дайте да дадем
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнениеВ долу постнатото видео видях, че има една Тогедър Академи, академия, която
https://academy.together.bg/Lecturer/IvelinMihaylov
Но те и в парламента говорят неправилно ...
https://gospodari.com/%D0%BC%D0%B0%D...deo157067.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
Клюнчетата на орлетата потръпват при мисалта за хилядите автобуси стоварващи младите им клиенти на паркинзите до Исторически парк.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Как да не може, през 2016 като са емитирали акции по 1 лев, а днес ги продават по 250 лева, това не е ли е кеширане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Проблема е не дали е измама или не, а че не може да се кешира. Щот по принцип от балони и пирамиди се изкарват най - много пари ако си в час Но тук нещата са доста нескопосани и хич не може да се увлече стадото
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнениеИмам по - голямо доверие в биткойна отколкото на това творение тук . Някой като почне да говори врели некили старейшини не знам си какви глупости и да надъхва масите обикновенно значи обиране парите на балъците . Гледах по national geographic за pixelon некъв бръщолевише някакви глупости за бог и бла бла накрая се оказа голяма измама . Та като чуя че нещо е само цветя и рози и никой не говори за риска и почвам да бегам бате .
Мнението ми не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа .Last edited by Todor Sabev; 29.01.2019, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеТози Ивелин, що не тегли банков кредит на 4-5% лихва и после да си утрои парите и да го върне? Защо му трябват акционери, а не се финансира от банка. Хинт: Никоя банка няма да му даде заем
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеПриятелю, виждам че имаш знание за бизнеса инициативен си и че си добър в продажбите. Не говори за врели некипели преди да си опитал продуктите който предлагат организацийте на Ивелин. Отиди на семинар и надгради уменията. Ако наистина се толкоз добър може да ти предложат да станеш част от екипът на Тогедър, Исторически парк и Фондация Въздигане
- 3 Харесвания
Коментар
-
Приятелю, виждам че имаш знание за бизнеса инициативен си и че си добър в продажбите. Не говори за врели некипели преди да си опитал продуктите който предлагат организацийте на Ивелин. Отиди на семинар и надгради уменията. Ако наистина се толкоз добър може да ти предложат да станеш част от екипът на Тогедър, Исторически парк и Фондация Въздигане
Last edited by X_Y; 29.01.2019, 09:52.
Коментар
-
Имам по - голямо доверие в биткойна отколкото на това творение тук . Някой като почне да говори врели некили старейшини не знам си какви глупости и да надъхва масите обикновенно значи обиране парите на балъците . Гледах по national geographic за pixelon некъв бръщолевише някакви глупости за бог и бла бла накрая се оказа голяма измама . Та като чуя че нещо е само цветя и рози и никой не говори за риска и почвам да бегам бате .
Мнението ми не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа .http://www.proflashgame.com
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеТова тук заприлича съвсем на пародия. Чудя се къде е КФН да направи една проверка.
ЗППЦК
Чл. 4. (1) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 86 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 2017 г.) Публично предлагане на ценни книжа е предоставянето на информация за предлагане на ценни книжа, адресирана до 150 и повече лица или до неопределен кръг лица в каквато и да е форма и чрез каквито и да е средства, съдържаща достатъчно данни за условията на предлагането и предлаганите ценни книжа, така че да могат инвеститорите да вземат решение за записване или закупуване на тези ценни книжа. Предлагането на ценни книжа чрез инвестиционен посредник също се смята за публично предлагане, ако отговаря на условията по изречение първо.
(2) Публично предлагане е налице и ако в предлагането на ценните книжа вземе участие лице, което не е инвестиционен посредник или притежател на ценните книжа.
http://ipark.bg/investment/
Според мен всяка информация на сайта е към неограничен брой лица.
Коментар
-
Това тук заприлича съвсем на пародия. Чудя се къде е КФН да направи една проверка.
ЗППЦК
Чл. 4. (1) (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 86 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., изм. - ДВ, бр. 62 от 2017 г.) Публично предлагане на ценни книжа е предоставянето на информация за предлагане на ценни книжа, адресирана до 150 и повече лица или до неопределен кръг лица в каквато и да е форма и чрез каквито и да е средства, съдържаща достатъчно данни за условията на предлагането и предлаганите ценни книжа, така че да могат инвеститорите да вземат решение за записване или закупуване на тези ценни книжа. Предлагането на ценни книжа чрез инвестиционен посредник също се смята за публично предлагане, ако отговаря на условията по изречение първо.
(2) Публично предлагане е налице и ако в предлагането на ценните книжа вземе участие лице, което не е инвестиционен посредник или притежател на ценните книжа.
http://ipark.bg/investment/
Според мен всяка информация на сайта е към неограничен брой лица.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар