IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Абе и аз из Москва се шматках, ама Санкт-Петербург, брат, ми хареса повече от Лондон. Тоя Петър I, е викнал архитекти италианци и холандци, немци инженери, не знам кво още... на гола поляна го е строил, тия широки улици, дворци, площади, подвижни мостове, баш хванах края на белите нощи, април-май беше....
    Питер е имперска столица брат, Москва не е баш тва... верно мащаб, голямо, ама... не е... де да знам, така мисля..
    По работа съм бил и изкарах 2-3 месеца, ама Петербург го препоръчвам определено. Северната Венеция (няма общо с тия миризми и тесни канали, споко, всичко е строено с мащаб) бахти тоя Петър е гледал 300 години напред, няма да бутат къщи да разширяват улици... Проспекти брат, дето войни е можело да се водят на тях, сега колите си вървят спокойно... виж Софето, баси, случвало се е за 1 час съм минавал 5-6 километра... мани тая работа

Дай да видим с орлетата и поляната кво да правим, че имаме нова смяна днес
    Видях и него но за кратко, затова не заемам твърда позиция, просто 3 дни бях в третяковската галерия и от там ми са най-трайните спомени. Имаше мащабна скулптора от Микеланджело, нищо общо с тракийския стрелочник с образа на Авънхоу. Дано боговете затворят очи пред тая мерзост

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Бех некога за 1 месец у московията. Даже ми доскуча накрая, щото нехаех за останкинская башня и нам си какво. харесвах садовое кальцо щото върти в кръг, хем не може да се загубиш, хем излиза на вднх при златните статуи Е и москва-река е готин пейзаж. Пита ме веднъж руски колега, кажи бе човек, кажи къде ти се ходи да те заведа. Викам всичко е хубаво, недей се мъчи, само ако може да идем до стадиона Ленина патом до гроба на оня чорт Висоцки, да не объркам кладбището. Той за Висоцки не се учуди а ме пита - а защо на стадиона. Ами викам му, защото имам чувството, че като дойде някой незнаен ден световното, само аз ще имам снимка на празен стадион. Посмяхме се щото си мислеше че се майтапя
      Абе и аз из Москва се шматках, ама Санкт-Петербург, брат, ми хареса повече от Лондон. Тоя Петър I, е викнал архитекти италианци и холандци, немци инженери, не знам кво още... на гола поляна го е строил, тия широки улици, дворци, площади, подвижни мостове, баш хванах края на белите нощи, април-май беше....
      Питер е имперска столица брат, Москва не е баш тва... верно мащаб, голямо, ама... не е... де да знам, така мисля..
      По работа съм бил и изкарах 2-3 месеца, ама Петербург го препоръчвам определено. Северната Венеция (няма общо с тия миризми и тесни канали, споко, всичко е строено с мащаб) бахти тоя Петър е гледал 300 години напред, няма да бутат къщи да разширяват улици... Проспекти брат, дето войни е можело да се водят на тях, сега колите си вървят спокойно... виж Софето, баси, случвало се е за 1 час съм минавал 5-6 километра... мани тая работа

Дай да видим с орлетата и поляната кво да правим, че имаме нова смяна днес
      Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
      ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
        Инвестицийте ан орлетата за ваздигнати и омножени от Апостолът и са двойно защитени от облигацийте. Никойе орле не се претеснява аз бимбериците си. Бес тревоги и червени ламби. Орлетатат вече тракат доволно с клиунчета смисалта за стотиците хиляди туристи дето ще нахлуят през юни в чудото ан българският туризам. Чужденците сфеждат глава под величиейто на наученото вав волканат ан бългърската колтура. Инфромация ан ухо новите згради се стройът по древни технологий. Апостолът и старейшините са напреднали в преговори за концесия ан Плиска и Царевец. Има приатни изненади за всиако орле.
        Брат, ти нещо не си разбрал от нощният кризисен брейнсторминг. Тук се изказаха хиляда подозрения за неясна връзка между парите от новите "акционери" (нарочно няма да употребя широко използван в дискусията термин), и сложната им връзка с акционерната и облигационерната структура на капитала на парка. Никой от вас не даде опровержение на предположения, основани на публикувани от вас, ИП, документи в ТР. И ако някой е двойно защитен от "облигацийте", както казваш ти, това най-вероятно е Апостолът и малко хора около него.
        Няма пак да изнасям лекции за капиталова структура на акционерно дружество, върни се назад в мненията и прочети кво е писано.
        Виж да не си объркал новите опорки с некои стари материали. Приятелски те съветвам.

P.S. Концесия на Плиска и Царевец крадеш идея от мое майтапчийско мнение от днес. Бравос! ще се разберем с теб. Няма да ти искам лицензионна такса за авторски права на идеята, споко само ако продължаваш в същия стил със словоред и правопис поне 1 седмица да не се издъниш, ей... че по едно време прописа, както беше почнал с първия пост в тая дискусия точно преди 3 години съвсем културно и точно, правописно и граматически
        Last edited by Kildirim_Bei; 14.02.2021, 18:04.

Коментар

Човек, не ги бъзикай, даваш снимки от империя, дето е владяла 1/6 от света като територия, а сега е 1/10 май.......
          Мани тия глупости.... да сравняваш това с немощната идейка тук....
          Бил ли си в Русия някога? не в СССР, а в Русия - след Елцин, като се бяха пооправили вече?
          Бех некога за 1 месец у московията. Даже ми доскуча накрая, щото нехаех за останкинская башня и нам си какво. харесвах садовое кальцо щото върти в кръг, хем не може да се загубиш, хем излиза на вднх при златните статуи Е и москва-река е готин пейзаж. Пита ме веднъж руски колега, кажи бе човек, кажи къде ти се ходи да те заведа. Викам всичко е хубаво, недей се мъчи, само ако може да идем до стадиона Ленина патом до гроба на оня чорт Висоцки, да не объркам кладбището. Той за Висоцки не се учуди а ме пита - а защо на стадиона. Ами викам му, защото имам чувството, че като дойде някой незнаен ден световното, само аз ще имам снимка на празен стадион. Посмяхме се щото си мислеше че се майтапя
          Last edited by precakanoto; 14.02.2021, 17:11.

Коментар

• Инвестицийте ан орлетата за ваздигнати и омножени от Апостолът и са двойно защитени от облигацийте. Никойе орле не се претеснява аз бимбериците си. Бес тревоги и червени ламби. Орлетатат вече тракат доволно с клиунчета смисалта за стотиците хиляди туристи дето ще нахлуят през юни в чудото ан българският туризам. Чужденците сфеждат глава под величиейто на наученото вав волканат ан бългърската колтура. Инфромация ан ухо новите згради се стройът по древни технологий. Апостолът и старейшините са напреднали в преговори за концесия ан Плиска и Царевец. Има приатни изненади за всиако орле.

Коментар

• може ли да попитам от кой момент в действителността, една пирамида се смята за гръмнала, понеже виждам, че тук пишат доста компетентни хора?
              Last edited by totenkopf; 14.02.2021, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                На кризисен брейнсторминг са. Все пак пирамидата се тресе яко от поредния скандал. Търсят изход от ситуацията. Като получат насоки от сектата, ще ни залеят с нова вълна.
                Една от основните тактики в кризисния ПР, и това вярвам са го поразбрали вече, или някой им го е казал, е следната:
                Когато квадратния ти е опрял и вече влиза полека, препоръчват се по-малко и по-незабележими движения, щото повече ще боли
                По-добре да се мисли усилено начин за отдалечаване от опасността, или смазочни материали за по-поносимо преминаване през изпитанието.

Коментар

• На кризисен брейнсторминг са. Все пак пирамидата се тресе яко от поредния скандал. Търсят изход от ситуацията. Като получат насоки от сектата, ще ни залеят с нова вълна.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    [ATTACH=CONFIG]n3718110[/ATTACH]
                    Вот вам, Мамаев Куган
                    Човек, не ги бъзикай, даваш снимки от империя, дето е владяла 1/6 от света като територия, а сега е 1/10 май.......
                    Мани тия глупости.... да сравняваш това с немощната идейка тук....
                    Бил ли си в Русия някога? не в СССР, а в Русия - след Елцин, като се бяха пооправили вече?
                    Last edited by Kildirim_Bei; 14.02.2021, 14:53.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	mamaev_11.jpg
Views:	1
Size:	22.8 КБ
ID:	3718110
                      Вот вам, Мамаев Куган

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                        Дали фараоните подготвят излитане на екзотичен остров? Нещата отиват на изгърмяване на пирамидата. Много сериозни въпроси остават без отговор вече месеци. Явно са свършили парите и се търсят врагове.
                        Уффф, не четат история младежите и повтарят едни и същи грешки... тия работи, дето ги писах за подобни "каузи" преди години, спокойно можеха да се поразровят из нета, да видят кво е станало и да не го повтарят. Емии... то не може само лява ръка-десен джоб... има резервен капитал, ефективен кризисен ПР, замитане на следи, екзит-стратегии - къде успешни, къде неуспешни....

Nihil novi sub sole /нищо ново под слънцето/

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          Аз едно нещо не мога да разбера.
                          Защо са ни НОВИ исторически паметници като имаме ХИЛЯДИ, да не кажа МИЛИОНИ. Ние да не сме америка да нямаме никаква история
                          Верно имаме, ама Мадарския конник, Плиска, Преслав и много други не ги дават на концесия, и не личи скоро да ги приватизират. Частна бутафория брат, те туристите и без това вече не четат история, врътваш едни шперплати насред полето, лъсваш ги с малко вакса да мязат на картинките по туристическите енциклопедии, и слагаш табелка с вход. Малко кюфтенца и кебапченца прабългарски (по специална рецепта на личния готвач на кан ювиги Аспарух), малко кръстено винце с вода от Плиска (Първа българска държава), оркестърче от близкото село - трубадури, пленени от цар Калоян примерно (Втора българска държава), ей такива неща. Проста работа, кво да се мъчиш с хай-тех и други високи добавени стойности?
                          Та така се улавят хипотетично паричните потоци от туристическите джобове... Не че ги има много последните 12 месеца, ама все се надаме на некво чудо... Пък с тия локдауни като гледам как ги прогнозират точно, единия свърши, другия почне, отиде и догодина с туризма. Кофти работа....
                          Last edited by Kildirim_Bei; 14.02.2021, 13:35.

Коментар

• Аз едно нещо не мога да разбера.
                            Защо са ни НОВИ исторически паметници като имаме ХИЛЯДИ, да не кажа МИЛИОНИ. Ние да не сме америка да нямаме никаква история
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Здравейте братя и сестри!

Ако това лято ходите на море на северното черноморие, но нямате време да разгледате Исторически Парк, просто се отбийте за малко от там, снимайте се със статуята на древният тракийски войн и оставете 20-30лв дарение за реализирането на проекта, бъдете част от историята хора! Стига сме се делили на бедни и богати, хубави и лоши, умни и тарикати. Време е за съединение и единение.
                              След като държавата не ги подкрепя тези хора, редно е ние като православни братя и сестри да го направим.
                              Защото не е тайна че това са млади хора, ако сега фалират, те няма да могат да излезнат от тази дупка, от идеята че са се провалили и животът им е отишал на кино с хилядите лелове заеми от банки и близки хора.

''Истината, ще ви направи свободни'' !!!

Амин !! Д-р Черкезов
                              Светли братко,

радост се възцари в душата ми, когато забелязах вчера, че удостоявате с височайшето си внимание нашата скромна дискусия.
                              Ние вярваме в светлината и във всемирната любов, която трябва да спаси света, както благо сте ни проповядвали във Вашите беседи в други теми преди години. Още помним в сърцата си Вашият несломим дух и несравними полети на мисълта, когато става дума за защита на несправедливо обвинени и онеправдани хора, на които завистливото общество пречи да вършат богоугодните си дела, състоящи се предимно в събиране и съхранение на всякакви парични знаци, намиращи се в оборот на територията на милата ни Родина - Майка България!
                              Далеч съм въобще от мисълта, че Вашата проповед, част от която цитирам, съдържа нещо повече от една гореща молба за единение и да забравим всичко, което е било, праведно или грешно, в миналите години. Но позволете ми да Ви напомня само, че Вашият горещ призив за единение, по същество съдържа елементи на просия с цел позакрепване на проекта, който така богоугодно сте се наели да защитавате понастоящем.
                              С дълбоко прискърбие Ви съобщавам, че подобни призиви няма да успокоят завистниците и само ще налеят вода в тяхната мелница, за което Апостолът няма много да се възрадва. И много Ви моля, не употребявайте абзаца за Това Което Не е Тайна за Младите Хора, както сам се изразявате, защото вероятно навява много мрачни мисли в душите на същите млади хора.
                              Но Вашият взор, както винаги досега, прониква през мъглата на бъдещето, и ни поставя една едничка цел, която ще ни въздигне поне малко до висотата на Вашата мъдрост и ще ни позволи да помогнем и на млади, и на стари около нас:

"Да търсим истината!"

защото както Вие самият мъдро посочвате:

"Истината ще ни направи свободни!"

Благодарим Ви още веднъж, че отново сте сред нас!
                              Амин! Дай Боже!

Ваш верен раб,
                              Kildirim_Bei
                              Last edited by Kildirim_Bei; 14.02.2021, 18:08.

Коментар

Еееее, ти пък.... Ако имаше синдик, нямаше да има кой да ни отговаря тук, нали се сещаш
                                Прочетох го някъде. Ще се разровя да го намеря. Явно е било партенка и ще ти кажа кой я е пускал.

Коментар

Working...
                                X