If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нали не мислиш, че някой ти вярва, че си акционер?
Този или е поредния трол или е възможно наистина да е Пламен Кънчев, един от ядрото и идеолозите на тази схема, демек от наистина гнусните боклуци. Може и да е поредния фалшив профил на Ивелинка.
Заблудиха ме, че парите ми отиват за изграждане на проекта, а ги преведоха на лична сметка. След около месец вместо акции, полиучих удосотверение с джирота. Тогава ми се активираха алармите и след като попаднах на форумите и търговския регистър и всичко приключи. Готов съм в съда да си защитя тезата.
Това ли е Пирамид? Това ли е големия финансов експерт? Може ли снимки и на другите? Мислех, че такива успешни инвеститори живеят различно.
Какво се случи, че се уплашихте? Няма мъжко във вашето поведение. Когато видяхте, че прекрачвате границата и искате да се измъкнете. Много лошо е това, което правите. Наричате го боклук от тук, но не смеете да отидете да му кажете в очите. Бедните духом са най-лошите хора. Болката отвътре е много голяма и хора, като Айвълайн ги смазват. Не знаят защо той може това, което може. Признай си като мъж, че ровиш в сметките на хората. Няма де те съди, Айвълайн. Не му е в стила. Той е благороден.
Чехляк, тъпи сте като гадулки цялата банда и просто сега от първия ред гледаш как човек с интелект над сборния ви, но и с чиста съвет и чувство за морал ще разпилее цялата ви сбирщина крадливи боклуци. Всичките милиони, които сте откраднали от хората няма да ви помогнат да изкривите истината. И понеже наистина сте лъжливи кучки и се мъчите да извъртите нещата както са ви удобни, та да го кажа ясно - не съм ровил в сметките ви, никога не съм казвал, че ще го правя, въобще това е мазна, гнусна лъжа. За нея измамника ще плати.
Късно е да сучеш и да бъздиш анонимно по форумите. Приключи тази измама и същите хора друга няма да успеете да спретнете.
Заблудиха ме, че парите ми отиват за изграждане на проекта, а ги преведоха на лична сметка. След около месец вместо акции, полиучих удосотверение с джирота. Тогава ми се активираха алармите и след като попаднах на форумите и търговския регистър и всичко приключи. Готов съм в съда да си защитя тезата.
Може ли ваши контакти да науча повече? Може да съм измамена и аз.
Сега изгледах видеото, нещо явно наистина Ивелинка се е притеснила яко
Мога да кажа, че съм много впечатлен от нещата, които научих за себе си, ако тоя боклук те плюе във видео буквално означава, че си доста голям пич
Май не е преценил нещата този път обаче, че това видео е идеален повод за съдебно преследване - лъжи, клевети, въобще - приказка.
А милите мишленца хич не се усетиха, че просто лекичко ги блъфирах с питането за банките, ама гузен негонен бяга
И сега и аз ще успея да взема от парите на "инвеститорите", че той няма от къде другаде да плати обезщетение, тъкмо ще може още повече да се оплаква от мен и да ме обвинява и въобще ще изляза пророк - тази измама ще я прекратя аз
Какво се случи, че се уплашихте? Няма мъжко във вашето поведение. Когато видяхте, че прекрачвате границата и искате да се измъкнете. Много лошо е това, което правите. Наричате го боклук от тук, но не смеете да отидете да му кажете в очите. Бедните духом са най-лошите хора. Болката отвътре е много голяма и хора, като Айвълайн ги смазват. Не знаят защо той може това, което може. Признай си като мъж, че ровиш в сметките на хората. Няма де те съди, Айвълайн. Не му е в стила. Той е благороден.
Също така ако може да кажеш и кое те накара да си промениш мнението за парка и да продадеш акциите? Конкретна случка или нещо друго, или низ от събития/случки?
Сега изгледах видеото, нещо явно наистина Ивелинка се е притеснила яко
Мога да кажа, че съм много впечатлен от нещата, които научих за себе си, ако тоя боклук те плюе във видео буквално означава, че си доста голям пич
Май не е преценил нещата този път обаче, че това видео е идеален повод за съдебно преследване - лъжи, клевети, въобще - приказка.
А милите мишленца хич не се усетиха, че просто лекичко ги блъфирах с питането за банките, ама гузен негонен бяга
И сега и аз ще успея да взема от парите на "инвеститорите", че той няма от къде другаде да плати обезщетение, тъкмо ще може още повече да се оплаква от мен и да ме обвинява и въобще ще изляза пророк - тази измама ще я прекратя аз
Коментар