тази сфера. Всеки, който е по-наясно, няма да научи нищо полезно, даже обратното - ще слуша глупости и няма да му се вярва, че някой иска пари за такъв финансов буламач.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от jin_katama Разгледай мнение

          Привет,

          Аз писах преди няколко страници, че наших кинта и че го ползвам за развлекателно говорене. Също, че не смятам да кеш-аутна за да не ми бомбандират зомбита телефона с въпроси "защо, ма как, ма има тука един парк с дръвчета, хан Кубрат лично ги е сял" - не мерси. Радушев и Ачо коментираха в един подкаст за един де си ги искал, може да потърсиш - тормоз над човека със звънене за да разберат какво не му е харесало, че и срещи искат. С патета (както ги водят тук) на къс пас не искам да влизам.

          Ноемврийски беше моя курс, не беше чак такава щета както е било при теб, но явно се води мечи тренд. Може да вкара разкази на следващите за някакви битовизми от селото - кокошки как гледа, строи ли клозет в двора и т.н.
          Не знам добавнета стойност дали се дига до края - до към 10-та лекция дослушах и нямам време да го слушам от други курсове и задачи (курсовете не са на Ачката, не съм ненормален). Като им гледам и подкастите, Ачо си е взел ордата от Тогедър, което само по себе си говори достатъчно, за хората в тая сфера, които са наясно с ИМ и тогедърите. Лошото е, че има и такива като мен - слушат им общите приказки, решават да набият едни кинти и после "ъъъъ, кво става тука бе" . После като разбереш за връзката с тогедър ти става ясно, но отново както казах и преди - трябва да има и кофти опит за да може човек да си вземе поука/и.

          В заключение - ако са ти сериозна сума от месечния бюджет тея 5 стотака и имаш нерви железо - искай си ги. Ще те потормозят малко, но би трябвало да си ги вземеш, поне така твърдят. После може да си закриеш номера и па и да си смениш имейла, града и прочие (Да, имаше форма де събираха данни от хората. Да на едната форма хакера Ачо не беше сложил правата и видях имейлите на една камара хора. Да, двете женички които се водят "съпорт" ми отговориха след 2 седмици на съобщението ми че има проблем"). Но ако не си на зор за къси 500 - по-добре да не го играеш тоя мач. Аз лично не бих.
          По принцип си прав. Ще подчертая, че искането на сумата по-скоро ще е заздравително за тях защото ако всеки като тебе си казва " за къси 500лв не ми се занимава" ще има много подведени след това. На семинара Ачката говори как курса е единствен по рода си в цял свят и как ще бъде преведен на 12 езика и хора от цял свят ще идват да се обучават при него. Въпросните консултанти, които ти продават курса доста настойчиво те притискат да го вземеш бързо защото от утре ще стане значително по-скъп. Като цяло трябва да се възпротивиш на това според мен, ако се чувстваш подведен. + това те се рекламират с това, че ако не си доволен от курса без никакви въпроси ще ти върнат парите. Аз не дори мога и да се аргументирам ако ми поискат обяснение. В предишния коментар написах, че не ми е толкова за самите пари, колкото че се чувствам подведен и изнудван.

          Коментар


          • Въобще не се учудвам че Ачката е усвоил до съвършенство умението да разтяга локуми и празнослови. Преди години ходих на еднодневен семинар за финансова грамотност, воден от Ивелинката. На този семинар говори общи приказки, отхвърли общоприети разбирания за финансовия и инвестиционен свят, даже вкара малко конспирации, и представи парка като най-добрата инвестиционна възможност, без да споменава парка - отхвърляйки всички други инвестиционни инструменти, с изключение на бизнеси от типа на Исторически парк. Бях си взел химикал и тетрадка да запиша по-важните неща - до края на деня не бях написал и една думичка, защото на семинара чух само Ивелинови теории и нищо полезно.

            Семинарът струваше 200 лева и това е само първата част - има и втора в друг ден, която струва още 200 лева, но на нея и безплатно не бих отишъл, след като получих нулева стойност от първата.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от donic Разгледай мнение

              Като споменахте Ачката, бих желал да споделя моя опит. Записах се за курса по финансова грамотност, който се води от него.
              Потърсиха ме по телефона лично и си казах какво пък, щом е толкова уникален ще се запиша.
              Първата лекция Ачката говори 50 мин за това, че е по-добре да живееш в голяма къща отколкото в малка( ако имаш повече от 3 деца) и това го обясни доста подробно. Последва отговор на зададени въпроси като поне на 6-7 от тях отговори: ако искаш да разбереш отговора на този въпрос запиши се на курса за имоти / търговски умения. Това разбрах - може аз да съм некадърен и да не съм прозрял нещо скрито в думите.

              Втората лекция също не беше много стойностна според мен като там предимно се наблягаше на истории с негови приятели, сокът на жена му, кокошките на тъща му и след около час лекция прекъсна тъй като трябвало да освобождава мястото за жена му, която и тя имала да води курс.

              Третата лекция разказва за това, че трябва да се насочим към бизнес, който не е често срещан и посочи като пример космонавтиката, културата, образованието и здравословната храна. Да бъда честен каза и някои смислени изречения но за 2 часа не открих много стойност.
              Може по-нататък да се разгърне потенциала на курса - не искам да създавам негативно мнение но засега по-скоро клоня да прекъсна курса като те обещаваха още в началото, че ще възтановат сумата на 100% ако не съм доволен.
              Бих си поискал сумата не толкова за самите пари, колкото да им свърша услуга на тях малко да стъпят на земята защото много смело наблягат на това, че курса е единствен по рода си не само в Бг, но и в целия свят. Сега длъжен съм пак да кажа, че не съм гледал курса по-нататък но ако някой го е правил нека да сподели дали се развива.
              Честно казано във видеата в ютуб намирам повече стойност на казаното, там според мене Ачката и Радушев казват доста полезни неща.
              На платения курс по финансова грамотност за около 4.5 часа сумарно до сега всъщност научих много неща за Ачката, ама много! Сестра му колко деца има, къде и как живеят, за неговите родители, за неговите деца да са живи и здрави и осъзнах, че за най-добрия ми приятел не знам толкова, а го познавам от 20 години.

              И пак казвам курсът не е приключил, може да се търси градация на съдържанието и покачване на трудността след всеки урок и в крайна сметка да се окаже стойностен.
              Въпросът ми е някой от вас закупувал ли си е негов курс, дига ли се добавената стойност по-нататък и ако не е бил доволен то възтановавали ли са му сумата?
              Благодаря!
              Привет,

              Аз писах преди няколко страници, че наших кинта и че го ползвам за развлекателно говорене. Също, че не смятам да кеш-аутна за да не ми бомбандират зомбита телефона с въпроси "защо, ма как, ма има тука един парк с дръвчета, хан Кубрат лично ги е сял" - не мерси. Радушев и Ачо коментираха в един подкаст за един де си ги искал, може да потърсиш - тормоз над човека със звънене за да разберат какво не му е харесало, че и срещи искат. С патета (както ги водят тук) на къс пас не искам да влизам.

              Ноемврийски беше моя курс, не беше чак такава щета както е било при теб, но явно се води мечи тренд. Може да вкара разкази на следващите за някакви битовизми от селото - кокошки как гледа, строи ли клозет в двора и т.н.
              Не знам добавнета стойност дали се дига до края - до към 10-та лекция дослушах и нямам време да го слушам от други курсове и задачи (курсовете не са на Ачката, не съм ненормален). Като им гледам и подкастите, Ачо си е взел ордата от Тогедър, което само по себе си говори достатъчно, за хората в тая сфера, които са наясно с ИМ и тогедърите. Лошото е, че има и такива като мен - слушат им общите приказки, решават да набият едни кинти и после "ъъъъ, кво става тука бе" . После като разбереш за връзката с тогедър ти става ясно, но отново както казах и преди - трябва да има и кофти опит за да може човек да си вземе поука/и.

              В заключение - ако са ти сериозна сума от месечния бюджет тея 5 стотака и имаш нерви железо - искай си ги. Ще те потормозят малко, но би трябвало да си ги вземеш, поне така твърдят. После може да си закриеш номера и па и да си смениш имейла, града и прочие (Да, имаше форма де събираха данни от хората. Да на едната форма хакера Ачо не беше сложил правата и видях имейлите на една камара хора. Да, двете женички които се водят "съпорт" ми отговориха след 2 седмици на съобщението ми че има проблем"). Но ако не си на зор за къси 500 - по-добре да не го играеш тоя мач. Аз лично не бих.

              Коментар


              • На страницата на Търмъка във фейсбук има клипче по повод празнуването на 3ти март в парка - озаглавено е: ХИЛЯДИ УЧАСТВАХА В ЧЕСТВАНЕТО НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК 3 МАРТ В "ИСТОРИЧЕСКИЯ ПАРК" КРАЙ ВАРНА

                https://www.youtube.com/watch?v=7E_b8UHwDjU

                (почти накрая на клипчето има панорамно облитане с дрон на "хилядите" посетители )

                Коментар


                • Мен ако питате, не се занимавайте с глупости. Освен ако нямате време и пари за губене

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
                    Ачката, този корифей на финансовата мисъл, този блестящ инвеститорски мозък, май е напуснла Тугъдер…
                    Като споменахте Ачката, бих желал да споделя моя опит. Записах се за курса по финансова грамотност, който се води от него.
                    Потърсиха ме по телефона лично и си казах какво пък, щом е толкова уникален ще се запиша.
                    Първата лекция Ачката говори 50 мин за това, че е по-добре да живееш в голяма къща отколкото в малка( ако имаш повече от 3 деца) и това го обясни доста подробно. Последва отговор на зададени въпроси като поне на 6-7 от тях отговори: ако искаш да разбереш отговора на този въпрос запиши се на курса за имоти / търговски умения. Това разбрах - може аз да съм некадърен и да не съм прозрял нещо скрито в думите.

                    Втората лекция също не беше много стойностна според мен като там предимно се наблягаше на истории с негови приятели, сокът на жена му, кокошките на тъща му и след около час лекция прекъсна тъй като трябвало да освобождава мястото за жена му, която и тя имала да води курс.

                    Третата лекция разказва за това, че трябва да се насочим към бизнес, който не е често срещан и посочи като пример космонавтиката, културата, образованието и здравословната храна. Да бъда честен каза и някои смислени изречения но за 2 часа не открих много стойност.
                    Може по-нататък да се разгърне потенциала на курса - не искам да създавам негативно мнение но засега по-скоро клоня да прекъсна курса като те обещаваха още в началото, че ще възтановат сумата на 100% ако не съм доволен.
                    Бих си поискал сумата не толкова за самите пари, колкото да им свърша услуга на тях малко да стъпят на земята защото много смело наблягат на това, че курса е единствен по рода си не само в Бг, но и в целия свят. Сега длъжен съм пак да кажа, че не съм гледал курса по-нататък но ако някой го е правил нека да сподели дали се развива.
                    Честно казано във видеата в ютуб намирам повече стойност на казаното, там според мене Ачката и Радушев казват доста полезни неща.
                    На платения курс по финансова грамотност за около 4.5 часа сумарно до сега всъщност научих много неща за Ачката, ама много! Сестра му колко деца има, къде и как живеят, за неговите родители, за неговите деца да са живи и здрави и осъзнах, че за най-добрия ми приятел не знам толкова, а го познавам от 20 години.

                    И пак казвам курсът не е приключил, може да се търси градация на съдържанието и покачване на трудността след всеки урок и в крайна сметка да се окаже стойностен.
                    Въпросът ми е някой от вас закупувал ли си е негов курс, дига ли се добавената стойност по-нататък и ако не е бил доволен то възтановавали ли са му сумата?
                    Благодаря!
                    Last edited by donic; 12.03.2023, 22:13.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
                      Тези дни се запознах с едно орле. Много интересен и надъхан инвеститор. Похвали се, че е горд собственик на акции в парка, но пък бил реалист и дивиденти очаква чак след 2-3 години. Запознал се с И. М. (ака Апостола, Тармъка). От сутрин до вечер работил за добруването на парка и на България. Много добър и почтен човек бил
                      По въпроса са облигациите - не знаел детайли, но пък бил уверен, че хората, които ръководят проекта, са взели всички мерки, за да няма лоши последствия... и тука почна с едни възвишени приказки, характерни за промитите мозъци от някоя секта.
                      Те всички патета са точно такива - като по калъп. Говориш ли с един - говорил си с всички; няма оригинална собствена мисъл, всичко е заучено, зазубрено и по шаблон (те затова Търмъка и компания правят толкова митинги, срещи и видеоклипове - за "образоване" на патешката маса), а когато се стигне до момента да обмислят какво ще кажат - удрят го на доверие и патриотизъм, после пак замазват дебело отгоре с шаблонни приказки. Абсолютни шамандури са. Въдицата, кукичката и стръвта са точно таргетирани за такъв улов - от 10 замятания 9 не им закачат, но попадне ли на правилната гладно отворена човка - уловът е гарантиран. Нищо ново под слънцето

                      Интересно, че вече не чакат дивиденти - явно дали ще вземат полагащото им се не е на дневен ред. Признавам си - Търмъка си го бива да ги промива

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
                        Тези дни се запознах с едно орле. Много интересен и надъхан инвеститор. Похвали се, че е горд собственик на акции в парка, но пък бил реалист и дивиденти очаква чак след 2-3 години. Запознал се с И. М. (ака Апостола, Тармъка). От сутрин до вечер работил за добруването на парка и на България. Много добър и почтен човек бил
                        По въпроса са облигациите - не знаел детайли, но пък бил уверен, че хората, които ръководят проекта, са взели всички мерки, за да няма лоши последствия... и тука почна с едни възвишени приказки, характерни за промитите мозъци от някоя секта.
                        Евала, човекът е уверен

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
                          Тези дни се запознах с едно орле. Много интересен и надъхан инвеститор. Похвали се, че е горд собственик на акции в парка, но пък бил реалист и дивиденти очаква чак след 2-3 години. Запознал се с И. М. (ака Апостола, Тармъка). От сутрин до вечер работил за добруването на парка и на България. Много добър и почтен човек бил
                          По въпроса са облигациите - не знаел детайли, но пък бил уверен, че хората, които ръководят проекта, са взели всички мерки, за да няма лоши последствия... и тука почна с едни възвишени приказки, характерни за промитите мозъци от някоя секта.
                          Няма спасение за тия хора. Облекли по една ризница, взели по един бутафорен меч и щели да връщат славата на България, като карат автобуси с фалиращи и загниващия немци да гледат итонгови колиби.
                          Пуснах си преди няколко дни видео на един Бизнес ден на Сейфуей - ами да ви кажа няма пропуски. Ако гледаш отстрани - добре организирани събития, добре облечени хора, супер Юли Тонкин говорене, въобще никакви пролуки. А иначе вероятно десетки хиляди изгоряха.

                          Коментар


                          • Тези дни се запознах с едно орле. Много интересен и надъхан инвеститор. Похвали се, че е горд собственик на акции в парка, но пък бил реалист и дивиденти очаква чак след 2-3 години. Запознал се с И. М. (ака Апостола, Тармъка). От сутрин до вечер работил за добруването на парка и на България. Много добър и почтен човек бил
                            По въпроса са облигациите - не знаел детайли, но пък бил уверен, че хората, които ръководят проекта, са взели всички мерки, за да няма лоши последствия... и тука почна с едни възвишени приказки, характерни за промитите мозъци от някоя секта.

                            Коментар


                            • Ачката, този корифей на финансовата мисъл, този блестящ инвеститорски мозък, май е напуснла Тугъдер…

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

                                по колко върви сега пакет акциЙ от 200 бр., които предлагате на новите орлета по време на курсовете за "финанцова не зависимос"?
                                Някой върза ли се на приказките ви от 1001 нощ?
                                Човек само трябва да погледне снимките на ИП във Фейсбук - кьорав човек няма... Нито зимата, нито лятото. Ама...продавайте 200 акции за 90к лева - само идиот би купил...
                                Ама нали на финансовите консултанти това им е работата - да намерят риби. То е достатъчно 5мин да прекараш с един такъв, за да разбереш, че са тотално финансово неграмотни....

                                Коментар

                                Working...
                                X