Първоначално изпратено от Memento
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеА той какво всъщност е натворил? - Убедил е няколко стотин хора да изтеглят кредит и да си купят имот на зелено в Неофит Рилски....
По твоята логика - защо не вкарате при бай Ставри всички изтеглили кредити и купили имот на зелено в София?
Както всеки полуграмотен финансово човек знае, дивидент се плаща на акционерите при реализирана счетоводна печалба.
Справка в регистрите сочи, че към 06.06.2022 г. от 1 000 000 акции 73,92% са собственост на Анатоли Савов и 1,10% на Ивелин Михайлов. Бърза калкулация - хипотетично приемаме, че паркът избива рибата, и реализира печалба 1 000 000 лв. От тях 739 200 лв. са за адвоката, 11 000 за ИМ, и останалите 249 800 лв. се поделят от всички останали балъчета, набили по 50-100-200 бона. Човечето, стискащо (условно казано, щото май се оказа, че не всички акции са прехвърлени) с насълзени очи 200 акции, ще вземе крупния дивидент от 200 (двеста) лева.
Разликата 249 800 акции се държи от по-малки "инвеститори". Хайде сега сам калкулирай колко пари са смъкнати за 250 хиляди акции, като знаеш какви пакети са продавали измамниците. Следващ въпрос е къде са, освен като задължения (щото по спомен от темата назад - Савов продава, респ. Савов прибира кинтите и ако реши - част от тях дава като заеми на АД). Т.е., Савов ще е и пръв на редичката за някой лев, като тръгнат да продават имуществото на парка. Че даже може сам да го откупи за никакви пари. Схемата е същата и с розариума, кръчмите и другите активи в групата свързани лица.
Веселба, нали? И най-гадното в случая е, че всички скрежинки и бръсначи го знаете, но не ви пука за човечетата с акциите по-горе.
П.П. да ви спестя нападките - не, нямам акции (имам си акъл, знания и умения, с които инвестирам в работещи и чисти бизнеси), а най-близкият ми досег с парка е, че преди 4-5 години ме засече ТИР с платнище на ИП.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Ако държавата ни беше нормална и законите се спазваха, Търмъка щеше отдавна да е при бай Ставри и да му прави компания дъъълги години само за 25% от нещата, които е натворил.
Ти какво би правил ден преди смъртта си , ако ти е известна ????
Сега , остави го ти Ивелинката и лирическия герой на Тодор Колев - бай Ставри .... ...Няма как да стане такава среща
Гледай внимателно ..... тебе , барбарончик , арменчето и ония - нотинвестинг ........ да не ви добара бай Амет чобанина ....... че тогава ще гледаме ..... сеИр.....
пп Ако не си чул кой е ........гугълни го , както казва барбароничь
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Ако държавата ни беше нормална и законите се спазваха, Търмъка щеше отдавна да е при бай Ставри и да му прави компания дъъълги години само за 25% от нещата, които е натворил.
А той какво всъщност е натворил? - Убедил е няколко стотин хора да изтеглят кредит и да си купят имот на зелено в Неофит Рилски....
По твоята логика - защо не вкарате при бай Ставри всички изтеглили кредити и купили имот на зелено в София?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Много е яко, как като гугълнеш Историчеки парк, веднага вече ти излизат видеа за това каква схема е, хахахахаха. Толкова много млади патета тугедърци, а няма кой дори да им оптимизира спрелия сайт. Дори да го намериш и да влезеш в него - там само няк'ви визуализации на това, което евентуално ИП ще бъде през 2039, хахахаха. Едно, че на събитията няма хора, ама дори един сайт не могат да напълнят с няк'ви реални изградени обекти. Само тъпото езеро на 100 места и снимки отблизо на хора с брони.
Меееееееееееееееееега скучно трябва да му е на човек, за да даде пари за тая забила история.
Много ме кефи и новата им тъпотия - някакъв американски инвеститор се появи - Доктор Патрик Викърс. Пълна комедия - пичът е тотална трагедия - от тея дето те лекуват само с диети. Буквално би подкрепил всяква схема, само и само да вземе паричка. Много е яко, как схемаджийте се намират. <3 <3
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнение
Ееее, чакай чакай - Ачката с прабългарската прическа вече не е част от Исторически Парк???? Да не е отишъл като Шон ИсЪ да се занимава с други схеми
Напиши направо с колко изгоря от перфектния замисъл на Ивелинката ........ и ще ти олекне .... Не би трябвало да са малко , мисля
Е затова го харесвам Ивелин .... и ще гласувам на новите избори за него
Всяка жаба , която не си е знаела гьола - трябва да отиде в италианския ресторант на Ивелин ..... ( в кой град - няма да кажа ....)
А на Ачката му гледах няколко подкаста при един льохман с ризка и зарешен като ''инвеститор''........
Не е глупаво момче , не е соросоид .... само елечето-одеало трябва махне...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеАчката лъгал и мазал в тугедър , обаче му се прищяло и той да има къщи у селото, да изпере някой лев. Построил 2 къщи обаче ивелинката с прякор истината, го излъгал и не му дал документи, та ачката малко изгорял, че заради тва и го изхвърлили позорно от тугедър. Сега обаче вика мен ма излъгаха с двете къщи ама аз пудкрепям парка щот там имам акции и искам да докарам много румънци
Между другото, дайте да направим един конкурс за снимка от най-посещавано събитие в Исторически парк. Аз реално събитие, на което да изглежда, че има повече от 1000 човека не мога да намеря снимка....и тея 1000 са преко сили. На т'ва последното им, дето ходи Жечев, което е уж най-грандиозното им, като изключим участниците, то реално няма ник'ви хора. Мега скръб е т'ва.
Разбива ме тоя парк. Хиляди видеа, статии и снимки за това какво точно строили там - 2-ро, 3-то, 5-то българско царство и накрая една огромня поляна с някво жабясало езеро.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ачката лъгал и мазал в тугедър , обаче му се прищяло и той да има къщи у селото, да изпере някой лев. Построил 2 къщи обаче ивелинката с прякор истината, го излъгал и не му дал документи, та ачката малко изгорял, че заради тва и го изхвърлили позорно от тугедър. Сега обаче вика мен ма излъгаха с двете къщи ама аз пудкрепям парка щот там имам акции и искам да докарам много румънци
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеАааа, има и прота , като Ачката. Гърбил хората години наред, после си искал къщичките, вожда го изгонил, и той сега казва ама аз нищо не знам за пари в чанти. Убиден съм, ама ако ма извикат за шеф на парка, утивъм в имито на каузата. Изобщо, ако ги хване някой психиатър тия, бая работа ще има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Е как кой ?
Ти, например ....арменчето берти, жорко...
Познавам и други, и то лично , но не са с големи суми като вас , за да си губят времето да циврят тук денонощно....
Приели са го мъжки, пили са по чаша студена ... и това е ....
Пари се правят !!! Акъл не идва !
Тоя парк е пълна комедия. Хванах се да разгледам снимки от фейса и сайта им. Буквално всичките им събития са на 50% пълни с едни и същи Тогедър патета/доброволци и останалата част от посетителите а реалните участници. Една снимка няма, която да показва голяма тълпа от хора. Странно как тоя извор на българщината е постоянно празен години наред. Буквално никой не иска да ходи, а на всичките филмчета от парка изглежда, като да има един гьол, много голяма поляна и тук таме няк'ви керливи постройки. Мега убита история. Дори да изключим, че е правено от схемаджия, реално самото нещо изглежда мега скучно. Маса коментари има, които обясняват точно това - че реално в парка няма почти нищо интересно. Може би затова е и нон-стоп празен Много жалък парк.Last edited by notinvesting; 05.08.2024, 20:21.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от notinvesting Разгледай мнениеГледайки линкдин профилите на всички консултанти от тогедър, буквално на всички това им е първа или втора работа. Кой човек въобще си оставя финансите в ръцете на такива объркани деца.
Ти, например ....арменчето берти, жорко...
Познавам и други, и то лично , но не са с големи суми като вас , за да си губят времето да циврят тук денонощно....
Приели са го мъжки, пили са по чаша студена ... и това е ....
Пари се правят !!! Акъл не идва !
Коментар
Коментар