Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
1.Опитни образци имам още десетина в една кутийка след изложението в Букурещ, 2015, където една баба си пооткрадна (Видях я, докато пипаше. Беше трогателна, не ми даде сърце да я спра или хокам, питаше за ишиас и лумбаго и, докато пита, с едната ръка, тихо и полека... Носех достатъчно, викам си, дано я сгрее, и се направих на кьорав).
2.Не се регулира. На по-топло, носиш по-леки обувки.
3.Не прегрява. Изпитанията показаха подгряване между 2,7 и 5 градуса при нормален темп на ходене.
4.Предназначението е да позатопля КРАКАТА, т.к.на обувките, им е все едно.
5.Имам математически модел, прави ми го доктор на науките, ама е на CD ROM, заедно с отчета по проекта. Имам и много скрийншоти от SCADA-та но, поради изтичане на разни срокове по лицензи и т.н., а също, понеже върнах комплекса с контролерите, не мога просто така, да възпроизведа. Ако някой пожелае, ще му дам копие от анализите и модела. Което направих две-три години СЛЕД проекта, беше да доразвия модела (с всички основания, да генерира доста повече) но, нямаше време за допълнително прототипиране, нито тестове, нито повече финансиране а и освободихме помещение и оборудване. Обещава да е доста по-комфортно, т.к. гъвкавостта се осигурява другояче. Който иска, да пита ще съдействам.
Коментар