If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
паркът е празен наистина.. само дето хората не могат да се разминат
п.п. 30% от картините 102 броя вече са разпродадени и има нов рекорд цена за картина - 87 500лв. и дори се наложи да се прави търг с наддаване, поради много купувачи. Скоро цените ще надминат и тези на най-големите български художници, защото новото поколение художници ще ги надскочи, благодарение на Исторически парк
с четирима нови инвеститори от май месец защо не ви вярват и продължават да идват бе тролчетааа сигурно защото виждат какво става с парите им и не потъват в канала като тези на пираминката тошко африкански грузинеца, дето е затрил 300 000лв за отрицателно време и лъже, че били само 600 долара
Теййй. Винаги е интересно да научаваш новини за себе си.
Та, ти давай, давай. Като ме осъдиш, пиши и 1,50 отгоре в сметката ми, за кОличка.
с четирима нови инвеститори от май месец защо не ви вярват и продължават да идват бе тролчетааа сигурно защото виждат какво става с парите им и не потъват в канала като тези на пираминката тошко африкански грузинеца, дето е затрил 300 000лв за отрицателно време с нулев резултат и лъже, че били само 600 долара
За такива състояния като твоето си има медицински термин - шизофрения И за тугедърски патета като теб има специална конфекция - много модни бели ризки с мноооого дълги ръкави
орлетата носят кафтани.. а джендърите софиянци като теб носят тесни тънки като жените едно време
абе несторе.. ти що излъга, че си откраднал само 600 долара, а се оказа че си ЗАНУЛИЛ КАПИТАЛ ОТ 300 000 ЛЕВА после другите били измамници и некадърници.. ти си за гинес бе чичак.. нобелова награда ще ти дадем, а с човека, който си измамил очаквай скоро да ти дойдем с господарите и един златен скункс
За такива състояния като твоето си има медицински термин - шизофрения И за тугедърски патета като теб има специална конфекция - много модни бели ризки с мноооого дълги ръкави
абе несторе.. ти що излъга, че си откраднал само 600 долара, а се оказа че си ЗАНУЛИЛ КАПИТАЛ ОТ 300 000 ЛЕВА после другите били измамници и некадърници.. ти си за гинес бе чичак.. нобелова награда ще ти дадем, а с човека, който си измамил очаквай скоро да ти дойдем с господарите и един златен скункс
До момента, всички гледат, как ти лъжеш. Викай там, всички служби. Да се позабавляваме.
Хахаха, Джендър Миахйлов през тотката, Пламена и още няколко ника пише - явно е съставен от много полярности. Нормалните хора и мъже, за които Джендър Михайлов говори, просто ще си направят един профил с името си и ще отговорят на всички "нападки", "лъжи" и т.н.
Който не знае, ето какво, току-що, публикува в една друга тема т.нар. totenkopf :
Горното ДОКАЗВА, кой се крие зад неграмотния ник (работата е там че, в немския език, съществителните и собствени имена, ЗАПОЧВАТ с главна буква но той, явно, не знае това).
Е,
Визира мен. Аз съм Тодор Несторов.
Измамникът вика "дръжте измамника".
А аз - Аз, ще се позабавлявам в съда, ако ми заведат иск, разбира се. Каня всички желаещи, ако предприеме действия, да гледат отблизо. Гарантирам голям смях.
Коментар