Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това, нали са си частни инвеститори, също, като ипотекарните, що вие ревете вместо тях????
като бивш шапкар най-ниско ниво точно (не си го надскочил) ти да задаваш подобни въпроси?
дискусии като тази ако предпазят 1-2-3 човека само да си дадат парите на измамниците - темата има смисъл.
измамниците обичат да тичат по тъч линията и да обират тихо и кротко, а всяка публичност неиминуемо води до това, което се случи в момента (комисията в парламента)
с политиката и заиграването с мурзилките.. влязоха в полезрението на много хора.
темата в инвестора им беше трън в петата, но все имаше балъци, които няма как да я открият и прочетат, но сега вече нещата излизат извън контрол.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това, нали са си частни инвеститори, също, като ипотекарните, що вие ревете вместо тях????
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТова, нали са си частни инвеститори, също, като ипотекарните, що вие ревете вместо тях????
... а парите са вече на Ивелинката, да се свети Името му.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стига глупости
някой да е против замъка в Равадиново, двора на Буквите и други подобни проекти - НЕ.
тук проблемът е,че има едни измамници, които бият вече на секта, но каже ли някой, че са измамници и почват да реават, че всички били против историята
жалки са
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стига глупости
някой да е против замъка в Равадиново, двора на Буквите и други подобни проекти - НЕ.
тук проблемът е,че има едни измамници, които бият вече на секта, но каже ли някой, че са измамници и почват да реават, че всички били против историята
жалки са
Какво е това в Равадиново бе.......... МутроБарок на созополска мутра ................
А и Тумпалов бие , няма да ти обяснява като Ивелинчо във фейсаLast edited by X_Y; 28.07.2024, 11:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Още по-ясен е профилът на екземплярите против Парка:
- Копейкин е против Исторически Парк
- и копейките от тъпата му псевдо-русофилска партия са против Исторически Парк.
- всички дърти крадливи комунисти окупирали властта от герп, дпс и бсп(бкп) са против Исторически Парк
- и тъпите им безмозъчни последователи са против Исторически Парк
Профила им от тази тема е кристално ясен..........
Браво на Ивелинчо !!!!
Само заради това - пак ще гласувам за него ...............
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениестига глупости
жалки са
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Още по-ясен е профилът на екземплярите против Парка:
- всички дърти крадливи комунисти окупирали властта от герп, дпс и бсп(бкп) са против Исторически Парк
жалки сатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнениеИма много ясен профил на хора, които кълват на дадени тъпотии.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеАйде да не съдим хората по знамената на профилите. Най-големия дебил във фб съм виждал е Татяна Кристи. Понякога се чудя това истински хора ли са или някакви идиотски ботове, програмирани да бълват л.на. Май не са ботове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Че това си е стандарта - в групата на "Сухата река" някакъв качи снимка на коте, безпомощно лежащо на алеите на парка до Герена. Питат го защо не го е завел на ветеринар, а чака друг да го намери и поеме (ако го открие), оня вика "Ако имах пари за преглед, според вас щях ли да го оставя?". Отварям профилната снимка - мъж около 30-така с руско знаме на рамката.
Жалостив към животните човек, който на 30 години няма налични 50 лв. Готов електорат на Костя.
Ако добавиш и знамена, юрти, Кубрат, Аспарух и прабългарско сладко от малини - на Величие.
Реално с парка им е много сходна ситуацията. Хиляди супер виоски ревюта в гугъл (въпреки, че доста от тях са писани още когато буквално ИП беше стротителна площадка - т.е. има бая фейкове), много постове, където лели и тираджий се разтапят по българщината и мутрите, а накрая на събиятата им ник'ви хора, паркът на загуба от години. Ето, последната им публикация за някъв измислен фестивал - 2.3к лайка. На снимките - 10 човека на кръст.
Няк'ви други събития, дето имат по 200 човека заявили желание и я има, я няма 40 лайка, накрая събират по 250 човека.
Затова и по-рано казах, че Ивелин успя да вземе максимума от трапезните патриоти. И като гласове за партията си и като инвестиция. Хубавото за Ивелин е, че тоя тип хора, веднъж емоционално спечелени, трудно се отказват. Ето, всички милеят за "бъларщината", Ивелин сече монети с грешки в изписването, ама това българските патриоти не ги притеснява.
Иначе да дам и пример, който буквално на първото ми отваряне на профила на ИП ми излезе. Ето - лайкнал тяхната страница пише:
Влизаш в профила на неграмотния патриот и що да видиш:
И те така с всичките останали фенове на Ивелин Той наистина е подбрал много добре аудиторията си.
Коментар
-
Айде да не съдим хората по знамената на профилите. Най-големия дебил във фб който съм виждал е Татяна Кристи. Понякога се чудя това истински хора ли са или някакви идиотски ботове, програмирани да бълват л.на. Май не са ботове.Last edited by Minaiivan; 28.07.2024, 07:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнение
Май се сещам за човека. Реалистично това, от една страна да успееш да "обединиш" хората срещу общ враг - в случая на Ивелин - евроатлантизма, Европа, джендърите, политиците, глабализма, новото време и там всичките стандартни неща, дето вървят в комплект, от друга страна да им предложиш решение, което да звучи логично на база на ограничените им познания, успяваш наистина да ги спечелиш доста дългосрочно. Хем борите общ враг, хем те виждал като човек, който ти предлага решение за личния ти успех. Отделно на това ти продава и визия за един живот и една реалност, която в главата ти ще те направи по-щастлив.
Аз имам един познат, който подкрепя Историески парк и искаше да загроби едни пари там, ама от няк'во време не сме се виждали и не знам направи ли го накрая. С пича работихме в една и съща фирма преди години. Всеки ден във фейсбука си бълва снимки на Путин, снимки от бай Тошово време и ноталгия по комунизма. Пичът е на около 30-тина години - не е живял в тея времена, но много му липсват. Не бих казал, че е лош човек, но е доста глуповат, доста мързелив във работата си постоянно не се справяше и беше на ръба да го изритат. Всички от неговия екип се издигнаха и станаха някакви, той си остана на входящото ниво. Все някаква несправедливост имаше, дето го спираше....а реално просто никога не правеше това, което трябва да направи.
Жалостив към животните човек, който на 30 години няма налични 50 лв. Готов електорат на Костя.
Ако добавиш и знамена, юрти, Кубрат, Аспарух и прабългарско сладко от малини - на Величие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Това ми напомни за един от хората на "протеста", който каза, че бил инвеститор и доста агресивно обвиняваше Любомир Жечев, че заради него щял да си изгуби парите, тъй като в неговата глава Жечев е виновен за "приключването на парка", за което Ивелин говори.
Действително голяма част от тези хора не виждат елементарните логически взаимовръзки между обстоятелствата, които ги заобикалят, и съответно са податливи на манипулация, от което нечисти хора като Ивелин и подчинените му се възползват. Прав си, че е тъжно.
Аз имам един познат, който подкрепя Историески парк и искаше да загроби едни пари там, ама от няк'во време не сме се виждали и не знам направи ли го накрая. С пича работихме в една и съща фирма преди години. Всеки ден във фейсбука си бълва снимки на Путин, снимки от бай Тошово време и носталгия по комунизма. Пичът е на около 30-тина години - не е живял в тея времена, но много му липсват. Не бих казал, че е лош човек, но е доста глуповат, доста мързелив във работата си постоянно не се справяше и беше на ръба да го изритан. Всички от неговия екип се издигнаха и станаха някакви, той си остана на входящото ниво. Все някаква несправедливост имаше, дето го спираше....а реално просто никога не правеше това, което трябва да направи.Last edited by notinvesting; 27.07.2024, 17:50.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар