Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеХехехххх. Нищо общо няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеКато се напълни тука, да протекат и към тръбичката а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕ хайде де, няма ли да протичат трилионите от „Великата Инвестиция”?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеДа не си решил да се присъединиш към култа? Правят си семинари в гр. Луковит. А истинските поклонения са в с. Неофит Рилски.
Шегата настрана, при такива схеми винаги ми е интересно как се случват нещата с човешкия фактор. За манипулацията е ясно - намират няк'ви хорица без грам финансова култура, които ламптят за лесните кинти или са притиснати от някакви обстоятелства. От там нататък, за да се случи цялата тая схема, трябва да имаш и някакъв екип лъжци на терен, дето да ходят и да се срамят публично. Та интересно ми е - дали са ги открехнали на цялата схема и просто им дават доста пари за да се излагат публично и да си траят или са намерили също толкова объркани консултанти, колкото и масата от инвеститорите им, които не могат да загреят за какво иде реч?
Коментар
-
Т'ва направо си звучи оферта, хахаха.
А колко ли дават на младежите "консултанти"? Вярно, че повечето нямат 30, но все пак ми е интересно колко успяват да заработят. Ясно, че са само на комисионна и нямат ник'ва заплата, ама дали докарват 1000 на месец? Имат едни по-дърти и изпечени "консултанти", дето си личи, че са навътре в схемата и сигурно на други условия, но за малките лапета ми е по-интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Аз до колкото знам са пакети от 200 акции. По малки няма. Цената ми се върти, че започна около 180 лв на акция поне от както следя, стигна май до 250, но знам ли кога са ударили таванЯ. Та нулите са четири със сигурност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Баси - доста приятна сума си е това. Мислих си, че става дума за една идея по-малко схема, хаха.
Поне да им дават и един безплатен билет за семинарите на Юли Тонкин, Пламен Попов и някой друг "гуру-предприемач", мисля, че добре ще се върже с идеите на тези хора, които са склонни да изхвърлят толкова много пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе, ти с всеки изминал ден все по-неграмотен го докарваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Аз до колкото знам са пакети от 200 акции. По малки няма. Цената ми се върти, че започна около 180 лв на акция поне от както следя, стигна май до 250, но знам ли кога са ударили таванЯ. Та нулите са четири със сигурност.
Поне да им дават и един безплатен билет за семинарите на Юли Тонкин, Пламен Попов и някой друг "гуру-предприемач", мисля, че добре ще се върже с идеите на тези хора, които са склонни да изхвърлят толкова много пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Не се предвжидат защото не си си купил от техните прабългарски къщурки. За истинските смели българи печалби ще има...а ти, мрънкащ родоотстъпник, ще си седиш във форума и ще си лаеш, докато инвеститорите те подминават с поршета с Хан Крум на капака.
Завиждач.
Шегата настрана, понеже съм по-нов в целия филм ИП - колко е минимумът пари, който трябва човек да инвестира в тая схема? Питам, щото гледам едни бабета и лели окичили по фейсбук ИП банери и се чудя реално колко са ги одрусали? В смисъл 300-500 лева или някви суми с три нули?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е, как: Я, каква Възможност е създал, налэ! За ИНВЕСТИЦИИ.
...вярно, печалби не се предвиждат, поне не за всички "инвесТУТУри", ама т'ва са досадни подробности.
Завиждач.
Шегата настрана, понеже съм по-нов в целия филм ИП - колко е минимумът пари, който трябва човек да инвестира в тая схема? Питам, щото гледам едни бабета и лели окичили по фейсбук ИП банери и се чудя реално колко са ги одрусали? В смисъл 300-500 лева или някви суми с три нули?
Коментар
Коментар