Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Чакай чакай... преди няколко месеца обяснявахте как 3000 човека ще идват в редовни дни в парка... сега толкова идват в 3 дни при това при наличие на поредното "най-голямо събитие". Ти защо не си признаеш, че още сте на около 5 години назад от нещата заложени в бизнес плана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
лихвата е изплатена. задължения към момента няма.
Тотке - гаранция пак лъжеш, но след няколко месеца вече ще се види от всички. Абсолютно съм убеден, че отново ще видим същите облигации в отчета за 2020та (даже може да има и нови облигации - все пак с какви пари строите?) - това ви е основен коз да държите активите на парка.Last edited by Jorkata; 21.06.2021, 18:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
лихвата е изплатена. задължения към момента няма.нямало задължения, имАло облигации ръизшли
Коментар
-
Фестивалът е международен. Уважавай гостите! Въпреки проливните дъждове за трите дена общо 3100 човека посетиха парка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Е влезте им в положение, ония обещавани 40% лихва са и към хора за които няма неискам няма недей....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Не могат - измамата трябва да се поддържа на всяка цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеПълна пародия. За момент чак ми стана жал колко е зле, ама се сетих колко гнусни са лунапаркаджиите.
п.п. Кога ще се видите в съда?Last edited by raydalio; 21.06.2021, 16:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
Единственото българско нещо на тази гротеска бутафория беше българското знаме.
Почва да ми става жал за акционер-дарителите, поредното фиаско на Ивелин Михайлов събрало шепа хора пост ковид както той сам се изрази.Last edited by raydalio; 21.06.2021, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеЩо се не откажете от тия циркове?
Коментар
-
През уикенда имаше подобно мероприятие на Мадарския конник, но не успях да отида. Ай на бас, че там е имало доста повече хора. Хем жалко, хем трагично, хем комично. Най-големия фестивал в Европа за годината с 300 души пенсионери на кръст плюс тугедърски ентусиасти. Що се не откажете от тия циркове?
Last edited by Meandmyself; 21.06.2021, 13:53.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЕдин колега вчера е размахвал брадва на истерическио парк. Нещо разпенен го даваше, па аз му викам едно време со лабрис (двойна брадва) са се били траките=българите
https://www.facebook.com/Anton777s/v...63579760327443
Ето да видите 200-300 души публика
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ето ви нещо БЪЛГАРСКО и ИСТИНСКО
https://www.facebook.com/bfvolley/vi...34003298373506Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар