Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://m.imot.bg/results?rub=1&town...rency=1&sort=1
Няма как да се оцени' в селото отдавна не се продава никакъв имот. С цел!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ако съдим по населението в най-добрите години, надали има повече от 4-500 къщи.
Като се има предвид, че са почнали да ги изкупуват преди 5-6-7 години, и са купували на безценица,
Поправете ме, ако греша, разчитам на Лорда.Last edited by Kildirim_Bei; 10.02.2021, 13:32.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Продължавам да подготвям и систематизирам цялото инфо, ама едно, че нямам чак толкова време, пък и чакам да изкарат предаването в което ще ме плюят, че да мога на всички фронтове едновременно да ги почна.
Да видим дали Търговски регистър ще ми отговорят за пороците при вписването и липсваща информация и как въобще са станали тия вписвания.
И други интересни неща им излизат по партидите, да не говоря за свързаните лица облигационери.
Имотния регистър ми отнема повече време, че то реално няма едно лице, което е продавало, а изглежда, че си въртят директно от "инвеститор" на "инвеститор", като инвеститорите май не се явяват по сделки, а дават пълномощно на някой от сектата. Съответно куче влачи реис е работата с паритеПък не ми се ходи в имотния регистър в Провадия да гледам архива, че все пак не е като да си ми най-важното нещо на света тия измамници.
Ама лошото е, че аз наистина много кълва на каузи, пък това май го приех за такава и няма да ги оставя.
Като съм готов с цялото ще го пусна и тук и къде ли не още, отделно до разните институции и "партньорите" на гуруто, да видм дали пък тях ги притеснява репутационния риск.
Най-лошото обаче е, че не виждам начин как "инвестиралите" въобще е възможно да вземат поне нещо обратноИ супер тъпо ще стане, че на тия хора ще им взема илюзията, че някога ще получат нещо, а и ще му дам мега оправданието на тоя, че някой им е провалил проекта.
И понеже калта ще продължи да се лее по мой адрес, та да напише от сега да е ясно - не познавам Прокопиев, единствения ми досег с него е, че чета Капитал от както бях в гимназиятаСтойне не го познавам, на някакъв негов курс ще се запиша, форум финанси нямам регистрация даже, не съм прочел и цялата тема там. В Биодит не съм инвестирал и честно казано ми е непозната компанията. От Да Бъглария познавам доста хора, към момента ги подкрепям, но аз съм доста зле настроен към партии и ако дойде момент в който ме разочароват ще ги зачеркна. Може би и други опопрни точки ще има, ама само за тези се сещам
Абе с това искам да кажа - само аз съм, други нямаНай-обикновен човек, който не харесва и не толерира измамници
Ивелинке, дръж се.
- 8 Харесвания
Коментар
-
https://m.imot.bg/results?rub=1&town...rency=1&sort=1
Няма как да се оцени' в селото отдавна не се продава никакъв имот. С цел!
Коментар
-
Добре де - дайте някаква оценка на купчината камънак в това село - примерно някой ако има познат в строителството, да го помоли да разгледа снимките из нета (такива има бол) и да каже грубо на колко се оценява това там? Ще я завишим с 50% примерно за всеки случай и да видим какво ще излезе.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе къде се изгуби Ивелинка?
Plameniva_d Ивелинка само отговори на този въпрос, после пак може да се скриеш в сектата.
Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.
На думите или подписа ви да вярваме?
Исторически Парк Ивелин Михайлов Исторически Парк Мнения Исторически Парк Измама Исторически Парк Мнения Исторически Парк Отзиви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Само една част от парите на орлите.
По-голямата част изобщо не е стигнала до парка.
Даже и като кредит под форма на облигации с безумна лихва
А лихвата на облигациите става такава, защото трудно може да е друга - все пак трябва да е повече от %та на консултанти и управленци през всеки етап от веригата свързани кръгове.
Не знам, защо не е кредит от банка, което е още по-тъпо при тези ниски банкови лихви. Дали и банкерите не са казали: "баси схемата"?
не е препоръка
А и в банките все пак се интересуват от финансовите отчети на дружествата
Банкерите не са минали през "курсовете" по антикризисни финанси....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само една част от парите на орлите.
А лихвата на облигациите става такава, защото трудно може да е друга - все пак трябва да е повече от %та на консултанти и управленци през всеки етап от веригата свързани кръгове.
Не знам, защо не е кредит от банка, което е още по-тъпо при тези ниски банкови лихви. Дали и банкерите не са казали: "баси схемата"?
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
според мен парите се източват към облигационерите, които после ги връщат към парка под формата на кредит...чудничко
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
С добавката, че като акционери в парка вече имат задължение за 11-12 милиона към облигационерите на ЕйвалинБаси яката схема
- 3 Харесвания
Коментар
-
С добавката, че като акционери в парка имат задължение за 11-12 милиона към облигационерите
Баси яката схема
ЛЕКС АД от началото на 90-те години. Големи бизнеси се обещаваха, големи неща, нещо понаправиха за пред публиката. Направиха акционерно дружество, емитираха акции на два пъти, обещаха дивидент 131% на акциите от първата и втората емисия, раздадоха им на акционерите безплатни акции вместо дивидента в пари (трета емисия). И дотам.
Давам ти движението на цените на акциите- от 100 лв. до 230 лв., после до 5 лв. Тва в рамките на 2-3 години. Нищо повече не се чу, казаха влошени икономически условия, дъра-бъра, дойде хиперинфлацията и адио.Last edited by Kildirim_Bei; 10.02.2021, 12:06.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Те СА акционери.... в табелите за входа и изхода на селото
- 2 Харесвания
Коментар
-
обърни внимание, че е купено с парите от донорите, които си мислят, че са акционериБаси яката схема
- 5 Харесвания
Коментар
-
обърни внимание, че е купено с парите от донорите, които си мислят, че са акционериНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
Коментар