Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"ШИСТАК БГ"
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТова е най-яката тема !
Как не съм я открил досега !?!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКак няма да е "яка" като се ръководи от "идеолога на мултиплексираното сондиране" - непризнат български гений
Амин.
Last edited by Pyramid; 08.06.2018, 04:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеТова е най-яката тема !
Как не съм я открил досега !?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Не , важното е ти да си го разбрал .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не. Превръщам познатото от много и „далечни” от бранша приложения на техниката в мощна технологична готовност, позволяваща квантов скок в производителността и срив на себестойността на проучвателно-добивните дейности, както и в развитие на строителните технологии, позволявашо качествено нови решения в борбата със свлачищата и изпълнението на подземни комуникации. Напр, да спрат да ни разкопават улиците, във вечно търсене на „безценните” си дипломи. Защото, 3/4 от работата вече е свършена от някого и трябва, образно казано, „да подредим кубчетата”.
- Сложно ли го казах?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Значи не си вадил газ !?
Просто теоретизираш !?
- Сложно ли го казах?Last edited by Pyramid; 07.06.2018, 18:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеКолко ти е бедно съзнанието. Че напъни се, де. Койт ти каза, че нещо съм „опитвал да продам”? Ама много си изчерпан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ ти покажи къде съм твърдял, че съм вадил газ. И още покажи, къде съм писал, че аз съм правил подобно нещо?
Виж, примери - моля. Покажи един от засегнатите аспекти, за да съм максимум точен, и поне един пример, ще ти извадя. В употреба, индустриален.
... Очаквам конкретния въпрос.
Просто теоретизираш !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
А като има вече в употреба, какво точно се опитваш да продадеш като нещо невиждано досега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ ти покажи къде съм твърдял, че съм вадил газ. И още покажи, къде съм писал, че аз съм правил подобно нещо?
Виж, примери - моля. Покажи един от засегнатите аспекти, за да съм максимум точен, и поне един пример, ще ти извадя. В употреба, индустриален.
... Очаквам конкретния въпрос.
Коментар
-
Дай да видим къде си правил подобно нещо.
Колко газ извади?
И поне един пример дай
... Очаквам конкретния въпрос.Last edited by Pyramid; 07.06.2018, 16:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПримери да искаш. А съдия-изпълнител, най-много, теб да погне.
Колко газ извади?
И поне един пример дай
Коментар
-
Че ти имаш ли пример за работеща технология? Това дето разправяш тук правил ли си го? Или както обикновено - бе вие дайте парите пък ще видим...
Колкото до акционерите на пднг не ги мисли, не тях ще ги гони съдия-изпълнител от апартаментите им.
Коментар
Коментар