IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Абе, няма чисти характеристики на пирамида. Все пак са вложени много пари в реални активи. Мисля да го посетя скоро и тогава да давам оценки. Мисля, че такива трябва да дават само хора, които са били на терен дето се казва....
    Няма, няма... ! Стотици, да не са и хиляди се набълбукаха, кой с 5-6 цифрен кредит, кой с апартамент продаден ... има и ентусиасти с по-скромни вложения! Реалните активи са писани на Ивелинката жена му и много тесен кръг схемаджии. За "инвеститорите" има един гол... актив! И като се сетиш що пара е минала на ръка...

Направо не мога да повярвам, че от толкова години е Ясно, че това нещо е колосална за бг мащабите Измама, и все още има гламундери, които Вярват и са готови да се разделят с парите си доброволно -- присъщо за класическия глупак! Че и в парламента го вкарахте -- да ви оправя и на национално ниво.

Тия мърши всичките са за затвора, те, глупаците с желание пари им дават и ги аплодират, и ги легитимират -- клета майка България!

Тва е - прост народ - слаба държава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Абе, няма чисти характеристики на пирамида. Все пак са вложени много пари в реални активи. Мисля да го посетя скоро и тогава да давам оценки. Мисля, че такива трябва да дават само хора, които са били на терен дето се казва....
      Самият Ивелин е една чиста характеристика на "пирамида". Кой луд би дал пари на Ивелин.....който да ги дава после на бившия сводник Киро? Трябва яко да я мразиш тая държава, за да издържаш Киро Брейка и Ивелин.

Не знзам къде ги видя тея много активи. Аз виждам едни грозни къщи, няк'во езеро и няколко бесетки. Буквално нищо интересно не изглежда като да има там. Може би затова и всичките им събития са празни от години и паркът е постоянно на загуба. Не мога да си обясня, как ако е толкова яко това място - никой никога не ходи и не могат да отлепят от дъното.....

Коментар

• Категорично е пирамида с един нов елемент - физическа реализация на някаква бутафория, която може да разправяш, че струва 500 милиарда, а реално за нея си отделил под 10% от откраднатите пари. Но пък този елемент дава едно уникално предимство - не трябва да връщаш парите на старите "вложители" с парите на новите, защото имаш оправдание пред старите и може да им покажеш къде уж отивали парите.

Добре, че ивелинка е решил да бъде измамник, а не политик навремето. Нямаше да може да се отървем от него. Хем тъп и нагъл, хем има някаква хитра мисъл от време на време Щеше да е банкянския номер 2, щото БОЙКО Е НОМЕР ЕДНО!!! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнение

Трудно е да се оцени дали наистина е неуспешен бизнес проект. Ако приемем, че е пирамида - то проектът е успешен. Ако приемем, че е атракцион, то проектът не е успешен. Има шанс и да е нещо между двете - т.е. да е тръгнало като пирамида и схема, ама в някакъв момент ИвИлин да е решил да изкара реални пари от него и да си е повярвал. Това ми се струва малко вероятно де. Както казах и по-рано, то в тоя парк реално няма нищо за гледане - само няк'ви бесетки, тук таме пейки, няк'во езеро и няколко сдухани къщи.
          Относно комунизма, Фрости просто ще повтори това, което повтаря досега. После пак ще разводни към някаква друга кръчмарска тема с надежди разговорът да отиде натам.
          Гледам ги какво коментират на Жечев под постовете тея хора и имам чувството, че буквлано някой им пише в телеграм групата няколко шаблонни поста и всички ги копират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
            Интересно ми е какво мисли Фрости за клиповете на Ивелин с Киро Брейка, в които последният не спира да възхвалява комунизма. Как е възможно възвишеният капиталист Ивелин да се обвърже с човек с такива възгледи?

Изключвайки другите неща, на клиповете аз виждам един неуспял бизнес проект. Нищо общо с бизнес плана отпреди години. Ако Ивелин има доблест, следва да си поеме отговорността за неуспеха, вместо все да търси кого да обвини.

Трудно е да се оцени дали наистина е неуспешен бизнес проект. Ако приемем, че е пирамида - то проектът е успешен. Ако приемем, че е атракцион, то проектът не е успешен. Има шанс и да е нещо между двете - т.е. да е тръгнало като пирамида и схема, ама в някакъв момент ИвИлин да е решил да изкара реални пари от него и да си е повярвал. Това ми се струва малко вероятно де. Както казах и по-рано, то в тоя парк реално няма нищо за гледане - само няк'ви бесетки, тук таме пейки, няк'во езеро и няколко сдухани къщи.
            Относно комунизма, Фрости просто ще повтори това, което повтаря досега. После пак ще разводни към някаква друга кръчмарска тема с надежди разговорът да отиде натам.
            Гледам ги какво коментират на Жечев под постовете тея хора и имам чувството, че буквлано някой им пише в телеграм групата няколко шаблонни поста и всички ги копират.

Коментар

• Здравейте, новорегистриран съм от днес с намерението да създам обширна тема за разобличаване на една пирамида секта и инвестиционна измама, донякъде имаща общо с Исторически парк, но в глобален мащаб (продажба на милиарди акции, спасяване на планетата и т.н.) За целта обаче е много важно да приложа снимки, линкове към архиви, видеа и ПДФ файлове с които разполагам. На "суха тренировка" откривам, че форумът тук страшно ме затруднява в това, нищо освен текст не ми се получава, направо се демотивирам. Ще ми коства доста време да систематизирам всичко, и накрая да излезе половинчато без най-важните неща. Затова моля кажете ми мога ли аз сам да си трия и редактирам постовете, ако не се получат, или само модератор може това?

Коментар

• Интересно ми е какво мисли Фрости за клиповете на Ивелин с Киро Брейка, в които последният не спира да възхвалява комунизма. Как е възможно възвишеният капиталист Ивелин да се обвърже с човек с такива възгледи?

Изключвайки другите неща, на клиповете аз виждам един неуспял бизнес проект. Нищо общо с бизнес плана отпреди години. Ако Ивелин има доблест, следва да си поеме отговорността за неуспеха, вместо все да търси кого да обвини.
                Last edited by X_Y; 15.08.2024, 11:07.

Коментар

• Е така е, Киро е ужасно посредствен, да не кажа прост. Той и Тото не е много умен, а има милиони гледания. Но брейка в съчетание с ивилин е умопомрачителен тандем. Трябваше да хване едни отракани пиари и адвокати, да му избършат поне малко г.а., ама то и затва се иска акъл.

Коментар

• Какво сте се затъжили за Киро? Човек с IQ-то на артишок успя да направи 123к абоната в ютуб, една камара дебили в Петриън за 6 евро на месец плюс кой знае какви пари е взел от Ивилин за ежедневните дитирамби във възхвала на ИП.
                    Отделно е факт, че реално той вкара Величие в НС.

За бивш сводник, имащ се за компетенцията по всички въпроси при реална компетенция да си свали ципа, като пикае, даже му се получи много добре.

Това е България 2024 - докато умните се наработят, настажуват, насертифицират и наквалифицират, тъпанарите правят пачки от въздуха с наглост, неебателност и самочувствие.

После що всичко младо иска да е инфлъенсър, тик-ток биткаджия и ютубър. Еми ето що.
                    ​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                      Това, което правят с Брейка, тези видеа, са ужасно трагикомични. Не бива такава излагация…
                      брейка ще страда

голяма част от идиотите, които му гледат видеата са от копейките на Костя... ще го зарежат
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Това, което правят с Брейка, тези видеа, са ужасно трагикомични. Не бива такава излагация…

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Ти пък - преди няколко години около парка обикаляше някакъв американски просяк, дето уж бил сенатор - един дъртак със скъсани маратонки, дънки и раница N-та употреба. Патетата гордо се снимаха с него и се хвалеха наляво-надясно как щатски сенатор имал къща в селото. Даже и един тукашен форумен герой (ако помните тотката) се беше подмокрил от кеф с тоя сенатор, че и някакъв друг сенатор бил купувал картини за стотици хиляди от пирамидата, имал къща в селото и т.н. Беше ми интересно защо долен капиталистически сенатор от архиврага САЩ е пазарил благини в селото (и патетата бяха екстремно доволни), а не някой величав московски богатир - техен човек, ама карай...
                          Леле, тая дебилщина я бях забравил тотално. Верно, че и т'ва го имаше Толкова много абсурдни истории има покрай тоя парк, че ги забравям. Интересно, наистина, Сега пак са възродили идеята с "чуждестранните инвеститори". Мога да сложа пари, че тeя всичките американци не са чували въобще за ИП и са няк'ви случайни хора, под наем.
                          Той Ивелин капитализъм, Русия, Америка, комунизъм....всичките ги върти, в зависимст кое му е угодно. Много е смешно цялото нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнение
                            Мнгоо ми е любима и няк'ва друга схема за прости хора, която сега се опитват да наложат. Започнали са да бълват виеда с "чужди инвеститори". Гледах две с няк'ви американци и едно с няк'ва англичанка.
                            Едионият американец беше, както писах и по-рано, някъв доктор схемаджия, дето лекува само с диети.
                            Вторият американец е някъв, дето уж се занимава с инвестиции. Няма почти никаква информация за него, освен кякакъв сайт, който изглежда направен за 5 минути от някой индиец.
                            Третата беше някаква англичанка, пак докторка, ама беше не излизаше почти нищо за нея.
                            Та, явно като българите, с които се е омешал започват да излизат баявно бавно наяве, патета ще предприемат друга тактика. Много е комично цялото нещо. Някакъв си американски диетолог доктор прави видео, в което се възмущава от неправдите в Бългаия и някъв убит фалирал бизнес. Т'ва само тотално неадекватни хора могат да го повярват.
                            Ти пък - преди няколко години около парка обикаляше някакъв американски просяк, дето уж бил сенатор - един дъртак със скъсани маратонки, дънки и раница N-та употреба. Патетата гордо се снимаха с него и се хвалеха наляво-надясно как щатски сенатор имал къща в селото. Даже и един тукашен форумен герой (ако помните тотката) се беше подмокрил от кеф с тоя сенатор, че и някакъв друг сенатор бил купувал картини за стотици хиляди от пирамидата, имал къща в селото и т.н. Беше ми интересно защо долен капиталистически сенатор от архиврага САЩ е пазарил благини в селото (и патетата бяха екстремно доволни), а не някой величав московски богатир - техен човек, ама карай...

Коментар

• Ама Радо каза че копейкин е вземал торби с пари от тогедър. Ивелин сега казва да коцето взе 5 млн ама няма да кажа кой му ги даде брейка вика и ивелин иска пет милиона да спасим бг, оле майко

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                                Дааа.. интересното е че до сега никой не го бръснеше и не обръщаше внимание. Общо взето, тая темичка, стари теми някъде из форумите и някоя друга статийка на Капитал, и нищо. Не помня някой да го е атакувал сериозно. Жечев се бъзикаше с шон иса по едно време…Ако не беше си вирил рогата и до днес щеше да си кюта там, ама пуста лудост му изяде главата…
                                Тити си беше шут на мутрите и е въртял дребни далаверки покрай тях но реакцията беше преекспонирана срещу него.
                                Абе, както написах и по-рано, най-вероятно не е толкова просто. Това е от тея неща, които никога няма да разберем.
                                Винаги мога да си представя по тея общини как се правят едни мечешки услуги - тук евро пари, там държавна поръчка/проектче. Покрай изборите някоя друга организация на гласове. Тая партия тяхната мисля, че беше ясно от самото начало защо влиза и какво ще стане с нея. Не знам просто дали Ивелин някой не го е подвел.
                                Отделно, нека не забравяме и че всяко чудо е за три дена. В България продължава от прехода насам да няма прибран в затвора сериозен измамник. Та нищо чудно след месец-два всичко да отшуми.
                                По-притеснителното е, че има една огромна маса от хора, които гласуват и създават деца, които могат да видят цялата схема на ИвИлин пред очите им и пак да не я повярват.

Коментар

Working...
                                X