IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Всичко това кой го твърди?
    Не бих се притеснявал на ваше място толкова за това. Къде по-важно е, ако искате да отървете кожата, да не ви пробият отбраната по тая линия, не мислиш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
      Понеже Тотката и компанията орлета/патета/кокошчици ми залипсваха сериозно - пак да кача някои неща, които бях писал преди:

- лъжат за 43те милиона печалба, които после уж се оказаха приход (реално поради финансовата грамотност на малката Тотка никога няма да разберем какво точно са, много е вероятно и в следващият отчет да не ги видим, което ще затвърди лъжата му);
      - лъжат, че строежите са напълно автентични - оказа се, че строят с бетон, тухли и други прабългарски материали;
      - продължават да лъжат за липсващите 58 милиона лева от инвестициите на акционерите в парка, или Ивелин най-нагло е излъгал за това колко акции са продали (тия 70 милиона от интервюто в капитал);
      - лъжат, че парка е на печалба и е строен с пари на акционери, когато очеизбождащо се вижда от документите, че парка се строи със ЗАЕМИ и реално акциите му са под себестойността на хартията, на които са нахвърляни договорите за покупка;
      - лъжат, че акционерите влагат парите си в парка, след като от договорите ясно се вижда, че захранват сметка на частно лице;
      Всичко това кой го твърди?

Коментар

• Е, че той прокурорът, гони кокошкари и шпиони само, кое от двете, са т.нат. орлета ли, патета ли, лебеди ли, че вече се обърках...

Коментар

• Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
          Народе ??1...?

....
          ....
          По-модерно стана: ... Прокуроре ??! ...?

Коментар

• Понеже Тотката и компанията орлета/патета/кокошчици ми залипсваха сериозно - пак да кача някои неща, които бях писал преди:

- лъжат за 43те милиона печалба, които после уж се оказаха приход (реално поради финансовата грамотност на малката Тотка никога няма да разберем какво точно са, много е вероятно и в следващият отчет да не ги видим, което ще затвърди лъжата му);
            - лъжат, че строежите са напълно автентични - оказа се, че строят с бетон, тухли и други прабългарски материали;
            - продължават да лъжат за липсващите 58 милиона лева от инвестициите на акционерите в парка, или Ивелин най-нагло е излъгал за това колко акции са продали (тия 70 милиона от интервюто в капитал);
            - лъжат, че парка е на печалба и е строен с пари на акционери, когато очеизбождащо се вижда от документите, че парка се строи със ЗАЕМИ и реално акциите му са под себестойността на хартията, на които са нахвърляни договорите за покупка;
            - лъжат, че акционерите влагат парите си в парка, след като от договорите ясно се вижда, че захранват сметка на частно лице;

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

По описание те може да са тугедърците, с разлика че те не ''работят'' с американската борса. Но всичко друго е много подобно.
              това са онези глобал маркетс, които продъниха телефоните на България да предлагат да ти въртят парите - точно по филма боилер руум.
              крайно време беше да ги заловят, но понеже нашите са супер мудни..резултатът ще е много повече загуби за канарчетата.

сефте
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                Прокуратурата явно се е активизирала да търси измами и пирамиди:
                https://nova.bg/news/view/2021/03/28...4%D0%B5%D0%BE/
                По описание те може да са тугедърците, с разлика че те не ''работят'' с американската борса. Но всичко друго е много подобно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

А и според мен почнаха да приказват неща, които май не трябваше да излизат наяве. Поне не сега
                  "Език мой - враг мой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Щото, трюмът пропуска вода и плъшоците се озъртат за изчезване, май.
                    А и според мен почнаха да приказват неща, които май не трябваше да излизат наяве. Поне не сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Николайко Перник Разгледай мнение
                      Бях малко баннат.
                      Сега гледам "орлетата" в темата рязко са изчезнали до един. Що?
                      Щото, трюмът пропуска вода и плъшоците се озъртат за изчезване, май.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ченгетата по прицип се занивам с кокошкари за да отчетат дейност. Ако се захванат за нещо по сериозно е когато ги напънат от горе ,иначе не барат за да нагазят некъде където не требва. Имат ушенца на всякъде дори и тук се следи и се снася.
                        знам го това и точно затова измамниците и техните орлета тук пускат намеци, че 'имат хора' - това се прави с цел разни самодейци в службите да не вържат 2 и 2 и да схванат измамата тук.

въвеждане в заблуждение - това им е схемата на тогедърите и парка. плащаш 200-300 кинта за акция, като си мислиш, че тия 200-300 кинта влизат парка, а те влизат в джобовете на схмаджиите, които само с много малка част кредитират парк от който са ти продали акции... чудна схема...
                        Last edited by bertram; 28.03.2021, 13:35.

Коментар

• Народе ??1...?

Апостоле всместо да ти из вадиат очи ти из писват вешди

Коментар

• Бях малко баннат.
                            Сега гледам "орлетата" в темата рязко са изчезнали до един. Що?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

все си мисля, че толкова много народ има айляк в ДАНС и Икономическа и Поркуратура, че все някой трябваше да чете по форумите и фейса и да се усети, че схемаджиите не спят.

като се обърне каруцата и измамените почнат да мяучат по медиите хората естествно ще си зададат въпроса - защо са ни тези институции като проспиват и оставят мошениците да оберат хората, а после постфактум да правят акции.
                              Ченгетата по принцип се занивам с кокошкари за да отчитат дейност. Ако се захванат за нещо по сериозно е когато ги напънат от горе ,иначе не барат за да нагазят некъде където не требва. Но това не пречи да , имат ушенца на всякъде дори и тук се следи и се снася.
                              Last edited by Todor Sabev; 28.03.2021, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                                Прокуратурата явно се е активизирала да търси измами и пирамиди:
                                https://nova.bg/news/view/2021/03/28...4%D0%B5%D0%BE/
                                все си мисля, че толкова много народ има айляк в ДАНС и Икономическа и Поркуратура, че все някой трябваше да чете по форумите и фейса и да се усети, че схемаджиите не спят.

като се обърне каруцата и измамените почнат да мяучат по медиите хората естествно ще си зададат въпроса - защо са ни тези институции като проспиват и оставят мошениците да оберат хората, а после постфактум да правят акции.

Коментар

Working...
                                X