IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

ахаа значи, ако българин инвестира е шаран, а ако е американец е избушляк.. я да видим сега, ако някой италианец инвестира в парка ще е жабар, нали? Ако е руснак ще е пияница, ако е французин сигурно ще е гей, а ако е англичанин ще е селяндур от провинцията най-вероятно..

и така и не разбрах какво лошо има в това, че чужденци наливат пари в България и възраждат българските села?
    Нищо лошо няма - просто не лъжете хората с приказки като сенатори! Намерили сте някой от САЩ, дето да ви клъвне на схемата и...сенатор!!!
    Бахти вие срам нямате...
    Възраждали българските села...

Коментар

ами аз го проверих в нета като ми казаха, но не му изследвах родословното дърво, съжалявам.. както виждаш знам кой е той, а не кой е баща му..
      Ок - извинявай. Не е редно да те нападам теб, а тези, които приказват всичките тези глупости.
      Ама човек...ти наистина май вярваш във всичките приказки, дето Ивелин ви говори... Не се ли замисляш поне над част от думите?
      След като са ти казали - много лесно можеш да провериш коя къща е купил и от там - да видиш, че това не е този човек, за който ви говорят...
      Тук вече ти си за критикуване - защото си усилвател на всички лъжи, които ви говорят!! И печелиш от това - не те е срам...
      После ми говорите за въздигане...за 30г демокрация не се научихме, че не трябва да крадем един от друг...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
        Тотке - да видим дали тая схема с тоя прословут американски сенатор (Ранд Пол - е НЕМА такъв смех) и инвестиции на Тръмплина да не се окажат също толкова достоверни като филма на Мел Гибсън

Или пак ще се окаже, че нещо не си разбрал (изненада)

И ти нали не работеше за Тугедър бе, глашатаю?
        знаеш ли пък.. може във Варна да се появи Тръмп Тауър

Коментар

• Абе човека е обяснил тогава - не че ще идва Мел Гибсън, а че много би му се искало да дойде. Нищо не разбирате вие...
          Нещо като дивиденти от акциите - няма да ви дадем, но много би ни се искало..Важното е , че ви въздигаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Не, че ще идва - той вече си е купил къща в селото Вече е тук
            Американски сенатор... сигурно е някой избушляк-американец, дето са го омаяли с приказки и са му прибрали парите ))
            Ох ще падна просто... Тотката тук заби най-големия гвоздей в програмата с този Ранд Пол )

Тия наистина са за 4км - безочливо лъжат само и само да си рекламират продуктите и да си взимат комисионните...
            И после ми се пишете големите родолюбци - да лъжете и крадете от хората, докато ги гледате в очите...
            ахаа значи, ако българин инвестира е шаран, а ако е американец е избушляк.. я да видим сега, ако някой италианец инвестира в парка ще е жабар, нали? Ако е руснак ще е пияница, ако е французин сигурно ще е гей, а ако е англичанин ще е селяндур от провинцията най-вероятно..

и така и не разбрах какво лошо има в това, че чужденци наливат пари в България и възраждат българските села?
            Last edited by totenkopf; 18.04.2021, 15:56.

Коментар

• Тотке - да видим дали тая схема с тоя прословут американски сенатор (Ранд Пол - е НЕМА такъв смех) и инвестиции на Тръмплина да не се окажат също толкова достоверни като филма на Мел Гибсън

Или пак ще се окаже, че нещо не си разбрал (изненада)

И ти нали не работеше за Тугедър бе, глашатаю?
              Last edited by Jorkata; 18.04.2021, 15:55.

Коментар

• Нарцистично поведение, съчетано с изключителна наглост, манипулативност, мания за безгрешност, величие и бързо забогатяване - вожда. На паляци като тоя дето пише, може би му подхвърлят някоя друга стотинка и безплатен коз.

Коментар

Ами не знаеш, защото е опашата лъжа
                  Ако имаше и капка истина в думите ви (не само твоите, ами и на всичките, които пропагандирате тази версия), щяхте да сте си направили едно елементарно проучване кой е
                  Една дума, която е излезната от твоето РС, не е истина
                  Ама такива сте всичките - схемаджии! Не ви е срам...
                  ами аз го проверих в нета като ми казаха, но не му изследвах родословното дърво, съжалявам.. както виждаш знам кой е той, а не кой е баща му..

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                    https://m.bgdnes.bg/Article/6471680
                    След Мел Гибсън и щатски сенатори ли ще идват тука. Браво, момчета, въздигайте американския народ
                    Не, че ще идва - той вече си е купил къща в селото Вече е тук
                    Американски сенатор... сигурно е някой избушляк-американец, дето са го омаяли с приказки и са му прибрали парите ))
                    Ох ще падна просто... Тотката тук заби най-големия гвоздей в програмата с този Ранд Пол )

Тия наистина са за 4км - безочливо лъжат само и само да си рекламират продуктите и да си взимат комисионните...
                    И после ми се пишете големите родолюбци - да лъжете и крадете от хората, докато ги гледате в очите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                      https://m.bgdnes.bg/Article/6471680
                      След Мел Гибсън и щатски сенатори ли ще идват тука. Браво, момчета, въздигайте американския народ
                      Все повече си мисля че тез момчета(тогедърци) имат нужда от запрещение на 4км. Те не са измамници те са болни, много болни
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• https://m.bgdnes.bg/Article/6471680

Коментар

не знам кой е баща му, но добре..
                          Ами не знаеш, защото е опашата лъжа
                          Ако имаше и капка истина в думите ви (не само твоите, ами и на всичките, които пропагандирате тази версия), щяхте да сте си направили едно елементарно проучване кой е
                          Една дума, която е излезната от твоето РС, не е истина
                          Ама такива сте всичките - схемаджии! Не ви е срам...

Коментар

и какво лошо има в бизнеса с моторите? Ако фалира, Детелинов има договор с инвеститорите да им върне парите. А и ще им кача седмични видео отчети с възможност за въпроси.
                            вие страшни консултанти по пандемични финанси
                            .... няма празно при вас....

нагли измамници
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• и какво лошо има в бизнеса с моторите? Ако фалира, Детелинов има договор с инвеститорите да им върне парите. А и ще им кача седмични видео отчети с възможност за въпроси.

Коментар

Хахаха - синът на Рон Пол ли ? леле ще падна
                                Ти си откровено най-големият лъжец Хахахахахаха оле ще падна
                                не знам кой е баща му, но добре..

Коментар

Working...
                                X