Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеHistorical park is a Ponzi scheme. Beware!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеКъде е Тотката (ака рейдельо хайдутин) да каже кои са тугедърците в листата на Слави? Да не се окаже, че пак е лъгал като римлянка в пенсионна възраст А за министерският пост на фараона да не говорим...
Някои от тях имат и дялове в къщи, както и в конната база и розариума.
Накратко, в новия парламент Исторически парк ще има по-голямо лоби, отколкото в стария гербав парламент. Интересно ми е как новата власт ще затрие и изгори собствените си инвестиции, които не са малко
п.п. Забравих и Валентина Василева от мутри вън също е акционер.. найс, а
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнениеКрият се да не вдигат много шум точно преди най-великият фестивал в света за това хиледолетие. Знаят вече че ако някой се интересува от какво е исторически парк и тръгна да търси по нета, много бързо ще попадне на този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеExit стратегията е на ход. Явно изнасят откраднатия капитал. Като излезе ГФО-то и всичко ще изгърми.
п.п. админите ме баннаха след като всички масово псуваха, ама като гледам и инвесторче е отнесъл бана..Last edited by raydalio; 15.06.2021, 14:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеКъде е Тотката (ака рейдельо хайдутин) да каже кои са тугедърците в листата на Слави? Да не се окаже, че пак е лъгал като римлянка в пенсионна възраст А за министерският пост на фараона да не говорим...
Коментар
-
Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение
Ще пусна, макар че в самия парк нямаме намерение да влизаме, само отвън на фестивала. Но ще пусна няколко снимки от събитието тук.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнениеПуснете малко снимки след това да видим как се развива въздигащият проект Исторически Парк
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнениеБъдете благодарни на този исторически парк, че дава такава обширна тема за разговори, и то критики - най-хубавия вид разговори. Сигурно сте прави, че там погазват закони наред, аз не искам да имам нищо общо с него. Но трябва да призная, че това е нормално защото такова е нивото на държавата ни в момента, наскоро бях предизвикал един журналист да открие една държавна институция в която няма нарушения, засега не е открил. Държава която сама не си спазва законите не може да очаква от другите да ги спазват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от investor4e Разгледай мнениеНякой планира ли да посещава най-големият фестивал по рода си в света този уикенд? Той ще е най-мащабният фестивал в Европа за първото 6 месечие на годината, най-великият фестивал в света където хората се бият с дървени мечове. Най-големият ще е и в България. Единственият фестивал организиран от Исторически Парк извън вратите на Исторически Парк. Единственият безплатен фестивал в община Ветрино тази седмица.
Сега за високопарните думи не знам. Но като цяло и по програма е възможно да е доста интересно. Колко хора ще има, колко ще е най-голям и т.н. са едната страна на монетата. Другата, че там все пак ще има участници от различни краища на страната (вероятно и извън), които ще представят свои умения и те заслужават уважение. Без значение къде показват резултата на своя труд и години тренировки. Така че ние тях мислим да уважим и мислим, че като цяло ще е интересно като събитие. Ще напиша отзиви тук след това.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар