IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да вчера 43млн печалба, сега как да сте на печалба?
    Ама пийте си редовно хапчетата.

Къде са 50+МИЛИОНА на инвеститорите?
    Тихо, тихо. Недей писа повече, че стана за смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinoff Разгледай мнение

Ами докажи, че не си този човек бре, Делчев, че да мирясам.

Милионите, за които мечтаеш, са у нас. Не в банка, щото нали виждаш какво прави Ананас (монопола), гледа банковите сметки.
      У нас са. Искаш ли да дойдеш да ти ги покажа?
      В понеделник ще пусна едно сигналче до ДСК да видят как Ивелин и компания уронват престижа на банката и разнасят недоказани слухове, може да предприемат някое съдебно преследване срещу вас

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

Явно тази играя я играеш само в главата си, тъй като няма как да бъда този човек за когото ме мислиш.

Дай малко повече контекст за безотчетните милиони, защото шефът ти, който пише от женски профил така и таке не можа да отговори.

Ами докажи, че не си този човек бре, Делчев, че да мирясам.

Милионите, за които мечтаеш, са у нас. Не в банка, щото нали виждаш какво прави Ананас (монопола), гледа банковите сметки.
        У нас са. Искаш ли да дойдеш да ти ги покажа?

Коментар

Бейче, и ти като чичко Тодор Несторов, продължаваш да искаш да научиш нещо, което не можеш да разбереш, дори и да ти бъде обяснено. Виж, чичко Тодор (пирамидата) - електроинженерът - инвеститор (ака финансов експерт) поне си призна, че не разбира от финанси и че това не е финансов форум.

Пък ти продължаваш да се напъваш. Що така?

След като не щеш да ми отговориш на въпроса как ИП да е на печалба в етапа на изграждане, преди още да е започнал реална дейност с клиенти, да ти отправя друг, по-лесен въпрос:

Как се оценява колко струва един бизнес?
          Да вчера 43млн печалба, сега как да сте на печалба?
          Ама пийте си редовно хапчетата.

Къде са 50+МИЛИОНА на инвеститорите?
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Еее, Делчев, до кога смяташ да си играем така? Недей, ще загубиш вниманието на аудиторията. Аз ти дадох отговор на въпроса ти за тези мечтани от теб милиони в предишен коментар, а ти продължаваш да питаш едно и също.

А ти ще ми отговориш ли на въпроса:
            Защо заключихте темата във "Форум Финанси", искате да продължавате да плюете по парка анонимно ли?
            Парка та парка, пълен смях сте...

Колко хора ще дойдат в тая бутафория? 500 000 годишно знаеш ли какво е това? Ясно е че повече от 10к души годишно няма как да има, пък и веднъж като видят бутафорята хората няма да повторят. Тия китайски туристи дето чакате също ще има да си ги чакате... като цяло загубена кауза е това. И всичко се вижда, вие самите си знаете дори и сега когато парка е отворен колко хора има... я 50-100 човека и до там и то повечето са свързани по някъв начин с парка. И то някой заблудил се баща и майка решили да разходят детето.

Исторически парк е проект със световно значение за България? Вие адекватни ли сте... това е една изкуствена бутафория. Нито е нещо историческо на хиляди години, като пирамидите, акропола и прочие, това е най обикновен парк в такъв стил но нищо повече. Колко души ще дойдат за тази глупост?

Парка сам ще ви се провали, защото изначало идеята е умна,той няма за цел да печели от него и да плаща дивиденти, а да се събират пари от акционери( съмишленици) да се построи една бутафория, а ивелин с голяма част от парите и хората зад него да направят частно село за сектата от тугедър академи и разни шарани мечтаещи за живот в кибуц и да им продава къщи имоти на нереално завишени цени.

Хубаво е да се пита НАП с какъв капитал се строят тези къщи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
              Plameniva_d и marinoff тъй като в този форум се дискутират неща от балансите и отчетите на парка, които са подписани от Ивелин, счетоводната кантора (съсобственик на която е и един от членовете на СД на ИП, и той е подписал отчетите), и одиторката ви (несменяема за последните 6-7 години), кажете ни директно:
              * Верни ли са тези отчети?
              * Ако са верни, защо патриотичната идея (ака ИП) струва толкова евтино, а не 70, 100 и нагоре милиона, както се пее във видеата и репортажите на Апостолът още отпреди 2 години?
              * И ако все пак струва толкова евтино, защо назаем? Пара би трябвало да има достатъчно - над 1000 "съмишленици" са остригани в стил "А ла патриот"....
              Бейче, и ти като чичко Тодор Несторов, продължаваш да искаш да научиш нещо, което не можеш да разбереш, дори и да ти бъде обяснено. Виж, чичко Тодор (пирамидата) - електроинженерът - инвеститор (ака финансов експерт) поне си призна, че не разбира от финанси и че това не е финансов форум.

Пък ти продължаваш да се напъваш. Що така?

След като не щеш да ми отговориш на въпроса как ИП да е на печалба в етапа на изграждане, преди още да е започнал реална дейност с клиенти, да ти отправя друг, по-лесен въпрос:

Как се оценява колко струва един бизнес?

Коментар

Еее, Делчев, до кога смяташ да си играем така? Недей, ще загубиш вниманието на аудиторията. Аз ти дадох отговор на въпроса ти за тези мечтани от теб милиони в предишен коментар, а ти продължаваш да питаш едно и също.

Защо заключихте темата във "Форум Финанси", искате да продължавате да плюете по парка анонимно ли?
                Явно тази играя я играеш само в главата си, тъй като няма как да бъда този човек за когото ме мислиш.

Дай малко повече контекст за безотчетните милиони, защото шефът ти, който пише от женски профил така и таке не можа да отговори.

Коментар

Теб нещо деменция ли те гони - хем говориш за някакви хора с имената им, хем после ги е страх да излизат с имената си. И за протокола, мнооого трябва да се постараеш, за да разбереш кой съм точно аз

С такава страст се хвърлящ на амбразурата да защитаващ Ивелинка, това ме кара да ти задам следния въпрос - лично облажил ли се от тези безотточни 58 милиона?

Коментар

Делчев, що така не отговаряш на въпроса ми:

ЗАЩО заключихте темата във "Форум Финанси"?

Страхувате се да излезете с имената си ли, мишчици?
                    Теб нещо деменция ли те гони - хем говориш за някакви хора с имената им, хем после ги е страх да излизат с имената си. И за протокола, мнооого трябва да се постараеш, за да разбереш кой съм точно аз

С такава страст се хвърлящ на амбразурата да защитаващ Ивелинка, това ме кара да ти задам следния въпрос - лично облажил ли се от тези безотточни 58 милиона?

Коментар

Човек ти на какви хапчета си? Може ли да кажеш какво лично на теб са направили тези хора, че имаш такъв фетиш към тях и ги виждаш навсякъде в този форум? Сега да не кажеш, че съм Стойнето

Виждам, че признаваш за безотчетни милиони, но така и не разбрах къде са 58-те милиона. monopola защо не разследваш и този разследващ джурналист, гледам признава си за безотчетни милиони, ако го натиснеш малко, може и майчиното мляко да си каже.
                      Делчев, що така не отговаряш на въпроса ми:

ЗАЩО заключихте темата във "Форум Финанси"?

Страхувате се да излезете с имената си ли, мишчици?

Коментар

Отговорът се крие във въпроса ти, Делчев. Пише тук, защото спряхте темата във вашия форум. Я кажи сега, защо я заключихте темата там?
                        Човек ти на какви хапчета си? Може ли да кажеш какво лично на теб са направили тези хора, че имаш такъв фетиш към тях и ги виждаш навсякъде в този форум? Сега да не кажеш, че съм Стойнето

Виждам, че признаваш за безотчетни милиони, но така и не разбрах къде са 58-те милиона. monopola защо не разследваш и този разследващ джурналист, гледам признава си за безотчетни милиони, ако го натиснеш малко, може и майчиното мляко да си каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Че форумът не е професионален, е факт но, да не упрекваш че, не съм мамил като вас, си е нагло и тъпо.
                          Прочее, толкова можеш.
                          Чичо Тодоре, я кажи, тоя коментар в друга тема в този форум, твоя ли е?

