IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

Хайде не се прави на луд. Хората които продават книги на роднините и приятелите си, ги деградират връзките си. Не мислиш ли че е отвратително нещо да продаваш книга която струва 12 лв за 30 лв на майка ти и на приятел? Не ли ти е срам да правиш такова нещо и да се правиш на 'финансов консултант'?
    А майка ми деградира ли след като ги прочете или създаде 5 цифрен бизнес?

Коментар

Кой каза че нищо не правим?
      Какво правите?

Коментар

• Хитмен е българският Супермен. Каквато ни е държавата, такъв ни е и суперменът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Нека да пуснем жалба. И аз ще се включа към вас. Научете ми как законно правите милиони? Имате ли курс?
          А вие само незаконно знаете как се прави милиони? Така ли е? Не можете да представете някои да правят милиони законно? Така ли?

Коментар

Знаем го, а нищо не правим. Няма ли мъже в този форум. Вилнее без да има кой да го накаже. Взе ви парите на вас, Хитмен и ви унижи до безкрай. Отне ви мъжественоста и вие кищо не правите. Срамота е!
            Кой каза че нищо не правим?

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Хората, които четат тези книги деградират ли или се въздигат?
              Хайде не се прави на луд. Хората които продават книги на роднините и приятелите си, ги деградират връзките си. Не мислиш ли че е отвратително нещо да продаваш книга която струва 12 лв за 30 лв на майка ти и на приятел? Не ли ти е срам да правиш такова нещо и да се правиш на 'финансов консултант'?

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47
                Твоя адрес го знаем, Ивелине. Защо се правиш на луд? Аз смятам, че адвокатчето е интересната личност- там са парите на измамените и там се върти измамната схема със заемите. Изобщо някой може ли поне да ни покаже негова снимка, да видим истинското лице на пирамидната схема?
                Знаем го, а нищо не правим. Няма ли мъже в този форум. Вилнее без да има кой да го накаже. Взе ви парите на вас, Хитмен и ви унижи до безкрай. Отне ви мъжественоста и вие кищо не правите. Срамота е!

Коментар

.. Научете ми как законно правите милиони? Имате ли курс?
                  За вас ще е без пари - 1 биткойн за 1 час обучение - виждам схващате бързо, ноо получавате още 10 часа, ако биткойна получим днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

и аз мисля, че селският бек псевдо-патриот е сложен с добра заплата за лице на схемата, но парите в голямата си част потъват в други джобове.
                    Чии джобове?

Коментар

Да, така е. И още по-жалкото нещо (освен това че плащат толкова много пари за тези книги) е че първо почват да ги продават на роднините си и приятелите си. От тогава почва и деградацията на техните връзки с 'консултанта' който е в сектата.
                      Хората, които четат тези книги деградират ли или се въздигат?

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Вярно, нали тук и във форум финанси имаше една история на бивш служител на тогедър и как се е усетил, че има нещо гнило в цялата работа. Беше доста брутално цялото нещо.
                        Сега като се замисля, може би пък си ги праскат и своите с 25-30 лева периодично. Просто се изненадах колко е голяма разликата между цените на други издателства и това, което предлагат тогедър. Бива бива....ама да е два пъти по-скъпа? Интересно дали вадят касови бележки като ги продават така на улицата....преди време едно тяхно консултантче се опита да ми пробута книга така. Бяхме на театъра и дойде с един леко празноват поглед. Стана ми жал за момчето
                        Да, така е. И още по-жалкото нещо (освен това че плащат толкова много пари за тези книги) е че първо почват да ги продават на роднините си и приятелите си. От тогава почва и деградацията на техните връзки с 'консултанта' който е в сектата.

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47
                          Твоя адрес го знаем, Ивелине. Защо се правиш на луд? Аз смятам, че адвокатчето е интересната личност- там са парите на измамените и там се върти измамната схема със заемите. Изобщо някой може ли поне да ни покаже негова снимка, да видим истинското лице на пирамидната схема?
                          и аз мисля, че селският бек псевдо-патриот е сложен с добра заплата за лице на схемата, но парите в голямата си част потъват в други джобове.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Защо прокуратурата и НАП не правят нищо по въпроса? Нали техните служители редовно четат този форум? Колегата Наско Монопола, защо и той бездейства? Като бяхме студенти беше същият - много приказки и нулеви действия. Хитман, защо не съди парка, а само виси тук и се оплаква?
                            Last edited by raydalio; 26.05.2021, 08:30.

Коментар

• Смятаме: на ОСА са представени 763 550 акции. Значи продадените са 236 450 броя. По 200 акции в пакет - малко под 1 200 пакета. Цена от 36 хиляди до 70 хиляди - средно 50 000 ги слагаме. 1 200 х 50 000 = 60 милиона лева. Толкова са смъкнали от лековерни хора.
                              И сега не остава друго, освен да видим 60 милиона лева в ГФО. Да, ама не. Вероятно ще видим макс. 20-25 милиона задължения на ИП, може би към свързани лица. Тези акции се продават най-вероятно от Савов, който ударно дава заеми на ИП АД. Срещу какви лихви и с какъв падеж - не знаем. За мен ще представлява интерес и ГДД на адвоката, но няма как да я получа (засега!).
                              ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Сега каза, че ще подава сигнали в ГДБОП и ДАНС да разследват варненската прокуратура.

Защо, според вас е изчезнала жалбата му?
                                И до Апелативна прокуратура, като горестоящ орган.
                                Пак споменавам тотката, царство му небесно, ама той твърдеше , че раздавали акции/подкупи на прокурори. Да даваш нещо , което не струва нищо не знам брои ли се за подкуп всъщност.

Коментар

Working...
                                X