Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интелектуалната собственост - краде ли се у нас?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Е, те са намерили кривата круша, като това също си е постижение - все пак не са в центъра на блатото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Досега целият ви живот е само победи. Личи си по начина ви на живот.
Също досега едно вярно нещо не сте казали, което пък е причината за гореказаното.
Разбира се това допринася за доброто настроение на всички тук с едно, максимум две изключения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
То не е имало война,
Всяко едно невярно твърдение което имате е директен показател на това което сте постигнали.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ аз така казвам, по добре мир, че ни отиде всичката енергия в спорове. Ами права е сигурно жената.
Всяко едно невярно твърдение което имате е директен показател на това което сте постигнали.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Дани, споко. Войната приключи. Бъди великодушен, както се полага. Ние не сме глутница и познаваме вкуса на победата с чест. А критиките, които ни отправят, когато са по същество и не са самоцелни, приемаме с благодарност.
Също досега едно вярно нещо не сте казали, което пък е причината за гореказаното.
Разбира се това допринася за доброто настроение на всички тук с едно, максимум две изключения.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМатеев, не искаме война. И корпуса е общ и електролита. Сега ако вземем една батерия за този хибрид и я отворим, ще установим че електролита между клетките не е добре изолиран..ей не искате да го загреете и това е. Изолираните клетки и корпуси са на първата картинка. Това се пуска в производство и ако има риск изолацията както я виждате че била направена да дефектира, защото ако това е изолиране то е много несериозно, никога някоя компания няма да пусне такава батерия. Знаеш за колко голям ток става въпрос и ще разчитат на подобно изолиране, не разчитат и не ги плаши че ще се наруши и ще стане беля..това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Вие между общ корпус и общ електролит правите ли разлика?
Общ корпус с биполярни електроди се полва отдавна, но в него електролита не е общ. Самите биполярни електроди се явяват преграда.
Умишлено избягвам да се намесвам в тази тема защото виждам, че простотията и невежеството все още се ширят в нечии глави. И за да не обиждам никого с голата истина, предпочитам да си мълча. Ще ви помоля обаче да не намесвате името ми във всеки втори постинг.Last edited by Pyramid; 10.08.2021, 13:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеМатеев, не искаме война. И корпуса е общ и електролита. Сега ако вземем една батерия за този хибрид и я отворим, ще установим че електролита между клетките не е добре изолиран..ей не искате да го загреете и това е. Изолираните клетки и корпуси са на първата картинка. Това се пуска в производство и ако има риск изолацията както я виждате че била направена да дефектира, защото ако това е изолиране то е много несериозно, никога някоя компания няма да пусне такава батерия. Знаеш за колко голям ток става въпрос и ще разчитат на подобно изолиране, не разчитат и не ги плаши че ще се наруши и ще стане беля..това е.
Коментар
-
Матеев, не искаме война. И корпуса е общ и електролита. Сега ако вземем една батерия за този хибрид и я отворим, ще установим че електролита между клетките не е добре изолиран..ей не искате да го загреете и това е. Изолираните клетки и корпуси са на първата картинка. Това се пуска в производство и ако има риск изолацията както я виждате че била направена да дефектира, защото ако това е изолиране то е много несериозно, никога някоя компания няма да пусне такава батерия. Знаеш за колко голям ток става въпрос и ще разчитат на подобно изолиране, не разчитат и не ги плаши че ще се наруши и ще стане беля..това е.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАз затова питам, кога Матеев ще обясни същото на японците, дето и на мен го обясняваше, че било глупост. Най-вероятно, и те са неграмотници, дето не знаят, че не може и затуй, го правят. Ама трябва някой учЕн да ги постави на място, нали. Ама-хА, ще ми правят те невъзможни работи. Некадърници такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСъщото което бях начертал схематично, батерия съставена от биполярни плочи, плочи на които от едната страна е материала на анода, а от другата на катода. Това е схемата на батерията на новия Приус 2021.
Общ корпус с биполярни електроди се полва отдавна, но в него електролита не е общ. Самите биполярни електроди се явяват преграда.
Умишлено избягвам да се намесвам в тази тема защото виждам, че простотията и невежеството все още се ширят в нечии глави. И за да не обиждам никого с голата истина, предпочитам да си мълча. Ще ви помоля обаче да не намесвате името ми във всеки втори постинг.Last edited by Mateev; 10.08.2021, 09:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не знам, вие кажете. Толкова бръмчахте, че било недомислица...
Коментар
-
Аз затова питам, кога Матеев ще обясни същото на японците, дето и на мен го обясняваше, че било глупост. Най-вероятно, и те са неграмотници, дето не знаят, че не може и затуй, го правят. Ама трябва някой учЕн да ги постави на място, нали. Ама-хА, ще ми правят те невъзможни работи. Некадърници такива.
Коментар
Коментар