Първоначално изпратено от grisow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПо принцип, качества имат всички. Някъде бях чел че, общо, са изброени 130 такива. Дотук добре. Въпросът е че, в човешкиятипаж, всяко качество, се характеризира с количествени проявления. Имало скАла някаква, май, десетобална. Та, ако ще всеки да има качеството „комбинативност” в графите, при някого е 0,а,при друг , 9 единици.
...
е, при някои, „почтеност” ->0, какво да се прави.
Коментар
-
По принцип, качества имат всички. Някъде бях чел че, общо, са изброени 130 такива. Дотук добре. Въпросът е че, в човешкиятипаж, всяко качество, се характеризира с количествени проявления. Имало скАла някаква, май, десетобална. Та, ако ще всеки да има качеството „комбинативност” в графите, при някого е 0,а,при друг , 9 единици.
...
е, при някои, „почтеност” ->0, какво да се прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oberst Разгледай мнение
Ако е доста умен, много добре го прикрива. Насилих се да поизгледам части от последния му клип - "За предприемачеството еп. 48" и очевидно е примитивен селски тарикат без никакъв интелект или качества, подмятащ банални и повърхностни фрази. При това си му личи от 10 км. А, че бил манипулирал някакви глупаци - за това не се иска акъл, а просто да бъде перде без капка морал и съвест и да не е баш олигофрен като тях. Слабохарактерни и слабоумни балъци винаги ще има и не е постижение да вадиш риба с ток или с тротил. Само му виж в клипа почерка, правописните грешки, клишетата, бедния речник и елементарния стил - егати чобанина. На едно място пише купОвачи, инфраструктОра и някакви 250 млн. Това е направо гротеска - този да говори за четвърт милион не му отива, а той направо за четвърт милиард се е разплямпал идиотът. Както имаше клипове на Тутурутка едно време - "Ай, сиктир с тия 250 милиона марки"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеАз предлагам в края на отиващия си туристически сезон, Ивелин да бъде привикан за доклад пред общото събрание на акционерите и да даде обяснение за фрапиращото разминаване между бизнес плана и реалните показатели. Ако бизнес плана е келяв да каже КОЙ и защо го е пробутал такъв, а ако куца управлението в негово лице да бъде обявен за персона нон грата и натирен от парка завинаги! Не може оазиса на националното въздигане да трупа милиони загуби, парка да остава перманентно пуст и да лишава акционерите от дивидент, който беше обещаван щедро от подчинените му комисионери
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеАз предлагам в края на отиващия си туристически сезон, Ивелин да бъде привикан за доклад пред общото събрание на акционерите и да даде обяснение за фрапиращото разминаване между бизнес плана и реалните показатели. Ако бизнес плана е келяв да каже КОЙ и защо го е пробутал такъв, а ако куца управлението в негово лице да бъде обявен за персона нон грата и натирен от парка завинаги! Не може оазиса на националното въздигане да трупа милиони загуби, парка да остава перманентно пуст и да лишава акционерите от дивидент, който беше обещаван щедро от подчинените му комисионери
Нима са вярвали, че са там за друго, псвен да бъдат издоени и изоставени?
Настана време за порастване.
Коментар
-
Аз предлагам в края на отиващия си туристически сезон, Ивелин да бъде привикан за доклад пред общото събрание на акционерите и да даде обяснение за фрапиращото разминаване между бизнес плана и реалните показатели. Ако бизнес плана е келяв да каже КОЙ и защо го е пробутал такъв, а ако куца управлението в негово лице да бъде обявен за персона нон грата и натирен от парка завинаги! Не може оазиса на националното въздигане да трупа милиони загуби, парка да остава перманентно пуст и да лишава акционерите от дивидент, който беше обещаван щедро от подчинените му комисионери
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеНе е бил жалък със застраховките, той е доста умен и хитър и много добър продавач. Много е добър в манипулациите на собствените си хора според мен. Не бих дал пари за проекта, има разминаване в приказките и действителността, меко казано.
Коментар
-
При срещата ни, когато надуваше балона и предлагаше акции ме оферира да му кихна 45 бимберици за пакет от 200 акции. Казах му, че бих дал само сума еквивалент на 45 бимберици от капитала на АД-то, което очевидно го смути. Той пак започна да ми плямпа, че 200 лв. от капитала на парка по номинал на акциите е добра сделка и възможност one time in life. Казах му, че мога да му продам примерно едни маратонки струващи 200 лв. само сега на умопомрачително изгодната цена от 45 бимберика или направо да ми джироса един пакет от скъпоценните акции. Измърмори нещо, скочи на Дукатито и изчезна с мръсна газ. Толкоз за горнооряховскияLast edited by mizernik81; 30.08.2019, 18:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеНе е бил жалък със застраховките, той е доста умен и хитър и много добър продавач. Много е добър в манипулациите на собствените си хора според мен. Не бих дал пари за проекта, има разминаване в приказките и действителността, меко казано.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеТоз беше жалък, докато продаваше застраховки. След като стана мултимилионен мениджър стана смешен. Бизнес плана му зацикли сериозно, ама цеди шараните по всички параграфи хахахаха. Изграждането на парка се бави, туристи няма, ама иначе продължава да надува балона. Такъв смешен мениджър аз не съм виждал, този задмина кумирите си Станчо Рангелов и Пастор Петров
Коментар
-
Тоз беше жалък, докато продаваше застраховки. След като стана мултимилионен мениджър стана смешен. Бизнес плана му зацикли сериозно, ама цеди шараните по всички параграфи хахахаха. Изграждането на парка се бави, туристи няма, ама иначе продължава да надува балона. Такъв смешен мениджър аз не съм виждал, този задмина кумирите си Станчо Рангелов и Пастор Петров
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Все по-жалък става този човек ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oberst Разгледай мнение
Този не само, че не може да говори, но не може и да пише. Правеше бакалски сметки как "инфраструктОрата била 50% от целия проект". Проектът имал "безкрайни възможности за разширение" - всеки дал парите си на този селски хитрец не просто ги е загубил, а си е платил за простотията. Това, дето го плещи в клипа е не "Project management for dummies", ами "PM by idiots for retards"... Към края вече започва да прехвъря отговорността за предстоящото фиаско върху "международното положение".
Коментар
Коментар