IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Заплахи от кой?
    От сектантите.

Коментар

• аз ако бях на михайлов, досега да съм прибрал на топло оня ортака на монопола далио.. по директна заплаха от някакви стихове със заглавие обесването на ивелин михайлов не знам.. не знам кой на кого ще звъни, но накрая аз ще се обадя на полицията да закрият този форум, заради безотговорните му модератори, които позволяват всичко това само и само да гледат сеира..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        орленца, никой не ще да коментира една цифра по баланса, което значи, че работата е осрана тотално вече.
        Ограмотявайте се икономически малко, когато играете голямата игра, щото само с НЛП се върви до едно време, после трябва да разбирате малко и от отчети, щото има публична информация, дето не можете да скриете зад чл. 12, ал. 3 и 4 от Устава, нали така, Ивелинка?
        Какво ви говори отчета?

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
          Пирамидата се тресе толкова силно, че почнаха заплахите.
          Заплахи от кой?

Коментар

• орленца, никой не ще да коментира една цифра по баланса, което значи, че работата е осрана тотално вече.
            Ограмотявайте се икономически малко, когато играете голямата игра, щото само с НЛП се върви до едно време, после трябва да разбирате малко и от отчети, щото има публична информация, дето не можете да скриете зад чл. 12, ал. 3 и 4 от Устава, нали така, Ивелинка?
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Пирамидата се тресе толкова силно, че почнаха заплахите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Нищо страшно не е казало момчето. Адреса на Атанас е в София, но не мисля, че някой ще го търси. Тези хора са културни и не съм ги видяла да търсят някой. Може би и това е причината всеки да иска да се прави на силен на техен гръб. Наказанието е в душата на зложелатела. Друго наказание не е необходимо.
                Ах, какво изящно подаване на топката от единия профил към другия Има ли някой, който не смята, че тия двамцата са един човек

Коментар

Имаш ли представа какво значи 2.594 млн. лв. отрицателен собствен капитал при балансово число 11.387 млн. лв., и 1 млн. лв. капитал, разпределен в 1 000 000 бр. акции с номинал 1 лв.?
                  И да ти напиша, питам пак от 3 часа, колко струва по баланс една ваша акция? На приказки знаем
                  После ще умножим стойността й по 200 и ще видим пакета колко струва, а?
                  Дайте като за глупави хора. Обяснете го кратко и ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Чакай бързо да цитираме този коментар, преди да изчезен, че да видим има ли заплахи в него и как така някакъв анонимен нещастник ще разпространява лична информация Ще ви изям всичките пиленца сладки Ти май пак си Пламен, счетоводителчето или всъщност толкова жалко ниво може и да е лично Ивелинка.
                    Нищо страшно не е казало момчето. Адреса на Атанас е в София, но не мисля, че някой ще го търси. Тези хора са културни и не съм ги видяла да търсят някой. Може би и това е причината всеки да иска да се прави на силен на техен гръб. Наказанието е в душата на зложелатела. Друго наказание не е необходимо.

Коментар

Имаш ли представа какво значи 2.594 млн. лв. отрицателен собствен капитал при балансово число 11.387 млн. лв., и 1 млн. лв. капитал, разпределен в 1 000 000 бр. акции с номинал 1 лв.?
                      И да ти напиша, питам пак от 3 часа, колко струва по баланс една ваша акция? На приказки знаем
                      значи тя вече е гръмнала?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

Пирамидата се счита гръмнала, когато орлетата не видят грам обещан дивидент, както казвате - те не са видели нито грам. Това значи ли, че вече е гръмнала?
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
                          цялата тая работа, според мене до година-две ще завърши така - михайлов на бахамите с децата и жената пие коктейлче, акционерите и консултантите разорени, монопола, понеже вече го знаят кой е и превърнат от михайлов в изкупителна жертва - затрит в някоя канавка от разярени и разорени акционери на които не им е останало нищо за губене, освен отмъщението и онзи тарикат връткаджия райдалио с няколко апартамента от публичната продан на разорените инвеститори... най-малко от всички ще изгуби михайлов, според мен, защото от разговор след семинар за комуникацията ми се беше похвалил, че е изчел всичката литература по нлп, която съществува на пазара, както и ми предложи да си закупя (не от него) разни книги за манипулация и език на тялото.. другото, което го питах как така е до варна, а не са го изрекетирали тимаджиите, а той пак ми се похвали, че са идвали при него с такава цел, но в крайна сметка рекетът е завършил така, че те са му дали пари на него като инвестиция, а не той на тях, но сумата не била сериозна.. така, че този човек, според мен е изключителен психолог и хитрец и последното, което ще ме се случи е да се прецака. Другото, което ми каза като го питах, ако се прецакат нещата какво ще прави и каза, че неговият план б е да продаде парка на китайците на по-ниска цена и така да спаси поне част от парите и че винаги може да отиде в чужбина и да се оправи без проблем, понеже имал много добър талант да продава и имал много приятели в Русия, която за него била силна държава в която не екстрадират хората току-така. Така, че последното нещо, което ще се случи с него е да влезе в затвора или да остане без пари..

впрочем адресът на офиса на фирмата на атанас ганчев - монопола е ул. "Рилска" № 1. Бургас, а тя се казва Noblex Law and Business consulting.. в случай, че на някое "орле" или разорен акционер му притрябва да си поговорят за инвестиции в корпоративни дружества и да получат съвети как да не се опарват и да ги научи как се прави дю дилиджънс..
                          Чакай бързо да цитираме този коментар, преди да изчезен, че да видим има ли заплахи в него и как така някакъв анонимен нещастник ще разпространява лична информация Ще ви изям всичките пиленца сладки Ти май пак си Пламен, счетоводителчето или всъщност толкова жалко ниво може и да е лично Ивелинка.

Коментар

• цялата тая работа, според мене до година-две ще завърши така - михайлов на бахамите с децата и жената пие коктейлче, акционерите и консултантите разорени, монопола, понеже вече го знаят кой е и превърнат от михайлов в изкупителна жертва - затрит в някоя канавка от разярени и разорени акционери на които не им е останало нищо за губене, освен отмъщението и онзи тарикат връткаджия райдалио с няколко апартамента от публичната продан на разорените инвеститори... най-малко от всички ще изгуби михайлов, според мен, защото от разговор след семинар за комуникацията ми се беше похвалил, че е изчел всичката литература по нлп, която съществува на пазара, както и ми предложи да си закупя (не от него) разни книги за манипулация и език на тялото.. другото, което го питах как така е до варна, а не са го изрекетирали тимаджиите, а той пак ми се похвали, че са идвали при него с такава цел, но в крайна сметка рекетът е завършил така, че те са му дали пари на него като инвестиция, а не той на тях, но сумата не била сериозна.. така, че този човек, според мен е изключителен психолог и хитрец и последното, което ще ме се случи е да се прецака. Другото, което ми каза като го питах, ако се прецакат нещата какво ще прави и каза, че неговият план б е да продаде парка на китайците на по-ниска цена и така да спаси поне част от парите и че винаги може да отиде в чужбина и да се оправи без проблем, понеже имал много добър талант да продава и имал много приятели в Русия, която за него била силна държава в която не екстрадират хората току-така. Така, че последното нещо, което ще се случи с него е да влезе в затвора или да остане без пари..

впрочем адресът на офиса на фирмата на атанас ганчев - монопола е ул. "Рилска" № 1. Бургас, а тя се казва Noblex Law and Business consulting.. в случай, че на някое "орле" или разорен акционер му притрябва да си поговорят за инвестиции в корпоративни дружества и да получат съвети как да не се опарват и да ги научи как се прави дю дилиджънс.. информацията е публична - не е лична, понеже е споделена от самия атанас ганчев монопола
                            Last edited by totenkopf; 14.02.2021, 22:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение
                              Ще ти стане забавно като дойде милицията!
                              И какво ще стане когато дойде?

Коментар

• Ще ти стане забавно като дойде милицията!

Коментар

Working...
                                X