IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Май бяха 3х13, захлебил е 135 бона от някои шаранчета, че сега и апартаментите ще им вземе...
    двойно обезкостяване, с апартаментите ще вдигне доходността
    Мани тъпата пирамида, ама такава грозна гавра, да ощавиш шарана до кокал, е меко казано, нечовешко.
    ако не беше Атанас, това нямаше да бъде възможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

Верно е. Само тъпи парчета тука....

А тия 13к да ги беше турил у другата пирамида - битио кон, щеше да изкараш 10пъти по 45к
      турих ги в марихуана. Там пирамиди няма - само печалба а 2016та бас ловя, че не си знаел що е туй биткойн. Ама като ти гледам селяндурския изказ.. не се учудвам. Проф. Христов ги беше изчислил - 80% и за тук важи този процент явно..
      Last edited by raydalio; 10.02.2021, 21:39.

Коментар

А тия 13к да ги беше турил у другата пирамида - битио кон, щеше да изкараш 10пъти по 45к
        Май бяха 3х13, захлебил е 135 бона от някои шаранчета, че сега и апартаментите ще им вземе...
        двойно обезкостяване, с апартаментите ще вдигне доходността
        Мани тъпата пирамида, ама такава грозна гавра, да ощавиш шарана до кокал, е меко казано, нечовешко.
        Last edited by Kildirim_Bei; 10.02.2021, 21:29.
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

тука май само тъпи парчета сте се събрали....

Коментар

• затлачи се пак темата в мерене на пи.ки....
            А въпросите бяха за едни "изчезнали" 58 милиона (разликата между балансовото число на ИП и декларирани 70 млн. инвестиции на поляната в частното село Неофит Рилски)...... и едни консОлтанти по антикризисни финанси.....
            а дали на лекциите по антикризисни финанси става въпрос за анихилиране на парични знаци при досег с пирамидално изглеждащи образувания в околността на Варна?
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ти дипли кинти за бъдещи хонорари. Бели пари за черни дни. Лека вечер от мен.
              пфу разгеле.. заспа тая гугутка заспалата.. хонорарите аз ги плащам.. а не други на мен

Коментар

личи си, че обичаш диво да те забавляват..
                Ти дипли кинти за бъдещи хонорари. Бели пари за черни дни. Лека вечер от мен.

Коментар

Да бе. Аз тебе да те съдя? Ти си си осъден по рождение и още не си го разбрал. Аз в лошо настроение? Ма аз се забавлявам диво в момента.

Върни се назад по постовете и пак прочети какво ти пиша. Аз се връщам оттам накъдето си мислиш, че си се запътил.

Има едно понятие - критична маса. Просто този цирей още не е набрал съответна критична маса.

Сеир гледам аз сеир.
                  личи си, че обичаш диво да те забавляват..

Коментар

за да се гавря с такива заспали селеянчета като тебе.. ми айде осъди ме бе голямата адвокатка.. ама първо си смени превръзката, че нещо си в много лошо настроение тая вечер..
                    Да бе. Аз тебе да те съдя? Ти си си осъден по рождение и още не си го разбрал. Аз в лошо настроение? Ма аз се забавлявам диво в момента.

Върни се назад по постовете и пак прочети какво ти пиша. Аз се връщам оттам накъдето си мислиш, че си се запътил.

Има едно понятие - критична маса. Просто този цирей още не е набрал съответна критична маса.

Сеир гледам аз сеир.

И да. За България това може и да са някакви пари. За извън България са нищо пари. Усещай се, човече, че утре може да си ми клиент. Приготви ги тогава същите тези пари само за фазата на предварителното разследване .

Айде чао. Стига безплатни консултации за днес. Опичай си акъла, щото ... когато се нагушат достатъчно и от тази далаверка твоите аверчета ... тогава идва “бирникът”. Аман от глупави хора.
                    Last edited by Selena; 10.02.2021, 20:46.

Коментар

За никакви пари, доколкото си написал. Кой е казал, че ти верваме? И ако е така, какъв ти е точно интересът да висиш тука кат пукал и да доказваш как черното е бело?

Ми ти и в момента, подкрепяйки субекти със съмнителна бизнес репутация, се буташ пак в състав на продължавано престъпление. Или си мислиш, че си “анонимен”? Пак смях.
                      за да се гавря с такива заспали селеянчета като тебе.. ми айде осъди ме бе голямата адвокатка.. ама първо си смени превръзката, че нещо си в много лошо настроение тая вечер.. 45 000лв на пакет от начални 13 000 никакви пари ли за теб? може и да са никакви за теб.. той спонсорът ти може и със 6 цифрени да ти плаща за кревата
                      Last edited by raydalio; 10.02.2021, 20:40.

Коментар

заспалова.. ако не беше толкова заспала щеше да прочетеш назад и да видиш, че съм си ги продал още 2019та.. лягай да спиш, защото ще те репортна накрая.. този форум не е за заспали хора.
                        За никакви пари, доколкото си написал. Кой е казал, че ти верваме? И ако е така, какъв ти е точно интересът да висиш тука кат пукал и да доказваш как черното е бело?

Ми ти и в момента, подкрепяйки субекти със съмнителна бизнес репутация, се буташ пак в състав на продължавано престъпление. Или си мислиш, че си “анонимен”? Пак смях.

Коментар

Нали било “данъчно”. Айнщайн, прогнозирам, че ще горите. Спасявай се докато можеш, не стой по форумни амбразури. Явно ви чакат да се доолеете.

Дела могат да се заведат всякакви, Айнщайн. И то докато трае продължаваното престъпление. А палачинката, както вече се видя с разни национални шампиони по далаверки, палачинката, Айнщайн се обръща за секунди. И гориш.

Имай си едно наум. Кьорав карти не играе.
                          заспалова.. ако не беше толкова заспала щеше да прочетеш назад и да видиш, че съм си ги продал още 2019та.. лягай да спиш, защото ще те репортна накрая.. този форум не е за заспали хора. а по кьорава от тебе не съм виждал..
                          Last edited by raydalio; 10.02.2021, 20:35.

Коментар

ти първо прочети преписките по делото.. гугутка заспалова..
                            Нали било “данъчно”. Айнщайн, прогнозирам, че ще горите. Спасявай се докато можеш, не стой по форумни амбразури. Явно ви чакат да се доолеете.

Дела могат да се заведат всякакви, Айнщайн. И то докато трае продължаваното престъпление. А палачинката, както вече се видя с разни национални шампиони по далаверки, палачинката, Айнщайн се обръща за секунди. И гориш.

Имай си едно наум. Кьорав карти не играе.

Коментар

Дечко, ще ти го обясня веднъж. Следващите пъти ще ти взимам пари. Явно, програмистчето-финансист е видял отгоре-отгоре разни думички и ги лепи наляво-надясно. Кръстосал е понятията м/у дълг и собственост. Той ако е и програмист така...крайно време е да сложат ценз за програмистите, подобно на лекарите и юристите.
                              Та:
                              "Падеж на дивидент" НЯМА. Има падеж на депозит/заем/лихва/главница, вкл. и на облигации. Ако незнаеш -облигацията е ДЪЛГ.
                              Дивидента става ДЪЛЖИМ, след като се гласува от собственика/ОСА/. Дължи се данък за него, и има срок за изплащане и давност за получаването му.
                              Схващаш ли разликата? Ако не - дивидент се нарича разпределението на печалбата между акционерите. А падеж има само за гарантирани плащания - в случая на айвалайна - на лихвите и главницата по заема.
                              За давност -казах ти, има давност да си поискаш дивидента. При заема за да мине давност, се минава през фалит и синдик.

Ай поздрави на програмиШчето и аграрчетата.

п.п. 3500лв на ден - хахаха. Неква цифра отпред ли изпуснахме?
                              тука май само тъпи парчета сте се събрали....

Коментар

извинявай, че тези термини са ти толкова сложни, ако желаеш мога да ти подаря един тълковен речник, но този форум е специализиран и мисля, че не ти е тук мястото все още
                                Дечко, ще ти го обясня веднъж. Следващите пъти ще ти взимам пари. Явно, програмистчето-финансист е видял отгоре-отгоре разни думички и ги лепи наляво-надясно. Кръстосал е понятията м/у дълг и собственост. Той ако е и програмист така...крайно време е да сложат ценз за програмистите, подобно на лекарите и юристите.
                                Та:
                                "Падеж на дивидент" НЯМА. Има падеж на депозит/заем/лихва/главница, вкл. и на облигации. Ако незнаеш -облигацията е ДЪЛГ.
                                Дивидента става ДЪЛЖИМ, след като се гласува от собственика/ОСА/. Дължи се данък за него, и има срок за изплащане и давност за получаването му.
                                Схващаш ли разликата? Ако не - дивидент се нарича разпределението на печалбата между акционерите. А падеж има само за гарантирани плащания - в случая на айвалайна - на лихвите и главницата по заема.
                                За давност -казах ти, има давност да си поискаш дивидента. При заема за да мине давност, се минава през фалит и синдик.

Ай поздрави на програмиШчето и аграрчетата.

п.п. 3500лв на ден - хахаха. Неква цифра отпред ли изпуснахме?

Коментар

Working...
                                X