Първоначално изпратено от investor4e
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Нека да пуснем жалба. И аз ще се включа към вас. Научете ми как законно правите милиони? Имате ли курс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Знаем го, а нищо не правим. Няма ли мъже в този форум. Вилнее без да има кой да го накаже. Взе ви парите на вас, Хитмен и ви унижи до безкрай. Отне ви мъжественоста и вие кищо не правите. Срамота е!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Хората, които четат тези книги деградират ли или се въздигат?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47Твоя адрес го знаем, Ивелине. Защо се правиш на луд? Аз смятам, че адвокатчето е интересната личност- там са парите на измамените и там се върти измамната схема със заемите. Изобщо някой може ли поне да ни покаже негова снимка, да видим истинското лице на пирамидната схема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение.. Научете ми как законно правите милиони? Имате ли курс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и аз мисля, че селският бек псевдо-патриот е сложен с добра заплата за лице на схемата, но парите в голямата си част потъват в други джобове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение
Да, така е. И още по-жалкото нещо (освен това че плащат толкова много пари за тези книги) е че първо почват да ги продават на роднините си и приятелите си. От тогава почва и деградацията на техните връзки с 'консултанта' който е в сектата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Вярно, нали тук и във форум финанси имаше една история на бивш служител на тогедър и как се е усетил, че има нещо гнило в цялата работа. Беше доста брутално цялото нещо.
Сега като се замисля, може би пък си ги праскат и своите с 25-30 лева периодично. Просто се изненадах колко е голяма разликата между цените на други издателства и това, което предлагат тогедър. Бива бива....ама да е два пъти по-скъпа? Интересно дали вадят касови бележки като ги продават така на улицата....преди време едно тяхно консултантче се опита да ми пробута книга така. Бяхме на театъра и дойде с един леко празноват поглед. Стана ми жал за момчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47Твоя адрес го знаем, Ивелине. Защо се правиш на луд? Аз смятам, че адвокатчето е интересната личност- там са парите на измамените и там се върти измамната схема със заемите. Изобщо някой може ли поне да ни покаже негова снимка, да видим истинското лице на пирамидната схема?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Защо прокуратурата и НАП не правят нищо по въпроса? Нали техните служители редовно четат този форум? Колегата Наско Монопола, защо и той бездейства? Като бяхме студенти беше същият - много приказки и нулеви действия. Хитман, защо не съди парка, а само виси тук и се оплаква?Last edited by raydalio; 26.05.2021, 08:30.
Коментар
-
Смятаме: на ОСА са представени 763 550 акции. Значи продадените са 236 450 броя. По 200 акции в пакет - малко под 1 200 пакета. Цена от 36 хиляди до 70 хиляди - средно 50 000 ги слагаме. 1 200 х 50 000 = 60 милиона лева. Толкова са смъкнали от лековерни хора.
И сега не остава друго, освен да видим 60 милиона лева в ГФО. Да, ама не. Вероятно ще видим макс. 20-25 милиона задължения на ИП, може би към свързани лица. Тези акции се продават най-вероятно от Савов, който ударно дава заеми на ИП АД. Срещу какви лихви и с какъв падеж - не знаем. За мен ще представлява интерес и ГДД на адвоката, но няма как да я получа (засега!).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Сега каза, че ще подава сигнали в ГДБОП и ДАНС да разследват варненската прокуратура.
Защо, според вас е изчезнала жалбата му?
Пак споменавам тотката, царство му небесно, ама той твърдеше , че раздавали акции/подкупи на прокурори. Да даваш нещо , което не струва нищо не знам брои ли се за подкуп всъщност.
- 1 like
Коментар
Коментар