IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
    Ама това, че Ачката се е спрял да ръси неимоверни простотии си е огромна победа, ако е резултат от темата тук...
    Чист Дънинг-Крюгер е Ачката, другият вариант е да се прави на ритан по главата - все едно съм седнал на по ракия и салата в някое село - същите интелектуални заключения като на Ачката може да се чуят.
    по-скоро са започнали да му звънят лично излъгани от него хора да си набутат парите в измамническия исторически парк и някак си не му е гот да си кара и да бълва мисли по пандемични финанси.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ама това, че Ачката се е спрял да ръси неимоверни простотии си е огромна победа, ако е резултат от темата тук...
      Чист Дънинг-Крюгер е Ачката, другият вариант е да се прави на ритан по главата - все едно съм седнал на по ракия и салата в някое село - същите интелектуални заключения като на Ачката може да се чуят.

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнение

Ивелин се консултира с всички тугедърци за които се говори тук. Това е ясно. Ачката примерно спря да публикува умните му клипчета след като сме писали за него няколко пъти тук.
        Това е добре. Сега и ако го изкъпят и му оправят прическата, ще е супер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Един интересен факт - не виждаш ли как шефчето Ивелин се отмята от казаното лично от него за сенатора? Каза, че това го бил чул от теб.
          Не се ли замисляш как нещо нередно се случва - сигурно ти го е казал и на теб, а тук си използва всички възможни профили, за да отрича това лично негово твърдение.
          Това не ти ли е някаква сигнална лампа, че Ивелин е излъгал? И ако е излъгал - защо си мислиш, че не е излъгал и за нещо друго? Или за много други неща? Замисли се сам...
          Ивелин се консултира с всички тугедърци за които се говори тук. Това е ясно. Ачката примерно спря да публикува умните му клипчета след като сме писали за него няколко пъти тук.

Коментар

Сега и ти ли се отмяташ - от собствените ти думи?
            Баш като шефа ти - май ви е черта в Тугедър
            по-скоро си правя гаргара с тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

А замислял ли си се, че може би си лъжец? Плащат ми по 6 лв на пост, така че колкото повече спамите, толкова повече матриал ми създавате и съответно ми пълните джоба, така че благодаря ви за лесните пари.
              Сега и ти ли се отмяташ - от собствените ти думи?
              Баш като шефа ти - май ви е черта в Тугедър

Коментар

Остави ти какви са ми политическите пристрастия - това не е важното тук.
                А и не съм аз този, който сменя веднага курса при първия масрещен вятър (да ти поясня - визирам шефчето ти Ивелин - как веднага се маха от ГЕРБ и се насочва към други).
                Плюс - Ивелин в едно негово интервю сам си каза, че не ходи да гласува и за него това нямало значение. Ами много българско станивище - от големия родолюбец Ивелин... Хем мисли доброто на държавата, ама...не изпитва някакъв вътрешен дълг да гласува (без значение за кой).
                Само схемата му е в главата - тя да върви, пък другото - майната му... Няма що!

Един интересен факт - не виждаш ли как шефчето Ивелин се отмята от казаното лично от него за сенатора? Каза, че това го бил чул от теб.
                Не се ли замисляш как нещо нередно се случва - сигурно ти го е казал и на теб, а тук си използва всички възможни профили, за да отрича това лично негово твърдение.
                Това не ти ли е някаква сигнална лампа, че Ивелин е излъгал? И ако е излъгал - защо си мислиш, че не е излъгал и за нещо друго? Или за много други неща? Замисли се сам...

И пак да те питам - взел ли си си къща в селото при положение, че така възхваляваш ИП и селото във всяка тема във форума на Инвестор? Плащат ли ти? Защото ако не - ...време е да поискаш нещо в замяна. Бая усилия хвърляш...
                А замислял ли си се, че може би си лъжец? Плащат ми по 6 лв на пост, така че колкото повече спамите, толкова повече матриал ми създавате и съответно ми пълните джоба, така че благодаря ви за лесните пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
                  хахахах пецов е гербав до гроб!
                  !
                  Остави ти какви са ми политическите пристрастия - това не е важното тук.
                  А и не съм аз този, който сменя веднага курса при първия насрещен вятър (да ти поясня - визирам шефчето ти Ивелин - как веднага се маха от ГЕРБ и се насочва към други).
                  Плюс - Ивелин в едно негово интервю сам си каза, че не ходи да гласува и за него това нямало значение. Ами много българско становище - от големия родолюбец Ивелин... Хем мисли доброто на държавата, ама...не изпитва някакъв вътрешен дълг да гласува (без значение за кой).
                  Само схемата му е в главата - тя да върви, пък другото - майната му... Няма що!

И пак да те питам - взел ли си си къща в селото при положение, че така възхваляваш ИП и селото във всяка тема във форума на Инвестор? Плащат ли ти? Защото ако не - ...време е да поискаш нещо в замяна. Бая усилия хвърляш...
                  Last edited by Petsov; 03.06.2021, 21:48.

Коментар

Ех Тотю, кой ли ти вярва на писанията
                    То не бяха сенатори, то не бяха 43млн приходи, то не бяха хиляди посетители на събития... Пиши си - поне ни забавляваш.
                    А вашето шефче да не е като слънчогледа - откъдето огрее слънцето - натам се завърта
                    Досега беше ГЕРБ, сега ще са други ли?
                    А ще ни кажеш ли какво ще правят тези неговите ГЕРБаджии, дето също са се набухали в схената с "акциите", м? Да очакваме ли някаква изненада от тяхна страна? Защото никой не обича да бъде предаван, не мислиш ли

Не ми отговори дали си си закупил къща в селото, след като пишеш във все що може теми колко велико е това село. Би ли ни казал?
                    хахахах пецов е гербав до гроб!

п.п. на гербавите им изкупихме акциите, че в затвора и без това няма да им трябват, а канибалът от Банкя ще лежи доживот без право на замяна.

п.п.п. Призовавам всички форумци да гласуват за Има такъв народ! Защото няма такава държава, но има такъв народ!
                    Last edited by raydalio; 03.06.2021, 20:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Хубаво е да отидете да му го припомните. На лъжата краката са къси. Хванахте Тотко и го цитирахте постоянно. Един път казвате, че е лъжец, а друг път го използвате за 100% достоверен източник. Не съм се родила особено умна, но мисля, че на това му казват манипулация и формиране на мнение.
                      Ами както виждаш Ивелине - аз ти го припомням постоянно тук. И ще продължавам, за да знаят хората какви ги приказваш.
                      Не съм се сетил да ти задам въпроса за сенатора в ефир - там, по време на твоите видеота, те гледат много от тези, на които си им го казал също.
                      Ще ми е интересна реакцията ти, когато пропуснеш въпроса или какъв отговор ще дадеш. В кой да е случай, ще ти се наложи пак да излъжеш. И тук вече ще те хванем
                      Защото не ми е цел да се предпазя от вас - аз съм се предпазил вече. Имам желанието хората да почнат да си поотварят очите и да почнат да те питат.

И не цитирам Тотко, а теб... Защото дойде от теб Тотю, колкото и да лъже, не си го е измислил сам... Това си е чисто твоя лъжа, за да стимулираш потенциалните "инвеститори" да "инвестират" при теб... Долно...

Коментар

• Ах, Тугедър и чест. Голям майтап.

Хора, които са въртят като мисирки около всяка власт, за да не ги погнат органите, раздаващи подкупи, поради същата причина.
                        Голяма, чест, слава, въздигане. Скоро и техния ред ще дойде, просто далаверката е много малка на фона на останалите чудовищни престъпления през последните години.

Коментар

Много дълбоко мислене от ваша страна. Може ли да ни преведете лъжите и да научим истината зад тях?
                          С удоволствие.

Поради масирана кампания от страна на определена група медии не успяхме да бъдем максимално готови

нямаше кампания от медии, те просто писаха за схемите ви около парка
                          парка не беше готов поради факта че строежа не беше готов, нищо общо няма с медиите

на откриването присъстваха над 30 000 души

На откриването присъстваха под 30000 души

той е създаден само от усилията на обединени обикновени хора

Той е създаден и от парите на хора които сте излъгали

Това е и причината той да е недолюбван от страна на управляващите бизнеси в България и тези, които управляват света

той е недолюбан заради схемите ви, лъжите ви и целия ви подход към хората. А от управляващите бизнеси и тези които управляват света, които да мислите че са.. Сигурно не им пука дали има ИП или няма.

Примери като този, които показват силата на обединените хора, са много редки

Примерите не са редки. Има много, просто вие не ги знаете защото толкова сте егоисти.

именно в България е единствения такъв за нашето време

не е единствения...

Ще очакваме всеки човек, за който думите СВОБОДА, ЕДИНСТВО, ОБЩНОСТ и ЧЕСТ означават нещо!

Сигурен съм че тези от форума и други които не са съгласни с вас.. не ги очаквате.

А ЧЕСТ от устата на Ивелин Михайлов е просто най-отвратително нещо което съм чувал днес.

Коментар

Хубаво е да отидете да му го припомните. На лъжата краката са къси. Хванахте Тотко и го цитирахте постоянно. Един път казвате, че е лъжец, а друг път го използвате за 100% достоверен източник. Не съм се родила особено умна, но мисля, че на това му казват манипулация и формиране на мнение.
                            Не си се родила никак умна, Ивелинке А и Тотката/Дельото е толкова достоверен, колкото слуха, че севернокорейците са кацнали на Слънцето, само че през нощта, за да не се опарят. Продължавай в същия дух

Коментар

Ех Ивелине, явно по твоя край дори не ви учат на правилен словоред...

За сенатора - пак казвам - дойде от теб, лично И ти много добре го знаеш - така, както и други ваши клиенти Знам поне няколко, които са ми приятели - всичките бяха доста въодушевени като приказваха как този БИВШ сенатор (поврарям бивш, защото ти така каза) щял да докара още американци
                              Ех ех...ей затова стоя настрани от вас - толкова много лъжи от твоята уста...

Коментар

Вчера гледах видеото на Хан Търмък и той каза, че лъжете за сенатора. Вярно ли говори?
                                Ивелине - пак плещиш глупости - вчера и аз ти гледах видеото - никъде не се спомена за сенатор Тотката (ака рейдалио) попита за тая 40% лихва и ти започна да въртиш очи като хамелеон и да ръсиш глупости за рискове и други тъпотии От километри ти личеше, че се опитваш да скалъпиш някаква история, която може да мине за пред първолаци. Иначе пак за сенатора - казаха ми го лично и на мен твоите патета - че бил бивш сенатор. Аре сега кое е първото - кокошката или яйцето И айде най-накрая си съгласувайте историите, та поне да лъжете еднакво.

Коментар

Working...
                                X