Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
и как точно се крия при условие, че личният ми адрес и адресите на офисите ми и дори личният ми номер са публични и всички акционери ги знаят?! я си дай и ти твоите адрес и номер и спри да се криеш миш миш църтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да ти кажа по-лошо от затвора е да прибягваш в сенките криейки се от прости хора, които си измамилLast edited by totenkopf; 08.03.2021, 16:13.
Коментар
-
e ще ти намерим някой шаран да ти продаде неговите.. те шараните вече са уплашени след като прочетоха форума на инвестор и гейвник, че паркът е пирамида и масово се тълпят да си продават акциите за да си покрият ипотеките, усещат, че са измамени и искат да се спасят за да не изгорят парите им и треперят от страх пред атанас монопола, който скоро ще завърши своето велико разследване и ще разруши пирамидата и ще ме вкара в затвора ахахах
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
нали не продавахте?Last edited by totenkopf; 08.03.2021, 14:33.
Коментар
-
ами aко искаш да ти продам един пакет за 60 000лв и да си получиш правното основание за ИСКНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Самопризнание за корупция и търговия с влияние. Евалата, пич. Сам се надяна.Last edited by totenkopf; 08.03.2021, 14:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеХахахх, днешните мнения в темата са за превод и изпращане на чуждестранните инвеститори, да затвърдят мнението си за успешната инвестиция
Печения счетоводител от Нешвил, Тенеси, знае ли какви отчети са му дадениLast edited by totenkopf; 08.03.2021, 14:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
jorka тихо - сега събираме доказателства. Трябва ми акционер за да имам правно основание за ИСК. И е готов за разкарване 5 години по съдилищата. Ако се отърве ще му струва МИЛИОНИ
Коментар
-
Хахахх, днешните мнения в темата са за превод и изпращане на чуждестранните инвеститори, да затвърдят мнението си за успешната инвестиция
Печения счетоводител от Нешвил, Тенеси, знае ли какви отчети са му дадениНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеДвамъта срамежливи порфесури с тайнствените порфесурски степени от Тугедар Академи и Болницата в Радунци
Научната степен най-често върви и с научното звание "професор" (проф. д-р Някой Някойов), та да е сработила несъзнателната асоциация доктор(мед)–доктор(научн)–професор.
Или пък е мислел, че тук няма кой да направи разликата, което също показва неуверени познания.Last edited by grisow; 08.03.2021, 14:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Идеално. Аз лично не бих парадирал със снимка с ПКП като някакво особено постижение, ма карай...
Ще е интересно за сегашни и бъдещи инвеститори да видят двуличието, което демонстрираш - в клипчетата си един такъв чистичък, благороден и набожен, а тука си подъл използвач и езика ти няма нищо общо с тоя от клипчетата ти - тук си подъл и лицемерен, обиждаш и почти псуваш Просто идеално
- 3 Харесвания
Коментар
-
и новата власт ще бъде неподкупна като кметицата на красно село ли да не говорим, че на Слави Трифонов съм му бил гост в предаването и дори е правил филм за паментника ми в Италия и съм му осигурил 4000 гласа минимум от фирмите ми за 4ти април. Бай ставри е мой човек, а не ваш и той обича зелените и лилавите гущери
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар