IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

кой ще свидетелства и ще рискува да затрие всичките си инвестирани пари?
    бъди сигурен, че ще са много, защото когато стане ясно, че Ивелинката е милионер само от чуждите пари - хора, които са теглили кредити или са си дали с труд изкараните пари на разни малки измамници като детелинов и компания да се правят на преуспели.... няма да е далеч във времето, когато всички наивни патриоти завият до небесата.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• През 2020 година Исторически парк е отличен на 1-во място в професионалната категория „Иновации” на събитието „Годишни награди в туризма“ и за втора поредна година е избран за победител в категорията „Изборът на българите”, част от събитието „Годишни награди в туризма“ 2020 г. Какво означават тези награди за Вас?

Наградите означават много, защото ние сме иновация не само в България, а в света, относно историческите обекти. Това, което се прави постоянно са хотели, но не се правят активности към тези хотели. Ние за разлика от хотелите, които дават на хората място, където да нощуват, им даваме място, където да се развият. А това е в основата на туризма. Така че тези оценки са важни за нас. Паркът има много почитатели, но има и критици, въпреки че досега няма човек, който да е го е посетил и да не си е тръгнал от него вдъхновен и това е нещо, което много ни радва. И че това е едно място, което запалва искрата в хората не само да бъдат добри българи, но и добри хора.

така като гледам тукашните тролове трябва да им се направи една безплатна екскурзия до парка.. барем им мине комплексът за малоценност и желанието да мразят всички и целият им свят да е крив..

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

намират прости хора, които не са в час. рано или късно някой ще се усети, че е прецакан и ще започне да се разплита веригата от сделки.
        убеден съм, че ще има интересни цени на които са сключвани сделките през закона, а реално ще има свидетелски показания за други цени, но това е въпрос на време и кога балъкционерите ще се усетят, че са ушити авансово.
        кой ще свидетелства и ще рискува да затрие всичките си инвестирани пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

ами защо не са попаднали под ударите на закона?
          намират прости хора, които не са в час. рано или късно някой ще се усети, че е прецакан и ще започне да се разплита веригата от сделки.
          убеден съм, че ще има интересни цени на които са сключвани сделките през закона, а реално ще има свидетелски показания за други цени, но това е въпрос на време и кога балъкционерите ще се усетят, че са ушити авансово.

Коментар

не е злоупотреба, а пример как едни мошеници с костюмчета могат да издирят толкова много неграмотни финансово хора, че да им пласират с огромна печалба хартии от нещо непостроено.

в морален аспект си е чиста измама, но релно си правят сделка физ лице - физ лице и тия пари продавача си ги върти както иска.
            могат да попаднат под ударите на закона, ако сделките не са обявени на реалната им стойност и продавачите не са платили данък общ доход или данък печалба ако са фирми.

абе има много неща, но те са в друга полскост.
            Това е много валидна теза, която Джендър Михайлов я използваше години на ред, но има един проблем с нея - измамата, а тя е престъпление:
            Измамата е въвеждане и/или поддържане на заблуда у някого с користни подбуди. Измамата е престъпление против собствеността.

Има десетки видео клипове, в които mindless дроновете на джендър Михайлов, обясняваха(както и самия той) как парите на акционер-дарителите влизат в парка и как с тези пари се изгражда Историческия Парк, но тъй като е именно договор между ФЛ, а не нова емисия на капитал, то ето ти я заблудата.

Точно за това КФН прехвърли случая на прокуратурата:
            Според становището на КФН, има вероятност на лицата, придобили от акциите на дружеството, да се предоставя заблуждаваща информация, че заплатената от тях стойност за акциите постъпва в дружеството за реализация на самия проект „Исторически парк“, а не по сметка на акционерите – прехвърлители.
            https://www.fsc.bg/bg/novini/komisiy...ark--9472.html
            Last edited by needtoknowmore; 16.03.2021, 11:50.
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Подобен проект се прави първо със сърце, но изисква и огромна инвестиция. Как се справяте с това?

В началото планът ми беше друг. Преди човек да започне реално да се занимава с нещо, колкото и добре да планира, не може да види цялата картина. Така в самото начало, когато реших да правя Историческия парк, идеята ми беше да го изработя като проект, да закупя земята, да взема необходимите разрешителни … да направя всички неща, които биха били трудни за една чужда фирма и да вкарам чуждестранен инвеститор. Като най-подходящи бяха инвеститори от Китай, защото те имат най-голям интерес от подобни проекти. Стигнахме дотам, че намерихме инвеститори, но когато стигнахме до финални разговори, осъзнах слушайки ги, че нищо не съм направил, освен да спечеля някакви пари. Това което те ми казаха е, че за тях нищо друго няма значение, освен когато дойдат китайски туристи, те да идват на китайска земя и парите да се връщат отново в Китай. Ние бяхме разработили стратегии, с които да развием българския и балканския пазар, за да допринесем за повишаване на познаваемостта и уважението към нашата страна в региона и в Европа, както и вътрешното уважение. Това тях не ги интересуваше. Те искаха материалите, които се използват да са китайски, хората, които работят в парка да са китайци, това вече не беше български проект, а китайски. Така се отказах от тази идея и дори съдружниците ми по това време, решиха, че съм луд, че няма как самостоятелно да изградим парка и също се отказаха. Така останах сам. Реших, че начинът да успея да реализирам това е да намеря съмишленици. Така намерих подходящите хора, с много работа в продължение на години, а не изведнъж. Има една мисъл, че човек не може да види по-далеч от там, докъдето му осветяват фаровете, но това не трябва да го спира. Така и аз се боря месец за месец, за мен следващ месец няма, докато не си свърша работата, която трябва да се свърши в дадения момент. И така малко по-малко стигнах до тук. Паркът вече е отворен и е толкова красив и внушителен.

Коментар

не е злоупотреба, а пример как едни мошеници с костюмчета могат да издирят толкова много неграмотни финансово хора, че да им пласират с огромна печалба хартии от нещо непостроено.

в морален аспект си е чиста измама, но релно си правят сделка физ лице - физ лице и тия пари продавача си ги върти както иска.
                могат да попаднат под ударите на закона, ако сделките не са обявени на реалната им стойност и продавачите не са платили данък общ доход или данък печалба ако са фирми.

ами защо не са попаднали под ударите на закона?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Този "парк" е пример на недопустима, ТЕЖКА злоупотреба със средства на наивни хора и, рано или късно, ще влезе и в криминалните хроники. Виновните, вече, е време да се притесняват за живота и здравето си, т.к.дори съдът, бе пази от гневни измамени с огромни суми, хора. Аз не съм пострадал и нямам мотив но, доста народ са навървили, така че...

Коментар

• Този "парк" е пример на недопустима, ТЕЖКА злоупотреба със средства на наивни хора и, рано или късно, ще влезе и в криминалните хроники. Виновните, вече, е време да се притесняват за живота и здравето си, т.к.дори съдът, бе пази от гневни измамени с огромни суми, хора. Аз не съм пострадал и нямам мотив но, доста народ са навървили, така че...

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

https://youtu.be/GMLOW-9zpWg

Интересно ми изглежда. А на вас?
                      Много глупашки и левашки си пласираш агитационните и рекламни клипчета...

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Джендър Михайлов, как си загубил парите си, като са в активи?!
                        https://youtu.be/GMLOW-9zpWg

Интересно ми изглежда. А на вас?

Коментар

Виждам, че се пита за Болгар, та си цитирам поста от сутринта.
                          Дали шефа на Болгар не е истинския шеф? Как мислите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Та, какво казва Ивелинката в статията от 15.03.2021:
                            "Още преди години успях да спечеля толкова пари, че да не ми трябват повече."

В едно видео от преди 3 години, разправя, че бил социално слаб (с жена и 4 деца).

В друго видео, пак от преди 3 години, разправя, че ако разкеши активи, щял да събере 20 млн. лв. за 1-2 години.

Той тартора, като се скъсва да лъже, какво да правят последователите му - истината ли да казват?
                            Може да е имал предвид, че може да си изкарва. Не знам. Виждам го, че Авълайн може много неща. Докарва нещата докрай. Не знам дали е джендър, но е можещ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

https://lider.bg/ivelin-mihajlov-za-...F2DDmkD5y9woPo

една статия за Парка
                              Та, какво казва Ивелинката в статията от 15.03.2021:
                              "Още преди години успях да спечеля толкова пари, че да не ми трябват повече."

В едно видео от преди 3 години, разправя, че бил социално слаб (с жена и 4 деца).

В друго видео, пак от преди 3 години, разправя, че ако разкеши активи, щял да събере 20 млн. лв. за 1-2 години.

Той тартора, като се скъсва да лъже, какво да правят последователите му - истината ли да казват?
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Джендър Михайлов, как си загубил парите си, като са в активи?!
                                Предполагам, докато се е лигавел из форума.

Коментар

Working...
                                X