IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

ще ни разлепи снимките из селото с надпис WANTED.
    Имало ли е такова нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

Доказателства за какво? А какво ще прави Ивелин Михайлов с тези доказателства или разкрити имена?
      ще ни разлепи снимките из селото с надпис WANTED.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Четири неща, които в стремежа си да ме обориш пак изпускаш:

1) няколко пъти си редактира мнението - признак за нервност;
        2) не отрече, че е от персоналният ти компютър;
        3) няма такъв фабричен профил на никой компютър - стартовите са админски и публичен - тоест този plp е създаден от теб и тия букви значат нещо;
        4) това, че ползваш НР компютър - дали ако се разтърсим няма да видим, че тугедърците ползват такива?

Но мани ги горните и мен - аз съм проС и не разбирам от нищо

Кажи кога ще видим тия 43 милиона в ГФОто на марка за 2020та? Кога ще го качите?
        ауу сигурен съм, че само тугедарците ползват такива.. :Д както и още 2-3 милиона българи,понеже е много рядко срещана марка адски съм изнервен дайте ми валидол! по-скоро треперех от смях и правех грешки.. има си законни срокове.
        Last edited by totenkopf; 12.04.2021, 12:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Нека е пуснем искане да се разкрият имената на всички пишещи. Аз съм наснимала всичко като доказателства и ще ги изпратя на Авълайн да има доказателства.
          Доказателства за какво? А какво ще прави Ивелин Михайлов с тези доказателства или разкрити имена?

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

Аууу как се преебаххх видяхте ми фабричните инициали на компа! Разкрит съм! Закопахте ме! Предавам се! Пред такива хакери като джорката съм безсилен... само дето още няколко милиона бройки от тоя модел на hp са с фабрични инициали plp.. бая ще има да търсите хахахахах.. пишман хакер на годината оскар заминава за... джорката! предлагам направо на админите да сменят името на сайта на хакстер бг, че тука са събрани само разни едуард сноудъновци, които с един поглед разкриват всяка самоличност!
            Четири неща, които в стремежа си да ме обориш пак изпускаш:

1) няколко пъти си редактира мнението - признак за нервност;
            2) не отрече, че е от персоналният ти компютър;
            3) няма такъв фабричен профил на никой компютър - стартовите са админски и публичен - тоест този plp е създаден от теб и тия букви значат нещо;
            4) това, че ползваш НР компютър - дали ако се разтърсим няма да видим, че тугедърците ползват такива?

Но мани ги горните и мен - аз съм проС и не разбирам от нищо

Кажи кога ще видим тия 43 милиона в ГФОто на марка за 2020та? Кога ще го качите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
              Не страхувайте тотка. Друго такова дете да си казва всичко в стремежа си да се покаже колко е велик той и шамана му, няма да се появи. Всичко е наред тотка, не им обрйщай внимание на тия гадни завистливи тролове!!
              чакайте сега.. казваме ви всичко по ваши думи и в същото време сме супер потайни и нямаме никаква прозрачност.. айде пак объркахте опорките.. сега последно ивелин има ли сестра или няма
              Last edited by X_Y; 12.04.2021, 12:10.

Коментар

• Не страхувайте тотка. Друго такова дете да си казва всичко в стремежа си да се покаже колко е велик той и шамана му, няма да се появи. Всичко е наред тотка, не им обръйщай внимание на тия гадни завистливи тролове!!
                Last edited by X_Y; 12.04.2021, 12:09.

Коментар

Нека е пуснем искане да се разкрият имената на всички пишещи. Аз съм наснимала всичко като доказателства и ще ги изпратя на Авълайн да има доказателства.
                  Каква е тази ваша фиксация върху личността на коментиращи в интернет? Пак ли ще правите опити да клеветите хора с различно мнение? Вие някаква вендета ли водите?

Когато един интелигентен човек не иска или не може да обори аргументите на друг, е нормално да си замълчи, а не да напада другия на личностна основа. Нивото на реториката ви напомня на училищна свада, а не на становище, написано от зрял човек.

Коментар

Тотке - даваш ли си сметка, че с този нескопосан провал за закачане на някаква снимка от компютъра ти (стринга "file:///C:\Users\plp\.......": ни даваш безплатна информация какви най-вероятно са ти инициалите? ПЛП Всеки с компютър може да влезе в своята папка Users и да види как му е регистрирана машината Дали няма бързо да разберем кое орленце се крие зад тия инициали?

Усещаш ли каква титанична дупка си, колко се дъниш и каква безценна информация ни снасяш в яда си
                    Аууу как се преебаххх видяхте ми фабричните инициали на компа! Разкрит съм! Закопахте ме! Предавам се! Пред такива хакери като джорката съм безсилен... само дето още няколко милиона бройки от тоя модел на hp са с фабрични инициали plp.. бая ще има да търсите хахахахах.. пишман хакер на годината оскар заминава за... джорката! предлагам направо на админите да сменят името на сайта на хакстер бг, че тука са събрани само разни едуард сноудъновци, които с един поглед разкриват всяка самоличност!
                    Last edited by totenkopf; 12.04.2021, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

Тотке - за пореден път падаш в капана поради собствените си думи и тъпотия [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]

Значи:
                      - истина е, че ще видим 43 милиона печалба от парка? Следователно - ще дадете дивидент още тая година? ОК - супер
                      [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG] Чакаме [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                      - истина е, че строите по напълно автентична технология - желеобетон, тухли, бетонобъркачки и други автентични средновековни методи? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                      - истина е, че няма липсващи 58 милиона? Вервам ти ш'знайш! ОК - къде са тогава? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                      - истина е, че парка се строи със заеми [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                      - истина е, че акционерите реално не дават парите си на парка, а на частно лице? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]

Не знам как може да си толкова дискредитиран и все пак големите орлета да те оставят да дри(а)щиш в темата тук [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                      ето пак лъжеш и ми преиначаваш думите за твоите цели.. казах, че приходът е 43м, а дивиденти ще има 2024та както е обещано на акционерите. Градежът е напълно автентичен - камък и мрамор. 58те милиона са вложени в парка и околните обекти, но не са отразени за да се спестят данъци. Не се строи със заеми, а облигационни врътки с цел да се пестят данъци, дават ги на частно за да заобиколят чл. 221 зппцк, понеже има дупка в закона, а парите им влизат в строежа на парка.

НА ТОВА СЕГА ЩЕ МУ НАПРАВЯ СКРИЙНШОТ И ЩЕ ВИ ГО СПАМЯ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ЛЪЖИТЕ!

Тотке - даваш ли си сметка, че с този нескопосан провал за закачане на някаква снимка от компютъра ти (стринга "file:///C:\Users\plp\.......": ни даваш безплатна информация какви най-вероятно са ти инициалите? ПЛП Всеки с компютър може да влезе в своята папка Users и да види как му е регистрирана машината Дали няма бързо да разберем кое орленце се крие зад тия инициали?

Усещаш ли каква титанична дупка си, колко се дъниш и каква безценна информация ни снасяш в яда си

Коментар

А той като особено гъст с икономическа полиция, прокуратура, съд, понеже ги подкупва с акции, екскурзии и други благини, ще издейства разкриване на айпи адресите. Има резон.

Коментар

Ти май наистина си живееш в някакъв измислен паралелен свят... аз пък предлагам да пуснем искане да се види къде са тия 58 милиона липси
                          Тотке - за пореден път падаш в капана поради собствените си думи и тъпотия [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]

Значи:
                          - истина е, че ще видим 43 милиона печалба от парка? Следователно - ще дадете дивидент още тая година? ОК - супер
                          [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG] Чакаме [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                          - истина е, че строите по напълно автентична технология - желеобетон, тухли, бетонобъркачки и други автентични средновековни методи? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                          - истина е, че няма липсващи 58 милиона? Вервам ти ш'знайш! ОК - къде са тогава? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                          - истина е, че парка се строи със заеми [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                          - истина е, че акционерите реално не дават парите си на парка, а на частно лице? [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]

Не знам как може да си толкова дискредитиран и все пак големите орлета да те оставят да дри(а)щиш в темата тук [IMG]file:///C:\Users\plp\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image002.gif[/IMG]
                          ето пак лъжеш и ми преиначаваш думите за твоите цели.. казах, че приходът е 43м, а дивиденти ще има 2024та както е обещано на акционерите. Градежът е напълно автентичен - камък и мрамор. 58те милиона са вложени в парка и околните обекти, но не са отразени за да се спестят данъци. Не се строи със заеми, а облигационни врътки с цел да се пестят данъци, дават ги на частно за да заобиколят чл. 221 зппцк, понеже има дупка в закона, а парите им влизат в строежа на парка.

НА ТОВА СЕГА ЩЕ МУ НАПРАВЯ СКРИЙНШОТ И ЩЕ ВИ ГО СПАМЯ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА ЛЪЖИТЕ!

Коментар

Ти май наистина си живееш в някакъв измислен паралелен свят... аз пък предлагам да пуснем искане да се види къде са тия 58 милиона липси

Коментар

ивелине пусни отчета на ИСторически ПАрк АД за 2020г
                              вече трябва да е готов и заверен от одитора

да видим с активите на Исторически Парк АД колко къщи се водят, кави са задълженията и евентуално реализирани продажби на къщи.

после ще видим кой крив и кой прав.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Я виж тука (поста ти от 17:40 на 11/04/2021 :

Тъй като вече 1000% установихме, че си лъжец (първото твърдение), следователно лъжеш и за второто

Вероятно те е шубе, че можем да видим кои са хората, които първи са минали по тая великолепна схема за ударно натрупване, и ще можем да разберем кой се крие зад тоя многозначителен ник "мъртвешка глава"

И начинът, по който си се изразил ("къщата Е купих") говори много - само едни определени хора от определен регион ползват тоя израз

Коментар

Working...
                                X