Журналист: Мъск има нереалистична представа за колонизирането на Марс
                          коментира | 06 март 2021, 09.39ч.
                          И колониалистически да мисли, дава ли резултат, какви сме ние, че да го съдим? Животът е пред него, а той, не само взема, ами и дава. Затуй се и трепе, да сбъдне очакванията си. Предпочитам да аплодирам, отколкото да хуля такива хора. А вие?

Твоето име пише. Та в тази връзка, призоваваш хората да не съдят Мъск за "нереалистичната му представа за колонизирането на Марс", и пишеш, че лично му аплодираш, щото искат да сбъдне очакванията си. Много алтруистично, браво!!!

А, я кажи, защо ти самия съдиш Ивелин Михайлов за неговия проект и го критикуваш от години? Той не иска ли да сбъдне очакванията си? Той няма ли резултати?

Коментар

Страшна логика вадиш: за какво му е на този човек да пише тук, след като явно има форум и там е спрял темата(Едит: сега видях спряна е темата заради лични нападки, явно тугедърчета нямате свян). Това пореден опит за бягство на отговори ли е? Ти като разследват джунралист ще обясниш ли къде са безотчетните 58 милиона лева, защото Ивелинката, който пише от няколко ника така и така не отговаря?
                            Отговорът се крие във въпроса ти, Делчев. Пише тук, защото спряхте темата във вашия форум. Я кажи сега, защо я заключихте темата там?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
                              Plameniva_d и marinoff тъй като в този форум се дискутират неща от балансите и отчетите на парка, които са подписани от Ивелин, счетоводната кантора (съсобственик на която е и един от членовете на СД на ИП, и той е подписал отчетите), и одиторката ви (несменяема за последните 6-7 години), кажете ни директно:
                              * Верни ли са тези отчети?
                              * Ако са верни, защо патриотичната идея (ака ИП) струва толкова евтино, а не 70, 100 и нагоре милиона, както се пее във видеата и репортажите на Апостолът още отпреди 2 години?
                              * И ако все пак струва толкова евтино, защо назаем? Пара би трябвало да има достатъчно - над 1000 "съмишленици" са остригани в стил "А ла патриот"....

Бейче, прощавай ако съм пропуснал отговора ти, че сте много активни и пишете тук 24/7 и за хора, които са заети с нещо полезно, за разлика от вас, е трудно да изчетат всичките ви словоизлеяния.

Та да те питам пак във връзка с твърдението ти, че ИП не бил на печалба през нито една година до 2019 г.:

КАК една компания да бъде на печалба в етап, в който изработва продукта си, и все още не работи с клиенти?

За хората, които не са толкова наясно с детайлите, около ИП:
                              Исторически парк отваря врати за клиенти през юни 2019 г. До тогава е в процес на изграждане.

Коментар

Страшна логика вадиш: за какво му е на този човек да пише тук, след като явно има форум и там е спрял темата(Едит: сега видях спряна е темата заради лични нападки, явно тугедърчета нямате свян). Това пореден опит за бягство на отговори ли е? Ти като разследват джунралист ще обясниш ли къде са безотчетните 58 милиона лева, защото Ивелинката, който пише от няколко ника така и така не отговаря?
                                Аааа, Делчев, не така. Защо не следиш внимателно темата тук? Нали затова заключи тази във "Форум Финанси", за да отделиш повече време на тази, и да не стане ясно че и ти, като приятелката ти Дяков, злословиш без доказателства срещу ИП от години.

Дал съм отговор на въпроса къде са тези 58 милиона, които търсите, сякаш ако ги намерите, ще ги вземете вие. Чети, другарю, чети....

Ама и как се правиш ейй. Сега видял, че темата там била заключена. Хахаха....от самия него.

Я кажи сега, защо я заключихте? Нали искахте отговори.

Коментар

Working...
                                X