Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеТой, Ивелинката, и в Тогедър ООД, и в Тогедър Академи ЕООД, е никакъв - нито съдружник, нито управител.
Така, че вероятно го играе мениджър на екип, или нещо такова. Да не се прави на голям бос от застраховките, щото е на заплата и процентче там.
Възложили са му задачата за историческия парк, турили са го в УС на фондация Въздигане и шеф на парка (не е ясно дали е акционер там и дали е лапал големите кинти), таааа, общо взето на момче-изпълнител прилича.
Коментар
-
Той, Ивелинката, и в Тогедър ООД, и в Тогедър Академи ЕООД, е никакъв - нито съдружник, нито управител.
Така, че вероятно го играе мениджър на екип, или нещо такова. Да не се прави на голям бос от застраховките, щото е на заплата и процентче там.
Възложили са му задачата за историческия парк, турили са го в УС на фондация Въздигане и шеф на парка (не е ясно дали е акционер там и дали е лапал големите кинти), таааа, общо взето на момче-изпълнител прилича.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Понеже темата е за Историческия Парк АД, а няколко трола около или с участието на ИВелин Михайлов искат да я принизят и разводнят да уточним..
1. Исторически Парк не увеличава капитала с парите на жертвите мамени от тугедър консултанти.
2. Парите на патриотите потъват в частни сметки на лицата от групата около(или над) Ивелин Михайлов.
3. Паркът се строи със ЗАЕМИ (вероятно от същите тези лица, но само с част от парите)
4. Жертвите си мислят, че имат нещо и плащат 100-200-300лв за 1бр акция в пакети ли разбито, но реално счетоводната стойност на акция от парка е отрицателна точно заради финансовите схеми, които въртят Ивелин и бандата
5. Ивелин Михайлов лъже, че има 20 милиона в активи от други бизнеси - произхода на дохдоите му са парите на патриотите.
6. Целият тогедър да работи само за ивелин пак не могат да изкарат тия пари
7. В търговския регистър Ивелин Михайлов е в обръч от фирми и дружества, които се вижда, че по един или друг начин са свързани с парите от продажба на акции на исторически парк.
8. Използва се мрежата на тогедър консултантите да се лъжат хора, а част от тях се зарибяват да стават консултанти.
9. Продажбата на акции е от ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, а не е механизъм за капитализиране на парка
100% от хората дали си парите на цени 100-200-300лв за акция са 0% финансова култура. ПАрите са си техни и ще го разберат, но нека поне фактите са ясни. Паркът е параван, за да може едни хора авансово да приберат десетки милиони от наивниците с патриотична идея на уста.
Всякакви други лични нападки и глупости в темата са излишни.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
ами много просто.. следя им клиповете в канала, където си предоставят цялата инфорация.. това, че бизнес принципът е еднакъв не значи, че и материалите са еднакви а френският има 2-2.5 милиона посетители годишно при вход от 45 евро
цената на една къща беше 2000лв, а сега е 110 000лв... някой за последните 150 години постигнал ли е подобно нещо? Колко села в България имат такива цени на имотите?Last edited by RimogarDD; 15.03.2021, 10:00.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеЧек, тука малко се оплетохте. Нали сам си даваше заеми и не е нужно нищо да покрива, пък сега покривал заемите с приходи от застраховки
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Толкова джендър НПО-тa се бориха да извоюват тази позиция и да наложат думата, ти сега за хейт спийч ще ме съдиш За джендърите, да си джендър е гордост- може да се отъждествиш, с който пол и да имаш такава сексуалност каквото си пожелаеш.
Ясно ми е, че когато джендър Михайлов си показа истинското лице, уби всичко мъжествено в твоята перцепция за него, ама като лоялен лакей е редно и ти да прегърнеш джендъризма.
А докато това се случи покажи разрешителните за строеж за новите 100+ къщи.Last edited by Pyramid; 14.03.2021, 23:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Да Ама не ми се сърди, че съм малко подозрителен, просто какви ли не номера пробваха тия идиоти от сектата Тогедър.
А за Болгар капитал бях писал преди няколко дни - пак са същите, пак е схема. Становището на РИОСВ е интересно, не бях стигнал до него още, но е яко как оня лъжец им обяснява за 600 000 туристи, а в документите, които е подал пише 200 000, то не че 200 000 е дори близо до реалността, ама е поредната му гадна лъжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
нали знаеш, че тази думичка джендър колкото повече я използваш, толкова повече материал снасяш за тъжбата ни до съда.. пък може и да я съединим и с още дело за трансфобия.
Ясно ми е, че когато джендър Михайлов си показа истинското лице, уби всичко мъжествено в твоята перцепция за него, ама като лоялен лакей е редно и ти да прегърнеш джендъризма.
А докато това се случи покажи разрешителните за строеж за новите 100+ къщи.Last edited by needtoknowmore; 14.03.2021, 21:26.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 1 like
Коментар
-
нали знаеш, че тази думичка джендър колкото повече я използваш, толкова повече материал снасяш за тъжбата ни до съда.. пък може и да я съединим и с още дело за трансфобия.. дебъ ще се ошашкат направо.. като добавим и писаниците, че георги детелинов спял с михайлов за пари.. направо ще ви гледаме през решетките на софийски централен.. ей там ще видите истински джендъри, а най-вероятно и вие ще станете такива
Мило - нали не работеше за тугедър? Или верно наистина профила вече е с друго оборотно орле, и предния обитател не му е свел кво е дращил... споко - случват се такива работи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеБолгар Капитал е компания с инвестиции в недвижими имоти от градски тип във Варна, Велико Търново, София, а също така в туристически имоти в с. Неофит Рилски, Варна, както и такива в района на Валенсия, Испания.
Ортаците на ивелинка а може би шефовете му, интересно е че Болгар са имали участие и в плюеният от Ивелин Михайлов - Биодит АД
Явно в тази схема Ивелин е само една пионка на по силни играчи и му подхвърлят по едни 150 палки месечно да движи пирамидата. Все пак Ивелин няма капацитета за една пирамида, но хората зад него определено.
Ивелинчо скоро ще се разбере кои хора стоят зад схемата, а на теб ще ти дърпат ушите много сериозно,че си се издънил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеМонопола е прав - малко се поувлякохме и поразводнихме темата, което е изгодно за мухълите.
Една бърза рекапитулация - Ивелин в интервю пред Капитал заявява, че има събрани 70 милиона лева от акционери в парка. Документално обаче се вижда, че пряко сили има изразходвани 12 милиона лева в строителството му. Тоест едни 58 милиона лева липсват, или Ивелин лъже колко пари са набрани. Всяко едно от двете твърдения е огромен проблем сам по себе си.
Още - назад в темата разни профили обясниха, че липсващите пари били наляти в проекта с къщите в селото - трябвало да са 160, реално са в пъти по-малко - справка сателитни снимки в гугъл приложенията. Тугедърци казват - има ги, гугъл казва - няма ги Наскоро пак орлетата/патетата заявиха, че 2020та парка бил с 43 милиона преднина (първо бяха печалба, после се оказа, че било приход, реално никой не знае кво е и дали са толкова - явно финансовите "консултанти" са боси по елементарни финансови теми ) - чакаме да видим какво ще се окаже, ако въобще се окаже, че има нещо (все пак вече отлично знаем колко грамотни и печени са консултантите).
Съвсем отделна тема е как точно се прехвърлят пари от ИП към къщите...
Та накратко - толкова
Има Исторически Имоти АД, което ужким трябва да строи тези къщи и там да са намират безотчетните милиони спрямо тотката, но собственикът си има друг проект и не е изключено акционерите в Историческия Парк да финансират съвсем различен проект на стотици км от Историческия Парк.
Вече е официално Ивелин Михайлов яко е прегърнал джендъризма, защото пише от женски профил.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Болгар Капитал е компания с инвестиции в недвижими имоти от градски тип във Варна, Велико Търново, София, а също така в туристически имоти в с. Неофит Рилски, Варна, както и такива в района на Валенсия, Испания.
Ортаците на ивелинка а може би шефовете му, интересно е че Болгар са имали участие и в плюеният от Ивелин Михайлов - Биодит АД
Явно в тази схема Ивелин е само една пионка на по силни играчи и му подхвърлят по едни 150 палки месечно да движи пирамидата. Все пак Ивелин няма капацитета за една пирамида, но хората зад него определено.
Ивелинчо скоро ще се разбере кои хора стоят зад схемата, а на теб ще ти дърпат ушите много сериозно,че си се издънил
- 4 Харесвания
Коментар
-
Няма за какво да се сърдя, профилът ми датира много преди джендър Михайлов да управлява Историческия Парк.
Пропуснал съм какво си писал преди време - да не си намерил пряка връзка между парите на дарителите в парка и Болгара. Не съм се ровил из основи, но нещата с Болгара, абе нещо ми лъхат на скам.
Коментар
-
Няма за какво да се сърдя, профилът ми датира много преди джендър Михайлов да управлява Историческия Парк.
Пропуснал съм какво си писал преди време - да не си намерил пряка връзка между парите на дарителите в парка и Болгара. Не съм се ровил из основи, но нещата с Болгара, нещо ми лъхат на скам.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар