Първоначално изпратено от hippo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам два софтуерни проекта в разработка
Collapse
X
-
"Класически случай е чл. 114 от КТ" това 100% се отчита. За съжаление разработката започна 2008 - 2009, след това замря, и вече не ми е толкова свежо в паметта всичко около проекта. Ще ми трябва седмица да си освежа спомените, но пак казвам стига да има инвестиционен интерес.Last edited by alex1001111; 03.07.2011, 18:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеПроекта за ТРЗ е замислен да покрива доста специфични случаи. Когато го писах се бях изучил на ТРЗ, посетих курс, купих книги, редовно четох и писах в ТРЗ форумите, поставях разни казуси. Беше ми толкова интересно, че се постарах доста. Непрекъснато сверявах с конкурентните продукти кое как са реализирали, може ли по-добре, по-подредено да стане. Дори плащах хонорар на специалист да ми помага със съвети.
Плащането на ТРЗ консултант е нелош вариант, стига и той да е наясно. Казвам го понеже преди години сме ползвали услугите на такъв /беше консултант към парламента, отделно че вече e осъдил 2 пъти НОИ в Страсбург/. И въпреки това имаше такива заплетени казуси, че и той не винаги успяваше да се оправи. ТРЗ-то не е за сам човек.
Коментар
-
Проекта за ТРЗ е замислен да покрива доста специфични случаи. Когато го писах се бях изучил на ТРЗ, посетих курс, купих книги, редовно четох и писах в ТРЗ форумите, поставях разни казуси. Беше ми толкова интересно, че се постарах доста. Непрекъснато сверявах с конкурентните продукти кое как са реализирали, може ли по-добре, по-подредено да стане. Дори плащах хонорар на специалист да ми помага със съвети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеЗа ТРЗ настройката по пера е заложена и става много лесно. Толкова лесно, че ако остане така почти няма да има нужда от поддъжка. А по мои наблюдения основно се печели точно от това. Едно идване на място при клиента е маса пара.
Да интеграцията е важна определено. Моето схващане е да бъдат правени малки програми които решават конкретна задача.
Но пак да поясня, търся купувач човек/фирма които могат да продължат тези проекти.
и 2-ро че "малките програми, решаващи конкретни задачи" не са работещо решение за фирмите - защото там счетоводителя иска тоя който прави ТРЗ като е готов сумите да се разнесат автоматично по сметките, а не да му тръснат един лист с числа и той да почне да ги набива наново! Едно че е трудоемко, друго че често стават разминавания.
Колкото повече "малките програми, решаващи конкретни задачи" - толкова повече ръчна работа (и възможности за грешки)! Нагледал съм се на фирми които не си знаят точните складови наличности или задължения към персонала, защото работят с >1 софтуер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius Разгледай мнениеХех. Да не те отчайвам, ама ТРЗ се предлага и на екселски таблици /при това БЕЗПЛАТНО/ и върши не по-лоша работа!
Отделно че по-важните въпроси са:
1. ПОДДРЪЖКАТА, а не изработката, заради постоянните промени по пера, параграфи, проценти и т.н. Ти мислиш ли да предлагаш такава?
2. Интеграцията с други продукти. Повечето хора търсят цялостни решения, а не "на парче" - ТРЗ-то на един софтуер, склада - на друг, счетоводството - на трети и т.н.
Да интеграцията е важна определено. Моето схващане е да бъдат правени малки програми които решават конкретна задача.
Но пак да поясня, търся купувач човек/фирма които могат да продължат тези проекти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнениеПолзвани технологии C#, SQL SERVER 2005.
1-ви проект на ТРЗ, това е за пресмятане на осигуровки върху работна заплата.
Има версия която функционира и може да бъде показана.
До завършване остават поне още 50%.
Отделно че по-важните въпроси са:
1. ПОДДРЪЖКАТА, а не изработката, заради постоянните промени по пера, параграфи, проценти и т.н. Ти мислиш ли да предлагаш такава?
2. Интеграцията с други продукти. Повечето хора търсят цялостни решения, а не "на парче" - ТРЗ-то на един софтуер, склада - на друг, счетоводството - на трети и т.н.
Коментар
-
Ползвани технологии C#, SQL SERVER 2005.
1-ви проект на ТРЗ, това е за пресмятане на осигуровки върху работна заплата.
2-ри подобно е на Holdem Manager и Poker Tracker 3. Всъщност беше замислено да е много близко до TrueEV. Това е инструмент който показва разни справки свързани с покер игра. Може да е конкурентно единствено на TrueEV, другите два продукта са прекалено напреднали в момента.
Който изкупи тези проекти или по някакъв начин има желание и възможност да ги продължи ще си спести много време за проектиране, ако ги почва от начало.
Коментар
-
Продавам два софтуерни проекта в разработка
Здравейте,
подозирам, че това е възможно да не е точния раздел за подобна обява.
Имам поне два започнати и докарани до някъде софтуерни проекта. Според мен са интересни и евентуално при завършване и доходни. Считам така понеже конкурентни продукти са очевидно доходни.
Има ли някакъв пазар за това? В смисъл съдружник ли, някой да ги откупи и да ги завърши ли? Нещо такова има ли?
Ако има някакъв интерес ще споделя и в каква насока са.
При проявен сериозен интерес моля пишете ЛС.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар